2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
سلام به همه صبحتون بخیر

مریم جون نگفتم که من مشکلی ندارم. دکتر زرنانی گفت که با توجه به اینکه بدون تشکیل قلب بوده و دریافت آسپرین و هپارین هم داشتی ولی بازم سقط شده، این مسئله اصلی تو محسوب نمیشه.
مسئله اصلی تو اسپرم همسرته در درجه بعدی اینه. این رو میشه با هپارین و آسپرین حلش کرد. انقدری نیست که نیاز به سرم داشته باشی. اسمی از کلگزان هم نبرد.
من قصدم از آوردن این نتایج، این بود که برام به زبان عامیانه توضیح بدید لطفا که این سه آزمایش چی هست و مثلا اگر زیاد باشه چی میشه کم باشه چی میشه؟ چیزهای گنگیه برام. عین بی سوادها نگاش میکنم.
مثلا اگر نرمال بودم چه جوری باید می بود؟

خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
مریم گلی جان من وقتم 15 مرداده اشتباه میکردم ولی ساعتش رو دقیق یادم نیست. به احتمال خیلی زیاد حدودای 10 صبح باشه.
اگر خواستی اون روز بری بگو تا برات میل بزنم و اسمم رو بهت بگم.
حتما هم قبلش زنگ بزن مطب تا ساعتش رو چک کنی. امروز عصر هم هستن خوبه که زنگ بزنی.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بچه ها برای تک تکتون دعا کردم و اسم بردم. بیچاره خدا این اسامی مجازی رو چه جوری سرچ کنه؟

انشاله که همتون حاجت روا بشید همین امسال و تا آخر سال نی نی ها توی دلتون باشه. آمیـــــن.
تخمکگذاریتون خیلی درد دارید ؟؟؟ من بلاخره برخلاف اینکه فکر میکردم این ماه تخمکگذاری ندارم ، پریشب وسط مراسم احیا انگار زدن تو کمرم ، شدیدااااا درد گرفته بود و بعدشم لگن درد اضافه شد . داشتم فلج میشدم گفتم برم دستشویی شاید پریود شدم رفتم متوجه شدم که نه تااازه ترشح تخمکگذاری دارم ، اونم زیاد . یک بارم صبح زود این اتفاق افتاد و خلاصه دیروز ظهر گریم گرفته بود و شوشو کمرم و پماد زد و ماساژ داد تا عصر که خوب خوب شدم . میخواستم بدووونم شماها هم این همه درد میکشید ؟؟؟ من اولین بارم بود که اینطور میشدم .
سلام لیلا جون خوبی مفنامیک اسید بخور واسه درد .حنا جون دلیل سقطات چی بود؟ابن سینا میرفتی؟دکتر زنان ابن سینا کی بودخوبه کارش.؟چند وقت تحت نظر بودی؟ببخشید انقدر سوال میپرسم ایشاله نینیت سالم بدنیا بیاد و سالم بموته
خدایا دوستت دارم
سلام
خوبین همه؟
اول از همه واسه حنا جون خوشحالم چون واسه ماها امید بزرگیه و ایشالا که به سلامتی و به زودی پسر نازشو بغل میگیره

نادیا جون اگه ساعت 10 صبح باشه که خوبه چون من ساعت 1 ظهر هم ابن سینا نوبت غدد دارم..

خوبی لیلا جون..عزیزم من هم بعضی وقتا اینجوری میشم
سلام عزیزم
مرسی خوبم. شما خوبید؟ بهتر هستی؟

ساعت 10 حدودا. امروز هم حتما زنگ بزن. چون اگر نزنی میره شنبه.
تازه شنبه هم احتمال تعطیلی هست.