2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلام باران جون عزیزم شما دیگه باید راتون رو انتخاب کنید . ترس از امپول رو که باید بزاری کنار چون تنها راه بدست آوردن بچت هست و فکر میکنم وقتی به این موضوع فکر کنی و امپول بزنی بدونی که اینطور نیست که فکر میکنی . واقعا تنها راحت هست چون تا خونت رقیق نشه ، خونرسانی به خوبی انجام نمیشه و نینی تغذیه نمیشه که یعنی مرگ . تو میخوای مادر شی پس این حرف دیگه معنی نداره . باید خیلی قوی بود برای مادر شدن گلممممم . پولم که مشکل ما هم هست اما ما میخوایم وام بگیریم . مجبوریم دیگه چه کنیم . من که تنها راهم هست یا اینکه برم اینقر باردار بشم که یکیش بمونه که اصلا طاقت ندارم . به نظر منم با این شرایط ماها باید تحت نظر یه دکتر اگاه و سریع العمل و باشیم . یا تصمیم محکم بگیرید و پیش برید یا قطعا بزارید کنار بچه رو اخه اوضاع که بهتر شاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااید بشه و معمولا چیز گرون ارزون نمیشه . گاهی بعد از چند سال شرایط بدتر میشه که بهتر نمیشه . خصوصا فاکتور سن برای ماها . ارزو دارم ارزو دارم خدا خودش بهترین راه رو جلوی پات بزاره . بتونید بهترین تصمیم رو بگیرید عزیزم . خدا بخواد بهت بده از هر راهی میدههههههههههه . بووووووووووووووووس . بیخبر نزارمون . سوال داشتی در خدمتیم . مواظب خودت باش و تو بهترین حالت ممکن تصمیمت رو بگیر . برای همه چیز به پایانش نگاه کن . همه پایانای زندگیت خوش باشه انشالله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبین؟ عیدتون مبارک
باران جون ایشالا دیگه تکرار نمیشه برات، منم مثل شما خیلی از آمپول میترسیدم اما الان دیگه عادت کردم
اگه دکتر بهت گفته با هپارین مشکلت حل میشه خیلی سختگیری نکن،به منم گفتن هپارین، در مورد ترسشم که کلا درد نداره این آمپول خیالت راحت
من چند باری بارداری قبلی زدم که گفتن دیر شروع کردی فقط یکم کبودی داره که با اون میشه کنار اومد
البته من اصلا و ابدا جرات اینو که خودم بخوام آمپول بزنم ندارم هر ١٢ ساعت پامیشدم میرفتم درمانگاه
خلاصه که عزیزم به این شرایط عادت میکنی مطمین باش چون تنها راه حله
موفق باشی
اخه من روز عید فطر یک تب وحشتناکی کردم که تا ساعت 1 شب تو اورژانس بودم . اخرشم نه عفونت ادرار و نه مشکلی اومدیم خونه . حالمم دیگه اوکی اوکی شد . نمیدونم مال چیه . حالا بعد از 2 روز عذر میخوام اسهال گرفتم . دارم دارو هم میخورم . نمیدددونممممممممم چمه. میگم مال متفورمین نیست ؟؟؟ اخه من قرص هام رو شروع کردم
سلام لیلا جونم..خوبی؟
نادیا جون و شرایگین جون و مریم جون و سونیا جون و همه دوستای خوبم

من چند روزی نبودم..تازه اومدم.

لیلا جون پیغامتو خوندم..عزیزم ما شب عید رفتیم مسافرت ..حالا خونه مامانم و عصر میرم تهران دیگه.

ببین متفورمین همه چیو به هم میریزه..من این دو سه روزه اسهال و استفراغ و تهوع و ضعف و همه چی .... داشتم باید یکم بخوریم تا عادت کنیم...
روزی چند تا می خوری؟من یکی ظهر و یکی شب می خورم.

سلااااااااااااااام مریم گلی عزیزم . وااااااااااااای الهی بمیرم شماها هم اینطورین . منم هلاکم امروز که دیگه بدترممممممممممم
چه بدبختی ماها داریم خدا خودش کمک کنههههههه . خوش گذشت پیش مامانیناااااااا . عزییییزم . امیدوارم نتیجه بخش باشه برامون . من زورم میاد که میگه پلی کیستیک نیستی اما بخور خوبه . چیش خوبه !!!! تازه گفتم کلومیفنم بخورم گفت اره بخور روز 12 هم سونو بده

مریم گلی جون نپرسیدم 60 قیمتش چقدره ؟ نمیدونم همسان هست یا نه // کلگزان رو میگم . اما 40 رو میدونم با بیمه 12000 هر بسته دوتاییش و ازادش 18000 . من فقط سوال کردم چون نمیتونم بخرم اگه بخرم باید ازاد بخرم . بیمه تا ازمایش یا سونو نشون ندی که الان بارداری تایید نمیکنه . منم که الان باردار نیستم . تازه به قول شوشو هم الان کسی که بارداره بیشتر نیاز داره تا منی که میخوا م جمع کنم .

من شیاف خریدم که 5 تا بهم دادن . شد 16000 تومان . شاخ در آوردم . خاک تو سرشوووون .

اما سرم رو فردا شوهر خواهرم از اهواز میخره برام چون آبادان نیستش . برام تایید هم میکنه .
سلام
اومدم یه سلامی بکنم و برم. پستها رو خوندم. من متفورمین که میخورم فقط بی حال میشم. میدونم که افت قند خون باعثش میشه .ولی علائم دیگه ندارم
لیلا جون برات پیغام گذاشتم.
میبوسمتون
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام بچه ها
مرسی لیلا جون نوشته هاتو خوندم کلی آروم شدم
مشکل تزریق رو میشه یطوری حل کرد
ولی مشکل مالی و از اون بدتر استرس پیدا نشدن آمپول خیلی داغون میکنه ادمو
از خدا برای همتون بهترینها رو میخوام