2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستیا خوبین
من دیروز رفتم دکتر زنان نمیدونم دکتر کلانتر رو میشناسین توی کیلینیک نازایی اصفهان هستش
خلاصه بعد از 3 ماه رفتم پیشش وبهم گفت سرم رو بهتره موقع تخمکگذاری بزنید بهش گفتم دکتر ایمونو بهم گفته به محض بارداری گفت اون دلش برای پولت سوخته ولی بهتره موقع تخمکگذاری بزنی
ولی امکان داره ادم اون ماه حامله نشه بعد گفت دیگه سرمت حروم میشه ههههههههههه به همین راحتی
ولی من هر کی و دیدم به محض بارداری سرم رو زده نمیدونم این چرا اینجوری گفت
ولی من اهمیت نمیدم واگه خدا خواست وباردار شدم همون موقع میزنم
سلام به همه دوستایییی خوب و مهربونمممممممممممم

سلام شرایگین جون من این روزا adsl همش خراب و قطع میشه اونم از اهواز . نمیتونم بیام این نینی سایتم که امروز نت من وصل شد اصلا باز نمیششششششد . اعصابم بهم ریختهههههه . خوب خدا رو شکر . خوشحالم راحت شدی از سقط . انشالله که همه چیز به خوبی پیش خواهد رفت گلم . بوووس

سونیا جون مگه پولامون از سر راه اومده که اینطور حروم کنیم و به قول خودت به محض بارداری میزنیم اونی که بخواد بده میدههههه بهمون . امیدوارم ای ماه دیگه نینیت بیااااااد و بری دست به جیب شی برای سرم . بوووووس
سلام
سونیا جون منم بودم مثل تو تصمیم می گرفتم. بابا تمام اینها عوارض خودشون رو داره...... انگار این دکترها میخوان وقتی ما بچه دار شدیم دور از جون خودمون بریم گوشه قبرستون... انگار شوخیه هر ماه بیای سرم بزنی که آیا بشه یا نه!
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام دوستای عزیزم
سونیا جون من هم در مورد اینکه قبل بارداری سرم بزنی فکر کرده بودم
دکتر زرنانی توی ابن سینا گفت به محض بارداری بزن اما من بعدش بعضی جاها خوندم که میشه از وقتی که خواستی اقدام کنی بزنی و اونجا با خانم تخمه چی که صحبت کردم اونم همون نظر دکتر شما رو داشت ولی خوب این کار هزینه بیشتری رو بهمون وارد میکنه و کلا دکترا توصیه نمی کنن
پیش دکتر عارفی که رفتم هم باهاش در این مورد صحبت کردم که گفتن ما برای کسی که بخواد طبیعی باردار بشه توصیه نمی کنیم و برای کسایی که ivf می کنن و مشکل ایمنی هم دارن از قبل سرم رو شروع می کنیم.