2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
سلام به همه من بعد از یه غیبت طولانی اومدم اینجا حالم بد بود نتونستم بیام همه که ایشاله خوبن و همه در حال اقدام لیلا جون بهتر شدی ایشاله مواظب خودتون باشین بوس به همه من امروز ابن سینا نوبت داشتم به خاطر افسردگی و بیحالی نرفتم باید زنک بزنم دوباره وقت بگیرم
خدایا دوستت دارم
وای بچه ها من با موبایل سختمه هههههه چه خنگم !!!!!

اول از همتون ممنونم که به یادم بودید و سراغم رو گرفتید الهی همیشه سلامت باشید بوووووبهدشم مریم جون الهی که نیادش این پری لعنتی که تو او خوشحال باشی که واسه نینی داری از حقت گذشت میکنی تو امه چیز انشالهههههه

منم تاییدیه سرم رو با این حال خراب دیروز رفتم گرفتمو از فردا کلومیفنم میخورم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول از همتون ممنونم که به یادم بودید و سراغم رو گرفتید الهی همیشه سلامت باشید بوووووبهدشم مریم جون الهی که نیادش این پری لعنتی که تو او خوشحال باشی که واسه نینی داری از حقت گذشت میکنی تو امه چیز انشالهههههه

لیلا جون خوبی. راحت شدی که سرم ها رو تهیه کردی. خدا کنه به زودی قیمتش هم بیاد پایین تا بچه ها بتونن راحت تهیه اش کنن.
شرایگین جون تو هم سعی کن به خودت روحیه بدی. اگر امروز رفته بودی حداقل یه کار مثبت انجام میدادی و این خودش میشد روحیه. حالا اشکال نداره دوباره وقت بگیر و برو
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
دیروز رفتم گفتم اول زبون خشک نشد دادوبیداد میکنم دیگه خستمون شد.اشنا پیدا کردم و بردمش رفتیم توضیح دادن بنده خداها میگفتن حرفتون کاملا درست اما این دارو به حوضه زنان طبق این بخشنامه که نشونمم میدان تعلق نداره و من دیگه گفتم بابا ابن سینا و مرکز مشتاق رو مطمعنم میرم اسم کسایی که دارن میزنن میگیرم میارم فقط تو سیستم بزنید درست باشه و زده باشن اونوقت من میدونم چه کنم گفتن برو پیش رییس اسناد پزشکی اگه امصا پشت نسخت بزنه حله منم گفتم امضا و رییس بازی نه درد مردم بدبخت
دیروز رفتم گفتم اول زبون خشک نشد دادوبیداد میکنم دیگه خستمون شد.اشنا پیدا کردم و بردمش رفتیم توضیح دادن بنده خداها میگفتن حرفتون کاملا درست اما این دارو به حوضه زنان طبق این بخشنامه که نشونمم میدان تعلق نداره و من دیگه گفتم بابا ابن سینا و مرکز مشتاق رو مطمعنم میرم اسم کسایی که دارن میزنن میگیرم میارم فقط تو سیستم بزنید درست باشه و زده باشن اونوقت من میدونم چه کنم گفتن برو پیش رییس اسناد پزشکی اگه امصا پشت نسخت بزنه حله منم گفتم امضا و رییس بازی نه درد مردم بدبخت
نه دیگه مریم جون باقی ماجرا رفتم برم اتاق رییس گفتن بیا بیا زنگ زدیم تهران گفتن از امروز میتونید اما باید تا ابلاغ کتبی صبر کنید البته با بند پ واسه من تشکیل پرونده دادن و کارت بهم دادن که هر جا رفتم داروخانه اراعه بدم ولی گفتن با گواهی پزشک که فرم رو به من دادن و کپی شناسنامه و نسخه به روز و امضا کارشناس بیمارستانی که میخوای تزریق کنی بیا ما تایید میکنیم البته اون موقع پیدا شدنشم یه حرفه
معلوم شد تامین اجتماعی کل تا مشکل پیش نیاد که زنگ بزنن تصمیمات رو ابلاغ نمیکنن مراکز استان اقایون زحمتشون میشه ، من که گیر سه پیچ دادم شک میکنن زنگ میزنن میبیتن حرف من درسته . خلاصه رییس گفت بزارید تو پرونده بیماران ایمنی من گفتم چرا که امثال من بدون دیگه کارمندش گفت نه اگه بشه یه پرونره زنان تشکیل بدیم و اسم این خانمدرو بزنیم . از منن خواستن سی دی مارکرام رو کپی کنم و بدم بهشون که نفرات بعدی رو مثل من اذیت نکنن و به محض اینکه مشکل من رو داشتن پرونره تشکیل بدن براشون . یه کپی هم که رفت تو پرونده خودم پرونده کلگزانمم از قبل بود و نیازی نبود تکرار بشه . البته خوشحال شدم که تونستم یه کار کوچیکی انجام بدم برای تموم وستای همدردم که آرزو دارم با حل شدن مشکلاتشون و در آغوش گرفتن پاره های تنشون روز به روز تعدادشون کم بشه
حالا شوشو میخواد یه آشنا که تو داروخونست رو راضی کنه که ما الان 1575000 تومن رو بدیم و اون سرم رو بده و وقتی خواست بزنم تاریخ برام بزنه که من الان خریدم تا برم برای تایید اگه این کارو کنه عالی میشه فردا هم چندتا کلگزان 60 آزاد میخرم که داشته باشم یه دفعه استرس دارو نگیرم

