2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلام
خوبین همه؟
من تازه اومدم

دیروز که رفتم پیش دکتر توگه..گفت که به فرگمین اصلا فکر نکن چون نیست و بعدش هم گفت که روزی یه دونه کلگزان 60 بزنم.من دفعه های قبل 40 زدم..گفت که هپارین ایرانی اثرش کمتره و واسه همین روزی 2و3 تا میدن

و امروز که پیش معینی رفتم..اونم گفت که فرگمین نیست .. من هم گفتم که اگه بتونم پیدا کنم که گفت اگه اینجوریه یه تعدادی بگیر تا ببینیم بهت جواب میده ...
سرم رو واسم نوشت که بخرم و اماده داشته باشم
دکتر توگه گفته بود که ب6 و ب12 استفاده کنم که معینی گفت با شروع حاملگی
الان هم گفت که ویتامین دی بخورم هفته ای یکی
بار قبل سونو کرده بود که کیستای ریز داشتم و الان روزی دوتا متفورمین داد

و در اخر
گفت که باردار شدی بیا

حالا من امروز نوبت دکتر صمدانی واسه غدد داشتم که زنگ زدن و گفتن که نیست هفته دیگه میرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وااااااااااااااااای مریم گلی شکر خدااااااااااااااااااااااااا عزیییزم . انشالله ماه دیگه با نینی گولو میری پیشش گلم . به سلامتی باشه انشالله . برات بهترین ها رو آرزو دارم

میگم اخر تفاوت فرگمین و کلگزان چی بود ؟؟؟؟؟؟؟؟ مریمم اومد ؟
دکتر توگه گفت که اولین بار توی امریکا تحقیق کردن و یدن برای کسانی که غلظت خون دارن توی بارداری فرگمین جواب میده
و الان این دارو دیگه نیست ایران
کلگزان از خانواده فرگمینه و واسه همین ما از اون استفاده می کنیم
و توی تحقیقی که شده اثر هپارین ایرانی کمتر بوده

اقای دکتر مرفوع متخصص زنانه
سلام سلام
منم اومدم.
اول از همه بگم من و مریم گلی چشممون به جمال هم روشن شد. جای همتون خالی.
منم بیشتر به خاطر درد زیر شکم و کم شدن پری رفتم و همچنین جواب آز تیروئید که الان زیر رنج اومده. دکتر سونو کرد گفت به نظر که همچی اوکیه و علائم عفونت هم نداشتم ولی چون موقع سونو هم درد داشتم بهم یه دوره یه هفته ای قرص مترونیندازول داد که بخورم اگر عفونتی چیزی باشه برطرف بشه . پری رو هم گفت به خاطر همون تیروییده که کم شده و اصلا جای نگرانی نیست.تیروئید هم گفت برم دکتر صمدانی ولی خودش گفت دوزش رو تغییر ندم فعلا روزی یه دونه غیر از جمعه ها بخورم. یه فولیکول 14 میلی هم تو تخمدان راست رویت شد که گفت با توجه به اینکه روز 7 پری هستی خوبه . باید بشه 18 تا قابلیت بارداری داشته باشه. دیگه متفورمین هم که گفت روزی دوتا نصفه ظهر و شب ادامه بدم و ..................... برم برای اقدام و باردار که شدم برم پیشش.

لیلا جون کاش تو هم امروز بودی میدیدمت. ایشاله فردا با خبرهای خوش بیای.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
شوشو اومد مجبور شدم برم کوزت بازی و ناهار بدم بهش . ببخشید

مریم گلی عزیزم ممنونم . خیلی ماهییییییییییییی. میگم ورزشم میکنی یا نه ؟؟؟؟

واااای مریم جون گل گفتی . خوبی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کاش منم امروز نوبت داشتم . البته فردا من پریسا جون رو میبینم انشالله . چقدر خووووب که فولی نازنین داری . اخ جووووووووووووون . ببین مریم این فولی پس فردا شده 18 . حواست باشه از فردا برو پروژه تا 10 روز انشالله که به محض ازاد شدن بگیره به سلامتیییییییییییییی. اخ جون نینی
ببین به من متفورمین روزی دوتا داده یکی ظهر یکی شب
توی جعبه دارو تو قسمت هشدارها نوشته که اگه کمکاری یا پرکاری تیرویید دارین به دکتر بگین
حتما دکتر حواسش بوده که به من داده..نه؟

میگم تو هر وعده نصف متفورمین میخوری؟
آره مریم گلی جون. به من روزی دوبار نصفه داده. یعنی میشه تو 24 ساعت 1 دونه. آره بابا حواسش هست. منم کم کاری داشتم ولی بهم داد. برای دو نفر که همزمان اشتباه نمی کنه.

لیلا جون منم دفعه پیش پریسا رو دیدم . ایندفعه مریم گلی رو. ایشاله دفعه بعد همگی با هم باردار باشیم و قرار بزاریم یه روز بریم پیشش.
برای اقدام هم اگر برم از دو سه شب دیگه فکر کنم باید اقدام رو شروع کنم. ببیتم چی میشه. اصلا حس و حالش ازم رفته.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین