2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158884 بازدید | 14067 پست
مریم گلی عزیییییزم فدای سرررررت بوووووووووووووووووس

مریمی منم میبوسمممممت عزیییزم

سارا بانو جون ترس رو بزار کنار گلممممممممممم ، قوی و شاد و پر از انرژی شروع کن . منو ببین این ماه 20 بار التمااااااااااااااس شوشو کردم اما نتونستم غلبه کنم بهش . منتظرم دکی بگه پیش به سوی اقدام . هیچ اتفاقی نمیفته مگر اینکه خدا بخواد که از توان من و تو خارجههههههههه . الهی که بهترین ها برات رقم بخووووره

سونیا جون جدی میگیییییییییییییی؟؟؟ بیبی چکت چی بووووووووووود ؟؟؟ الهی . من مدیکور همیشه برام + هست امیدوارم مدیکور نباشه . اما ارزو دارم خدا بهت کمک کنه نازنینم بوووووووووووووووووووس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام‏ ‏..مریم‏ ‏گلی‏ ‏و‏ ‏نرگس‏ ‏جون‏ ‏شماها‏ ‏هم‏ ‏باید‏ ‏سرم‏ ‏بزنید‏ ‏...لیلا‏ ‏جون‏ ‏ممنون‏ ‏که‏ ‏جواب‏ ‏دادی‏ ‏....این‏ ‏انتی‏ ‏بادی‏ ‏در‏ ‏اینده‏ ‏باعثه‏ ‏کم‏ ‏کاری‏ ‏تیرویید‏ ‏میشه‏ ‏...و‏ ‏کم‏ ‏کاری‏ ‏تیرویید‏ ‏هم‏ ‏یکی‏ ‏از‏ ‏عاملای‏ ‏اصلی‏ ‏سقطه‏ ‏....خدا‏ ‏رو‏ ‏شکر‏ ‏که‏ ‏مشکلامون‏ ‏مشخص‏ ‏‏ ‏میشه‏ ‏و‏ ‏میتونیم‏ ‏درمانش‏ ‏کنیم‏ ‏...بخاطره‏ ‏همین‏ ‏باید‏ ‏خدارو‏ ‏شکر‏ ‏کنیم‏ ‏که‏ ‏راهی‏ ‏وجود‏ ‏داره‏ ‏...من‏ ‏که‏ ‏هر‏ ‏لحظه‏ ‏فقط‏ ‏بیاد‏ ‏منتطرا‏ ‏هستم‏ ‏ایشالله‏ ‏همشون‏ ‏دامنشون‏ ‏سبز‏ ‏شه...فعلا‏ ‏بای
مریم گلی جون کجایی. منم به احتمال90درصد فردا صبح میام معینی. من ساعت 9:15 وقت دارم. نمیخواستم برم ولی به دلیل کم شدن غیر عادی خونریزم تو پری و اینکه این سری خیلی درد رحم و تخمدان داشتم میخوام برم یه سونو کنه یه وقت مشکلی نباشه. جواب تیروئیدم رو هم بهش نشون بدم. فکر کنم فردا وقت داری. احتمالا ببینمت.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
من اومدم مثل اینکه همه رفتین
خوب من هم میرم و 2.5 اینا میام
عصر ساعت 6.5 نوبت توگه دارم
مریم جون دقیق بگو که چی بپرسم و فردا من به جای نادیا جون دارم میرم معینی گفته ساعت 10 اما من زودتر میام . ایشالا میبینیم همو
سلام دوستای گلم
این چند وقته که ازتون بیخبر بودم دلم حسابی براتون تنگ شده بود
یه مرور اجمالی از شرح حال این چند وقتتون داشتم مثل اینکه همگی مثل من اندر خم هپارین و سرم موندید امیدوارم همه بتونید به بهترین نتیجه دست پیدا کنید
مریم گلم خوبی؟ داری قبل تعطیلات اخر هفته تور دکتر گردیت رو به پایان می رسونی امرور که خدمت دکتر توگه رسیدی اگه نظرش فرگمین بود حتما بپرس روزی چندتا باید بزنی و اینکه الان یافت می شود یا اینکه تو خماریش بمونیم
قدر تو به اندازه ی صبر توست ... و رازهایت ، نهفته در صبرهایت
اصلا تو آمده ای که صبر کنی !

سلام دوستان عزیز
لیلا جون مدیکور هستش ههههههههههههههه
همیشه از
همین عادیا میگرفتما خیلی خوب جواب میداد نمیدونم مارکش چی بود ولی از همین ایرانی ها یعنی هر سه بار که باردار شدم بهم درست جواب داد
این سری شوشو اینو گرفته خوب نبود >دروغگو بود هههههههههههه