2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
باشه عزیزم
اما یه جوابی خودم دارم براش که عارفی گفته و معینی هم تایید کرده

ببین اول اینکه از اونجایی که یکی از دوستام هم قبلا توگه رفته پیش پیش میدونم که توگه میگه فقط و فقط فرگمین
که معینی بهم گفت که با بدبختی گیر میاد(دقیقا جمله خودشه)

اما اینکه میگن بدن بعضی ها آزوهپارینه هستش و شاید اگر روزی یکبار بزنی(یعنی کلگزان) مدتی بعد از تزریق اثرش از بین بره و واسه همینه که میگن باید روزی دو یا سه بار تکرار بشه که میشه هپارین

میدونی شاید بشه کلگزان با دئز کمتر رو هم روزی چند بار زد که معینی به من گفت شاید چون فرگمین گیر نمیاد واست اینکارو کردیم اما خوب هزینش بیشتر از هپارین میشه دیگه
آره منم اینو میدونم. پیش عارفی که رفتم گفت آزمایش میدم ببینم 3 بار باید بزنی یا دوبار. تا گفتم خارجیش که روزی یه باره چی گفت نه اصلا.جواب آزمایشها رو که گرفتم دیگه پیش عارفی نرفتم پیش معینی رفتم. آزمایشها رو دید و گفت کلگران. منم حرف عارفی رو تکرار کردم . معینی گفت نه کی گفته صددر صد کلگران بهتر از هپارینه. فرگمین هم که حرف اول و میزنه که ایران گیر نمی یاد. دکتر توگه هم با کلگزان موافقه تا هپارین. خلاصه اصلا اشاره ای به آزوهپارین نکرد. طوری میگفت که یعنی اگر کسی از نظر هزینه مشکلی نداشته باشه کلگزان بزنه خیلی بهتره. منم برای همین موندم کدوم درست میگن. یعنی فرقش فقط تو دوزشه؟نکنه من باید حتما روزی دوبار هپارین بزنم و معینی اینو در نظر نگیره؟
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واااااااااااااای بچه ها من گیییییییییییییج شدم . خوب منم روزی یک کلگزان زدم و نینیم بازم مرده . من چه کنممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ توگه هم که سر لج با شوشو که گفت الان نینی نه قت نگرفتمممممممممم
چه خاکی به سر کنمممممممممم؟؟؟
باشه مریم گلی جونم . من منتظرتم . به نظرت اگه امروز زنگ بزنم میشه وقت بهم بدن . عجب خنگ بازی در آوردمااااااااا . بدبختی شانس من 4شنبه هم نوبت دارم . بعد اون 5شنبه و جمعست و همه دکترها تعطیل شوشو هم نمیتونه بمونه چه شوووووووووووووود !!!
من دوشنبه دیگه یعنی 14 مرداد نوبت دارم

نمی دونم میدونی کلا سرش شلوغه و دیر نوبت میده
می خوای زنگ بزن ضرر نداره
بگو که از راه دور میای و دکتر معینی گفته که اگه میشه همون روز هم دکتر ببینت
اگه قبول کنه حتما میگه معطل میشی که بگو باشه
سلام‏ ‏بچه‏ ‏ها‏ ‏..منم‏ ‏دوتا‏ ‏سقط‏ ‏داشتم‏ ‏.‏ ‏ابن‏ ‏سینا‏ ‏میرم‏ ‏..مشکل‏ ‏ایمنی‏ ‏و‏ ‏انعقادی‏ ‏و‏ ‏تیرویید‏ ‏دارم‏ ‏....الان‏ ‏خدا‏ ‏رو‏ ‏شکر‏ ‏هفته‏ ‏سی‏ ‏هستم‏ ‏البته‏ ‏به‏ ‏لطف‏ ‏پرورگار‏ ‏و‏ ‏امام‏ ‏رضا....تا‏ ‏هفته‏ ‏دوازده‏ ‏هپارین‏ ‏میزدم‏ ‏ولی‏ ‏از‏ ‏اون‏ ‏به‏ ‏بعد‏ ‏دکترم‏ ‏واسه‏ ‏راحتی‏ ‏بهم‏ ‏کلگزان‏ ‏داد‏ ‏...واقعا‏ ‏قیمتش‏ ‏با‏ ‏هپارین‏ ‏زمین‏ ‏تا‏ ‏اسمون‏ ‏فرق‏ ‏میکنه‏ ‏...واسه‏ ‏مشکل‏ ‏ایمنیم‏ ‏هم‏ ‏تا‏ ‏اخره‏ ‏ماه‏ ‏شش‏ ‏سرم‏ ‏ای‏ ‏وی‏ ‏جی‏ ‏میزدم‏ ‏....لیوتیروکسین‏ ‏هم‏ ‏واسه‏ ‏تیروییدم‏ ‏میخورم‏ ‏...خدا‏ ‏رو‏ ‏شکر‏ ‏تا‏ ‏الان‏ ‏همه‏ ‏چی‏ ‏خوب‏ ‏پیش‏ ‏رفته‏ ‏...باور‏ ‏کنید‏ ‏هرلحظه‏ ‏واسه‏ ‏تمامه‏ ‏منتظرا‏ ‏دعا‏ ‏میکنم‏ ‏..چون‏ ‏خودمم‏ ‏این‏ ‏روزا‏ ‏رو‏ ‏دیدم‏ ‏و‏ ‏درکتون‏ ‏میکنم‏ ‏...از‏ ‏همتون‏ ‏هم‏ ‏التماس‏ ‏دعای‏ ‏فراوان‏ ‏دارم