2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
لیلا جون خوبی؟بهتر شدی؟
نادیا جون خدا بد نده!ایشالا شوشو زود خوب بشه
مریم جون خوبی؟چه خبرا؟
نگار جون تبریک میگم.ایشالا که نی نی محکم بهت میچسبه و تا چند ماه دیگه میاد بغلت.

من یه فرق هپارین و کلگزان رو فهمیدم..اینکه هپارین طول عمرش توی بدن کمه و واسه همین روزی 2و3 تا میدن چون اثرش زود از بین میره اما کلگزان طول عمرش زیادتره و تا 24 ساعت دووم میاره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستیا خوبین
مریم جون من از کیت استفاده نکردم تا حالا ولی این ماه میگیرم ببینم چی مشه مرسی عزیزم

لیلا جون فقط باید بری پیش دکتر ایمونولوژی که برات تجویز کنه به همراه ازمایشات که بیمه برات تایید کنه دیدی گفتم زودتر برو بگیر که خیالت راحت بشه نگران نباش تایید میکنه فقط دکتر ایمونو
عزیزم انشالله خوب بشی مواظب خودت باش

ممنون نگار جون مواظب خودت باش
دوستان خوب من تمام اینها که درباره این آمپول میگید رو میدونم ولی سوالم اینه که با این اوصاف چرا دکتری مثل زرنانی یا عارفی میگه هپارین نه سلکسان. اصلا بحث پولش رو نمی کنن یه جوری میگن که انگار یه حسنی داره نسب به سلکسان. من به عارفی گفتم به جای هپارین میتونم سلکسان بزنم گفت نه نه باید هپارین بزنی!!!!!!!! خوب این یعنی چی آخه؟
نادیا جون میشه میری پیش عارفی یه بار دیگه تو هم ازش سوال کنی؟نظر معینی و توگه رو براش بگو ببین چی میگه. ممنون میشم واقعا اگر بپرسی. ببین میتونه قانعمون کنه یا نه. بالاخره زرنانی و عارفی و معینی و توگه هیچ کدوم دکترهای کمی نیستن. نظرشون فکر آدمو مشغول میکنه دیگه.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام مریم گلی عزیزم . خوبی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ فدات شم . اره بهترم نخوردم امروز . دوباره تب کردم اما با 1 بار اشویه و لالا اومد پایین شکر خدا .

سونیا جون امیدوارم دکتر ایمونو تو اهواز باشهههههههههههه . مرسی از لطفت عزیز دلم بووووس

منم دقیقا دکترم نظرش این هست که مریم میگه . هپارین هی باید تکرار بشه ، اما کلگزان نه . حالا نمیدونم جریان تجویش برای تو چی هست مریم که فقط معینی برعکس گفته . کاش از خودش میپرسیدی .
سلام به همه یه مدت نبودم امروز هم 40 خالم بود مراسمش تموم شد دیگه رفت تا یکسال دیگه ببین چه زود میگذره .انگار همین دیروز بود خبر فوتشو شنیدم. بچه ها جواب ازمایش کاریو تایپم هم اومد 46 کروموزوم ندمال و سالم طبیعی.خیالم راحت شد. حالا فقط از اسپرم شوشو مونده و ازمایش ایمونولوزی و انعقادی و سونوی وازینال من که از بقیه وضعیتم باخبر بشم . تا ببینم نظر دکترای ابن سینا چیه و باید از کی برم اقدام برام دعا کنین خیلی بعد فوت خالم دپرس شدم فقط یه بچه میتونه در حال حاضر منو از این وضعیت نجات بدههههههههه .

بچه ها راستی یه سوال هزینه ازمایش سی دی مارکر ها و انعقادی چقدر میشه؟

خدایا دوستت دارم
سلام به همه صحبتون بخیر
شرایگین جان خدا رحمت کنه خاله عزیزت رو. رسم دنیا همینه. اگر داغ عزیز سرد نشه به مرور زمان که دیگه نمیشه زنده بود.

مریم جان سوالت رو بنویس تا از دکتر بپرسم.
راستش من خیلی از این آمپولها سررشته ندارم مخصوصا اینکه هم زرنانی و هم دکتر خودم گفتن باید هپارین بزنم من خیلی وارد مقوله سلکسان و ... نشدم.
فقط بخاطر قضیه شوهرم یه کم از قیمت و ... خبردار شدم که براتون نوشتم.

خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
سلام دوستان
شرایگین جون خدا خالت رو بیامرزه. ایشاله به زودی یه نینی ناز دلتون رو شاد میکنه. امین. ضمنا من آزمایشهام رو کلی دادم برای همین نمی دونم چقدر شده. ولی فکر میکنم حدودا 300 هزار تومن بشه.

نادیا جون دقیقا میخوام بدونم چرا دوبار هپارین رو به یه بار سلکسان ترجیح میدن. هر جا می خونی میگه تفاوتش فقط تو دوزشونه و کیفیت سلکسان بهتره. یکبار سلکسان زدن مثل دوبار هپارین زدنه با توجه به اینکه از نظر کیفیت هم بهتره و راحتر و همچنین گرانتر. با این اوصاف اگر کسی مشکل مالی نداشته باشه و بخواد هزینه کنه چرا بازم زرنانی میگه هپارین بزن. بهش بگو دکتر توگه که متخصص خونه میگه اول فرگمین دوم سلکسان در آخر هپارین. ببین نظرش چیه. خواهش میکنم سوال کن وگر نه من مجبورم به خاطر همین سوال دور شهر بچرخم. نظر معینی که مشخصه میگه اگر پولش رو داری حتما سلکسان ولی عارفی و زرنانی منو به شک انداختند. واقعا ممنون میشم ازت.

بچه ها هر کدوم وقت دکتر دارین پیش هر کسی لطفا این رو ازش بپرسین شاید به یه نتیجه درست برسیم و از سردرگمی دربیایم.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام بچه ها خوووبین ؟؟؟؟ من خوب نشدم . دارم تو تب میسوزم . از دیشب تا حالا دوباره تب کردم . قرص جلوگیری از اسهال خورم اما بلانسبتتون اب زیر پام میرهههههههههههههههههه . شانس منه . معلوم نیست چه دردی افتاده به جوووونم

شرایگین جون خدا رحمتشون کنه . من که فرق داشتن یه سری از هورمونی دادم 270000 و سی دی مارکرام 230000 و انعقادی معمولیم با همون هورمونی ها دادم ، اما اختصاصی که معینی داد 400 و خرده ای . اینم بگم من چون سر از خود این ازمایش ها رو دادم همه ازاد بوده واسه همین اینقدر گرون بود . بچه ها درست تر میگن

شرایگین جان میتونی زنگ بزنی ابن سینا کلینیک سقط مکرر، دختری که اونجا منشی هست خیلی دختر خوبیه کمکت میکنه در مورد سوالات.
نهایتا میتونی اسم آزمایشات رو ازش بپرسی و از صندوق هم هزینه اش رو سوال کنی.

لیلا جون شاید واقعا ویروسی باشه؟ لازم نیست بستری بشی؟ آب بدنت از دست نره.

مریم جان چشم میپرسم.

سوالام رو دارم یادداشت میکنم که بپرسم.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.