2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158849 بازدید | 14067 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره مریم گلی حتما مرسی ایشاله هیچکی غمی که ما دیدیم نبینه و تو این شبا واسه همه ادمیان دعا کنیم تا خدا هم حاجت ما رو براورده کنه .برو نادیا جونی کجا بری ؟بری بغل شوشو؟
خدایا دوستت دارم
آی آی کجا رفتین.
نادیا جون خوب تو هم جهش ژن انعقاد خون داری دیگه. پس جرا گفتی من مشکلی ندارم و فقط همسرجان مشکل داره! برو خدا رو شکر کن که خواهر شوهر و مادرشوهرت اینجا نبودن . وگر نه شر به پا میشد. شما هم باید هپارین یا کلگزان بزنی. ضمنا عارفی به همه نمی گه هپارین رو 3 بار بزن. بر طبق آزمایش میگه..حالا نظر کارشناسی من. به جای اینکه پیش عارفی و معینی هر دو بری یه وقت از دکتر توگه بگیر و آزمایشهات رو ببر ببین چی میگه. یکی از فاکتورهات بیشتر از اون یکی مشکل داره. چون مربوط به خونه این معینی بیچاره رو ولش کن برو یه وقت از توگه بگیر.
دوستان برای منم دعا کنید. برای مامان و بابام و خواهر زادم هم لطفا دعا کنید. منم حتما براتون دعا میکنم. سال دیگه همگی بچه بغل ،بغل شوهر......... شعر رو حال کردین.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
مریم جون چشم حتما دعا میکنیم.تو هم واسه من و خانوادم دعا کن که ین غم به این بزرگی از دوشمون برداشته بشه فدات شم واسه منم دعا کن زودی نینی دار شم که همه خانوادم با دیدن بچه خوشحال شن باشه
خدایا دوستت دارم
من برم بخوابم که شب بتونم تا سحر بیدار باشم و احیا کنم.منو یادتوووووووون نرهههههههه.خدایا به فرق شکافته علی قسمت میدم دعای همه ماها رو براورده کن.خدایا به حق خون پاک علی همه ادمیان رو حاجت روا کن.همه مریضا رو شفا بده.همه بیچاره ها رو خوشبخت کن هرکی مشکلی داره مشکلشو حل کن مرسی خدای خوبم قدرتو من میدونم

خدایا دوستت دارم
نه عزیزم نرفتم. یعنی دکتر معینی گفت اگر نیاز باشه میفرستم پیش دکتر توگه ولی مورد شما فعلا نیازی نداره. حال نمی دونم چون تا حالا آمپول هپارین یا کلگزان نگرفتم گفت لازم نیست مشاوره بدی یا نه. مریم گلی جون اگر یادت موند از دکتر توگه بپرس واقعا فرقی بین کلگزان و هپارین فقط تو دوز مصرفشه. چرا یکی دکتر عارفی یا یه سری دکترای دیگه مثل دکتر صارم میگن کلگزان نه حتما روزی دو بار هپارین. میخوام بدونم واقعا فرقی نمی کنه که من هر 12 ساعت دارو بگیریم یا 24 ساعت یکبار.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین