|
مشاهده متن کامل بحث +
1158863 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
دیشبنتونستم بیدار بمونم به خاطر اینکه امروز ازمایش تیرویید داشتم و دکترش که دوستمون هست گفت بیدار نباید بمونی اما امروز رو روزه گرفتم . قرار هست فقطروز19-21-23 رو بگیرم . امیدوارم خدا قبول کنه . اسم تک تکتون رو سحر آوردم .
نه اون که تهرانه . من ابادانم . دیگه همون روزی که پیش معینی نوبت دارم میگیرمش .
شنبه نوبت دکتر غددم هست . قرار شده که بعد از 2 ماه خوردن لووتیروکسین دوباره آزمایش بدم و برم . الان tsh , dhea-s , دو تا آنزیم کبدی دادم و iga دادم که ببینم به سرم حساسم یا نه . 4شنبه جوابش امادست . شنبه باید برم دکتر غدد و 4شنبه بعدی دکتر معینی
نه معینی گفت برو کریمی نژاد منم رفتم همونجا . قربونت برم عزیزم . امیدوارم تا 10 روز دیگه تکلیف نهاییم رو بدونم دیگه . خستم شده از این همه دکتر و آزمایش
سلام شرایگین جون . خوبی ؟؟؟ قبول باشه انشالله ممنون .