2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
فردا وقت ابن سینا دارم ولی شاید نرم. چون اگر بخوام میکرو بشم میخوام برم با عارفی.
ابن سینا خیلی وقت کشی میکنن.

از طرفی فردا وقت دکتر گوارش هم دارم.معده ام بهم ریخته. به نظرم اون واجبتره که برم.
ابن سینا دیگه تکلیفم معلوم شده.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم
میکرو از ivf پیشرفته تره ظاهرا. البته برای حل مشکل من.
برداشتی که من داشتم اینه که تو میکرو، اسپرمهای خوب رو به داخل تخمک تزریق میکنن و بعد از تشکیل سلول، به داخل رحم انتقال میدن. ولی آی وی اف خود تخمک و اسپرم با هم لقاح می کنن.

آره دیگه دیدم که به آخر ابن سینا رسیدم و اگر برم باید برم واسه تشکیل پرونده میکرو و ادامه اش. تصمیم گرفتم که برم پیش عارفی چون شنیدم خیلی کارش خوبه.
شما هم در مورد اون شنیدید؟
مرسی از لینکت
میخونمش مریم جون.

آدم میمونه این اطلاعات رو چه جوری به شوهرش انتقال بده. سه بار این پروسه رو برای شوهرم تعریف کردم.
بعد بهش میگم موافقی میگه واله من که هیچی سر در نیاوردم.

دو سه روز بعد دوباره حرف میشه میگم بیا با میکرو موافقت کن تموم شه بره. میگه میکرو دیگه چی هست؟

سلام دوباره به همه .

سلااام نادیا جون . خوووووووووبی ؟؟؟ الهی شکر بابا خیلی خوبهههههه. من با این همه اعتماد به نفس و اینکه میگم باید بار اول مامان شم amh پارسالم 1.5 بوده ههههههههههههه . مال تو عالیهههههه . ببین انشالله که پیش عارفی نتیجه میگیری و برعکس شوهر من دیگه به قول 9خودش متخصص زنان شده تازه میشینه تی وی هم مبیبینه و اطلاعات کسب میکنه هههههههه. اونم موافق هست انشالله به زودی زود مامان طلای ما میشی عزیییییییییییییییزم

مریم گلی جونم خسته نباشی . راحت و باحاله یاد میگیری و تصور کن از این سیاهپوستایی و برو تو حس ههههههههه