سرم بدون بیمه 1575000 که بیمه که تایید کنه میشه 1102500 تومن میشه .بیمه دقیقا 472500 تومن رو میده
حالا شوشو میخواد یه آشنا که تو داروخونست رو راضی کنه که ما الان 1575000 تومن رو بدیم و اون سرم رو بده و وقتی خواست بزنم تاریخ برام بزنه که من الان خریدم تا برم برای تایید اگه این کارو کنه عالی میشه فردا هم چندتا کلگزان 60 آزاد میخرم که داشته باشم یه دفعه استرس دارو نگیرم

سرم بدون بیمه 1575000 که بیمه که تایید کنه میشه 1102500 تومن میشه .بیمه دقیقا 472500 تومن رو میده
ناریا جون کار درستی کردی اگه قرار هست با عارفی ادامه بدی بهش اطمینات کن امیدوارم برات به خیر باشه گلم

شزایگین جون فدای سرت انشالله هر چب بگذره بهتر میشید .

بچه ها برای چاقی هم بایو مثل من عمل میکردید تو اون مدتی که ننتطر دکتر و درمان بودم 10 کیلو کم کردم اللنم خوبم اما به هدفم نرسیدم و وزن ایده الم . حالارکه نشده ناراحت نباشید انشالله که بعد نینی ها هممون باربی میشیم
لیلا جون من الان 6 تا 7 کیلو اضافه کردم. قربونت من بعد سقط دومم که تو اسفند بود به محض کمترین فعالیتی آنچنان ضعف میکنم که بیا و ببین. بعدش هم حسابی تیروئیدم کم کار شد این خودش مزید بر علت شد. با این مولتی ویتامینهایی که بهم داده که نور علی نوره. قبلا انقدر پیاده روی می کردم خسته نمی شدم. ولی الان 5 دقیقه که راه میرم انگار جونم رو با سرنگ از بدنم دارن می کشم. کوچکترین ورزشی هم که میکنم سردرد میگریم. خلاصه که وضعی شده برای خودش. تازه اصلا پرخور نیستم ولی تحرکم کم شده. بدنم یه جورایی ول شده. خیلی بده
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام دوستاااااااااا
خوبین؟
لیلا جون اینقدر دارو احتکار نکن میان میگیرن میببرنتاااااا
بچه ها اگه مطمئنین که معینی بعد بارداری کلگزان 60 میده ما هم از الان بریم تهیه کنیم ! خراب نمیشه ؟ آخه معلوم نیست کی باردار شیم
لیلا جون منم توی آخرین بارداریم فروردین امسال شده بودم 73 کیلو یعنی توی 2 ماه و نیم 3 کیلو اضافه کرده بودم از عید به این ور با رژیم و تردمیل شدم 65 خیلی اخساس سبکی میکنم ..
سلام دوستیا
وای گفتی مریم جون منم از ورزش افتادم وقتی پری میخواد بیاد همش دلشوره دارم مراعات میکنم نکنه باردار باشم ههههههه حداقل اگه پری سر وقت بیاد نگران نمیشیم
انشالله به زودی زود خبر بارداریتو بشنویم

لیلا جون خدا رو شکر که بهتری >ولی خیلی خوب شد که کارهای سرمتو انجام دادی انشاله زود بری برای تزریق سرمت