2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158832 بازدید | 14067 پست
معینی راه به راه سونو میکنه....آأم خیالش راحت میشه...من ک تا بهم میگه برو رو تخت بخواب با سرعت نور میرم میخوابم...خودمم ک هیچی نمیبینم اما وقتی میگه همه چیش خوبه ی نفس راحت میکشم

بچه ها قبل اقدام خودتونو حسابی تقویت کنین..ورزش هم یادتون نره...
Lilypie First Birthday tickers

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میکشمتتتتتتتتتتتتتت نادیاااااااااااااااااااااا

از دست تو مریم

اخه پریسا تو حال میکنی نینیت رو ببینی ما حال چی رو بکنیم و. هی باید درد واژینال رو بکشیم

اره نادیا با تو بودم خواستی نری فکر کنم مریم گلی ازمایشش 14 امادست اما 29 بهش وقت دادن شاید اون بخوادش نمیونم . اگه نخواستی بری بهش بگو

چه جالب ها .تو 14 ف مریم 15 و من 16 مرداد نوبت داریم ههههههههه

مریم جون میخوام با این موندنات اخراج بشی
و گرنه من که از اول گفتم نمیخوام برم پیش معینی
اون وقتم واسه احتیاط گرفتم.

من میرم نماز
به یاد همتون هستم.
شما هم تو این لحظه عزیز یاد من باشید.

فعلا بای عزیزانم.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.

خدائیش من به کنار با این وسواسم
عین مریم تا حالا ندیده بودم که عاشق سونو باشه

مریم جون میگم معینی بگو یه بارم وقتی کارت تموم میشه میخوای بیای بیرون سونوت کنه مزه اش تو دلت بمونه تا دفعه بعد

ببخشیدا ناراحت نشی از دستم. من شوخی میکنم. تا حالا اینجا خیلی جدی بودم !!!

خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
آها از اون نظرآخه بنده خدا تا سونو نکنه ک نمیدونه اون تو چه خبره

به نظر من هیچ چیزی بدتر از عکس رنگی نبود تو دوران تشخیصم
تو سقط قبلیم سونوگراف خنگ تو 2 تا سونو واژینال ک پشت هم به فاصله ی 10 روز دادم ک قلب و ببینه ک آخرم قلب نداشت گفت رحم دوشاخ..رحم سپتوم دار
دکترم واسم عکس نوشت ولی اصلا رحمم دوشاخ نبود فقط لوله چپم انتهاش ی پیچ خوردگی خفیف داشت
بعد از عکس خیلی خیلی اذیت شدم و خونریزی داشتم دکترم گفت به احتمال خیلی زیاد پیچ خوردگی از بین رفته ک انقدر درد داشتی
Lilypie First Birthday tickers
نادیای نامرد من قبل از بارداری رو که نمی گم . وقتی باردار شدم دوست دارم هی سونو کنم تا خیالم راحت بشه........ حالا منو مسخره میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دارم برات! بعدش هم چرا بخیلی. ایشاله قسمت تو هم بشه هی بری معینی سونو کنه
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
وااای ازدست شما 2 تاااااااااااا

ولی بچه ها من سونو واژینالی که پیش معینی شدم هیچ جا نشده بودم داغون شدم اما کاملا دقیق بود . چون بهش گفتم عکسم سالم هست دکترم گفته سپتوم دارم . اونم کام لچک کرد
ای ببخش ندیدم پریسا جون

والله مثل امنیوسنتز هست . سوزن رو میفرستن تو شکم ، پرزهای جفتی رو به جای اب امنیوتیک میکشن بیرون تو سرنگ ، خیلی دردناک هست . اون سری پیش معینی هم که رفتم ، انمی که تو اتاق بامن بود امنیو داشت ، حالم خیلی بد شد . زنه درد داشت اوضاع روحیم بهم ریخت تا 2 روز گریه میکردم . من 2 بار پشت سر هم ازم گرفتن چون بار اول دردم گرفت بردن ازمایشگاه گفتتن جفت اصلا توش نیست . بعدیش رو 45 دقیقه بعدش گرفتن . باورت نمیشه از دردش تا ساعت 5 ثبح نمیتونستم راست راه برم . 7 هم بردنم زایشگاه برای سقط . ذلت کشیدم تو این سقط اخری