|
مشاهده متن کامل بحث +
1158890 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
سلام شیرایگن جان اتفاقا بهتره که بری. یه کم از حال و هوای خونه در میای. فضات عوض میشه. فکرم نکن که فوری ابن سینا بهت اجازه اقدام میده. حالا حالاها کار داری. تا اونموقع روحیه ات هم بهتر میشه.
بنظر من یه سونو بری بد نیست. ابن سینا هم که بری یه سونوی واژینال انجام میدن برات. ولی بهتره که قبلش بری خیالت راحت میشه که بقایایی نداشته باشی و سیر درمانیت تو ابن سینا سریعتر پیش بره.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
میدونم خیلی سخته. ولی سرت به دوا درمونات گرم بشه یکم آرومتر میشی عزیزم. باید یه سرگرمی پیدا کنی تا دچار افسردگی نشی. الان شرایطت خاصه. راستی ابن سینا کلینیک روانشناسی هم داره. میتونی بخوای معرفیت کنن به اونجا تا همزمان پیش بری ولی بنظر من بهتره که سعی کنی خودت شرایط رو برای خودت بهتر کنی. نهایتا یه کم بارداریتو به عقب بنداز تا آرومتر بشی.
تو این ایام مقدس از خدا میخوام همه به ارزوشون برسن و روح خالم در ارامش باشه و بچش خوشبخت و موفق باشه و جای خاله جونم تو بهشت باشه و واسه سلامتی مامان و باب و داداشم هم دعا میکنم
سلام به همه خوب خدا رو شکر. دیگه حالا دغدغه اون رو نداری. انشاله وقتش هم که شد یه سر بیا ابن سینا ببین چه خبره؟ انشاله روند درمانیت به راحتی طی بشه و به زودی مامان بشی.