2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
شرایگین جون عصرا یکم برو قدم بزن برای روحیت خیلی خوبه
دختر خوب چرا نرفتی ابن سینا حالا ببینم کی بهت نوبت بده خودتو یه تکونی بده
دنیا همینه دیگه سخته از دست دادن عزیزان ولی به هر حال زندگی همچنان ادامه داره مواظب خودت باش
منم فردا میرم سونو
دکی گفت روز 12 و13 بیا سونو نمیدونم برای چی ؟فکر کنم میخواد امپول بهم بده چون خیلی وقته دارم پردنیزولون میخورم هر چه زودتر باید باردار بشم
التماس دعا از همگی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزییییییییرم مریم جون میفهمم منم اولاش اینطور بودم کم کم بهتر شدم و من همیشه مولتی ویتامین مصرف میکنم بعد از سقطام و هموگلوبین و کم خونیم رو کنترل میکنم اما مشکلت از تیرویدت هست خیلی بدهههههه تیرویید انشالله که الان نینیت به ریشمون بخنده و بگه من اینجااااااااام بابا

سونیا جون فدات شم عزییییزم اره خیال خودمم راحت شد .ببین برای سایز فولیکول هست . من دکتر اهوازم اصلا امپول نمیده و روز 14 سونو میکنه اما الانم معینی به من گفت روز 12 سونو بده منم روز 11 وقت گرفتم دکترم 4شنبه دیگهههه انشالله

سارا جووووونم احتکار نمیکنم فقط چندتا دونه که خیالم راحت باشه ، باشه !!!!!!؟؟؟ ههههههههه عزییییزم اره ادم انگار سبک سبک میشه من اول میخواستم حتما 53 بشم بعدش گفتم بابا خوبه همینم دیگه فشار نیاوردم به خودم اما حتما ورزش میکنم تا روز 20 فعلا که پری هستم بدم میاد ورزش کنم

راستی از امروزم دوباره متفورمین خوردم ببینم بازم حالم بد میشه یا نه
سلام سلام
کجایید ازتون خبری نیست؟؟
پریسا جونم بیا یه خبری بده از خودت. فکر کنم به سلامتی زایمان کردی ؟؟؟؟؟؟/
مریم گلی تو هم نیستیا؟؟؟؟؟؟؟؟
مامان جدید نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام به همگی .خوبید؟

یکتا جان منم به امید گرفتن خبر از رویا هر روز سر میزنم ........به خودم میگم چه حماقتی کردم همون روزا شمارشو نگرفتم ..خدا میدونه چقدر دلتنگش هستم

hooorad93 جان نگران نباش همه چی دست خداست ...مارال هم تو همین تاپیک همین مشکلو داشت و حتی پیگیر اسپرم اهدایی هم بود که طبیعی باردار شد و الان دو تا پسر ناز و سالم داره

حیف که یه زمانی مدیر سایت مطالب تاپیکا رو از اول پاک میکرد و گرنه خیلیییییییییییییی از سال 86 تا الان مطالب خوبی داشت
تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد
سلام زهرا 5 عزیزم خوبی ؟؟؟ شما هم یه پسر دارید ؟

عزییییزم خدا گل پسرای مارال خانمم حفظ کنه براش انشالله .

رویای عزیز هر جا هستی یه خبر بده همه دلواپسن برات . الهی که هر جا که هست تنش سلامت و دلش شاد باشه ک
سلام
زهرا جون اتفاقا دیروز به فکرت بودم میخواست اسمت رو ببرم که بیای یه خبری از خودت بدی. تله پاتی داریم با هم
میگم به آدرس ایمیل رویا جون ایمیل زدین یا نه؟‌بزنید شاید جواب بده

لیلا جون یعنی 2 تا بسته 2 تایی خریدی شد 74 هزار تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی برای 4 روز؟؟؟؟؟؟؟؟
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
لیلا جان مطمینی کلگزان 60 میخوای؟

یکی از دوستان که میره پیش معینی زحمت بکشه بپرسه آیا درصد کلگزان رو از روی وزن یا چیز دیگه ای تعیین میکنن یا اینکه نه همه افراد مثل ما رو به همین صورت میدن
چون سرم آی وی آی جی از روی وزن داده میشه
ممنون مریم جون

نه به ایمیلش نزدم

آره باید همین کارو بکنم

لیلا جونم من بعد از پسرم دوباره یه سقط داشتم البته من وقتی فهمیدم دکتر نرفتم و هپارین استفاده نکردم ...من احمق گفتم خدا داده و بدون آمپول حفظش میکنه

الانم گیجم نه دیگه حوصله دکتر رفتن دارم و ترس از حامله شدنم دارم
مریم جونم هر روز اینجارو میخونم ولی حرفی برای گفتن ندارم و فقط برای بچه های این تاپیک از ته دلم دعا میکنم چون خودم رسیدم و میفهمم دارن چه زجری رو میکشن