2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
اما بعدشم اقدام نمیکنم . میدونی چون مادر شوهر م با اینکه خوبه گفت ترا خدا تا یکسال باردار نشوو اخه حوصله استرس کشیدن نداریم . اگه بزارم ابان ماه ، من پارسال ابان ماه گذاشتم باردار شدم میشه حرف اووووون . نمیخوام
سلام بچه ها خوبید؟
من هستم کم میام. دیگه حرفی هم که ندارم بزنم.
منتظر آزمایش ابن سینا هستم. این ماه هم میخوام اقدام کنم بلکه طبیعی بشه.
راستش هم پریود شدم هم بهم ریخته این تصمیم هستم. میخوام طبیعی اقدام کنم تا ببینم که چی میشه.
از دکتر عارفی هم 26 تیرماه وقت گرفتم. شاید معینی رو هم نرم. وضعیتم که مشخص شده. دیگه باید برای تصمیم برای میکرو برم پیش عارفی.

خیلی بی حوصله و کلافه هستم مخصوصا امروز. نمیدونم چمه. البته بیشتر به روزهای آخری پریود ربطش میدم.

اینم از غصه ما. برام دعا کنید.

هرچی پرس و جو و تحقیق و سرچ میکنم می بینم همه کسانی که میکرو یا آی وی اف میشن نازایی دارن ولی آخه من که بطور طبیعی باردار میشم چرا؟ همش مربوط میشه به این سن لعنتی.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام نادیا جوووون . خوبی؟؟؟؟؟؟/ الهی بمیرم اره مال این پری لهنتیه . مطمئن باش . البته شرایطت هم با ما یکم فرق داره تاثیر دار ه رو روحیت . خدا بزرگههههههههههههه . الهی به حق این ماه عزیز خدا راه رو برات هموار کنه و به خواستت برسونه . انشالله حل میشه نینیتم میادش .

نایا نوبت معینیت کی هست ؟؟؟