2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158884 بازدید | 14067 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بهار جون تحت نظر دکتر تغذیه بودم . این اواخرم یگه کم نمیشد ورزش میکردم که یگه حالم بد شده . دیگه نمیخوام کم کنم و اگه با ورزش کم شد که خوبه نشدم دیگه با بارداری برمیگرده .

اره مریم گلی جونم . من از شنبه یگه خونه مامانم و باید گه گداری با گوشیم بیام اینجا تا 1-2 هفته .
سلام به همه لیلا جونم بهتر شدی؟عزیزم برو دکتر دارو بهت بده زودی خوب شی .این ماه دیگه نمیتونی بری اقدام؟بهار جون تو چطوری چکار میکنی خلاصه میخوای چکار کنی واسه باردار شدن؟چند سالته؟
خدایا دوستت دارم
مریم گلی خوش به حالت خاله داری من 1دونه خاله خوشگل داشتم اونم خدا ازم گرفت خیلی ناراحتم ایشاله خدا خاله هاتو برات نگه داره هم سن هستین؟باهاشون صمیمی هستی یا نه؟
خدایا دوستت دارم
سلام شرایگین جون مرسی خوبم. عزیزم من دیگه سنم بالاست 40 سالمه خیلی نمیتونم صبر کنم زود به زودم حامله نمیشم فقط 2 تای آخری پشت سرهم بود یعنی 3 ماه بعد سقط چهارم من حامله شدم سومی هم خرداد پارسال با آی وی اف حامله شدم بتا پایین بود. میخوام تا مهر اگه حامله نشدم اهدایی بگیرم دنرمو هم برم پیش دکتر عارفی آز نوشته.
شرایگین جون خدا رحمتشون کنه عزیزم دنیا همینه منم مادرمو از دست دادم اونم همون سالی که ازدواج کردم یعنی نه شوهرمو دید نه عروسی نه هیچی تو بغل خودمم جون داد. هیچوقت یادم نمیره لباش مثل گچ سفید شده بود فشارش 5 بود...............
سلام بهار جون
بله شنبه تصمیم دارم برم پیش عارفی ببینم چی میگه بهم.
اگرچه میدونم چی میگه. با توجه به وضعیت همسرم و سن خودم، احتمالا میگه برم میکرو یا آی وی اف.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.