2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158832 بازدید | 14067 پست
سلام باد جون . خوبی ؟؟؟ انشالله که دیگه این اتفاق نیافته . عزیزم به هر حال باید بری یه شهرمجهز که دکتر بری و ازمایش بدی . اصلا هم ممکنه که دیگه اتفاق نیافته . اینجا برای کسی هست که سقط مکرر داشته یعنی 2تا به بالا . به سقط فکر نکن . انشالله اصلا پیش نمیادش گلم . به امید خدا بارداری بعدیت خوب خواهد بود . چون ازمایشات هم چیزی نیست که بشه جای معمولی داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستیا خوبین
منم لووتیروکسین روزی نصفی میخورم فقطم به خاطر انتی تری گلوبولین وانتی تی پی اوم که اصلا 8 بود
ولی دکترم اصلا بهم نگفته دوباره ازمایش بده الان 3 ماهه که دارم میخورم
اهان پردنیزولون هم ممکنه روی بعضی ها تاثیر بدی داشته باشه وانتی تی پی او وانتی تری گلوبولین رو ببیره بالا
سلام دوستای خوبم

لیلا جون وقت من 29 مرداده که اگه نادیا جون نره و اجازه بده من دوست دارم که زودتر برم و از وقتش من استفاده کنم

شرایگین جون سلام.. عزیزم اینجا اغلب بچه ها روزا میان یا خانه دارن که روزا وقتشون ازاد تره یا اینکه سرکار هستن و با نت اونجا.. به هر حال شبها که شوشوها خونه هستن دیگه وقت نمیشه

سونیا جون در مورد پردنیزولون درست میگی و کسایی که می خورن قبل از بارداری و بعد از دو ماه که خوردن باید از بدن که اثر عکس نداشته باشه
این چیزی بود که من نمی دونستم و دکتر هم نگفت و تو حاملگی قبلی اینجوری شد که با خوردن پردنی بازم سقط شد!!
سونیا عزیزم سلام . خوبی؟؟؟؟ خودت چک کن گلم . من خیلی ازمایشات رو خودم میرم ازاد انجام میدم . این دکترا انگار نه انگار. ببین اصلا روی بدنت تاثیر داشته ، جواب داده یا نه . شاید مثلا لووتیروکسینت باید بیشتر بشه یا پردنی پثل الهام برات بد باشه . خودت چک کن

بچه ها سعی کنید یه سری کارا رو خودتون دنبال کنید این دکترا نفسشون از جایگرم بلند میشه حتی بهترینشون . بی خیالن . نمیفهمن ما چی میکشیم . من تا به حل هر ازمایشی دادم خودم از اینترنت یا دادم یا به زور از دکترا خواستم انجام بدن و خودم مشکلم رو یافتم . دیگه بهشون اعتماد ندارم متاسفاااااانه .

الهییییییییییییییییییی مریم گلی تو هم زحمش رو خوردی ؟؟؟ انشالله این بار نینی میپره تو بغلت

براش پیغام خصوصی بده . نادیا دیروز میگفت نمیخواد بره اما هنوزم قطعی قطعی نبود اما تقریبا تصمیمش رو گرفته بود

سلام به همه
مریم جون من 22 مرداد وقت دارم. حتما دو سه روز جلوتر بهت خبر میدم و برات میل هم میزنم.
البته خیلی جلوتر از مال خودت نیست ولی خوب بازم بد نیست.

من که هنوز موندم برم پیش معینی یا عارفی؟

خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.

بچه ها یه سوال فنی بپرسم؟
امروز داشتم مدارک پزشکیمو جمع بندی میکردم واسه بیمه.
آزمایش های دکتر زرنانی رو دیدم.
ببینید مال من اینهایی که مینویسم. میشه راجع بهش یه توضیح مختصر بدید. من خیلی اطلاعاتم تو زمینه این موارد کمه.
حالا خدا رو شکر مشکل تهدیدکننده ای نداشتم طبق نظر زرنانی ولی میخوام اطلاعاتم بیشتر بشه. ممنونم.

C677T = Not Detected
ََA1298C = Heterozygote

4G/5G = Homozygote

میدونم وقتی جواب رو گرفتم هم گذاشته بودم ولی کسی جوابمو نداد.
دیدم که شما تو زمینه این آزمایشها خیلی تخصصی حرف میزنید.

اگر جوابمو ندید دوباره سوال میکنم: من بالاخره پیش عارفی برم یا معینی؟

خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
اینا مال مریم گلی هست :

PAI-1 : Homozygote

MTHFR:
C677T: Heterozygote
A1298C: Normal

اینا مال سارا بانو :

Result: The molecular analysis reveals that this individual is wild type for G1691A and H1299R mutations in factor v(FV)gene, wild type for V34L in factor XIII, compound Heterozygote for C677T and A1298C mutations in MTHFR gene, and also she has 4G/4G polymorphism in pal gene