|
مشاهده متن کامل بحث +
1158863 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
سلام بچه ها مرسی از لطفتون خوبین همتون .لیلا جون چرا مریض شدی جیگر؟شاید تاثیر قرصا باشه.من الان 2هفتست سرما خوردم حالم هم بده. مواظب خودتون باشین. یکی از اشناهام میگفت هزینه ازمایشهای سی دی مارکرش 1700000تومن شده ترسیدممممممم.واسه همین از شماها چرسیدم اخه اون 6بار سقط کرده هر 6بار قلب جنین متوقف میشد.تو 3ماهگی .خیلی میترسم.
سلام به همگی لیلا جون حتما یه دکتر برو ، از دکترم بپرس شاید بجای قرصت بهت کلومیفن بده این عوارضم نداره حتما بهت نساخته ایشالا بهتر باشی عزیزم مراقب خودت باش
سلام آره نادیا جون درست تلفظ کردی. کی وقت دکتر داری؟ لیلا جون شما که تب داری نشونه عفونته دیگه باید بری دکتر من بعید میدونم از عوارض قرصت باشه. تو علائم عفونت ویروسی داری. حتما برو دکتر بای انتی بیوتیک مصرف کنی.
شرایگین جون من چون محل کارم هستم بین کارم میام یه سری میزنم. خدا رو شکر خوبم. دارم مقدمات اقدام رو آماده میکنم. تو چطوری؟خوبی؟ هفته پیش معینی بهم قرص نیترونیندازول داده بود که بخورم خدا رو شکر امروز تموم میشه. آخه درد زیر شکم داشتم بدون هیچ علائم دیگه ای از عفونت . محض احتیاط داد بخورم. اصلا از دارو خوردن خوشم نمی یاد. باورت نمیشه همین فوکلیک و آسپرین رو هم هر روز به زور میخورم.
سلام من این ماه تو اقدامم دیگه اگه تا مهر حامله نشم میرم اهدایی میگیرم دنرم پیدا کردم و بردم دکتر عارفی واسش آز نوشته حالا اخر شهریور جواباشو میبرم دکتر ببینه اگه اکیش کرد شروع میکنم به گرفتن تخمک و اهدایی واقعا دیگه خسته شدم
سلام دوستای عزییییییییییییییزم از لطف همتون ممنونم . اره دیگه من امروز 2 روز متفورمین نخورده بودم اما خوب نشدم . دیگه نا نداشتمممممممممممم عصر رفتم بهم 2 تا امپول زدن و گفتن احتمالا ویروسی هستش . سرمم زدن بهم . مترونیدازولم دادن و سیپروفلوکساسین . او آر اس . اما هنوزممممم عذر میخوام ابه مدفوعم . دعا کنید خوب شم مردم دیگه . خدا الهی به همه بیمارا شفاااا بده .
بهار جون عزیزم امیدوارم خدا بخواد و خودت باردار شی و اگرم صلاح این هست که اهدایی بگیری به بهترین نحو ممکن کارات پیش بره و خدا بهت یه فرشته نانازی بده انشالله
نگار میگم مگه کسی که متفورمن میخوره نباید کلومیفن بخوره . اخه من بهش گفتم من که بارداری هام با کلومیفن بوده میشه الانم بخورم گفت اره بخور بهتره . شبی 2 یا 3 تا بخور . متفورمینم که نوشتهههههههههههه
نادیا جون من دیروز هر چی زنگ زدم مطبش مشغول بود و منم حالم زاااااار بیشتر از نیم ساعت نتونستم بشینم پای شماره گیری