2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
من ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من خیل یاحترام میزارم . خدا رو شکر تا به حال از گل نازکترم به هم نگفتیم . اما تو ماجرای بچه دار شدنم برای مثلا به قول خودشون بیخیال کردنمن یه روزایی بدجور دلم رو شکوندهههههههه که اصلا نمیخوام تو این حیطه نظر بده . بعدشم من باید امادگی داشته باشم . من میخوام استرس بکشم . من بدبختیش رو میکشم اما هر قوت شوشو خواسته من قادام کردم .

نه من اصلا با شوشو نمیتونم دلم نمیاد اما حرفام رو تو خوب خوب حرف زدن میزنم . میترسه میگه دتر دعوا کنه یا دارو بخواد قبلش بده . که من جستجو کردم معینی داروهاش رو حین بارداری میده جز اینکه ضعیف باشی یا متفورمین بخوای

من تا ماه 3 رفتم . هفته 6 هم قلب داشتن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره مریم درست میگن . واقعا همینطوره . من دکت راهوازم میگفت بعد از 3 ماه برو اقدام به این دلیل که شاید حال حالاها سقط داشته باشی ، اونوقت اگه شرایط سن هم اضافه بشه دیگه سخت میشه

منم اون روز به این فکر میکردم نادیااااا
من بار اول نگفتم . از همه مخفی کردیم . خد مادرشوهرم خواست . به جز خواهر برادراس من و شوشو هیچکس نمیدونست

بار دوم باردار شدم فکرش رو نمیکردیم به هم گفتیم . بعدش که مرد همزمان با فوت مادربزرگ شوشو بود . بعش رفت به همه گفت بار دومش بوده . اعصابم بهم ریخت اما هیچی نگفتم . دیگه سومی رو هم مخفی کردیم و کسی نمیدونم . اما کمکم دارن بهم میرسونن ککه لیلا بچه دار نمیشه
این بارم میخواستم پنهون کنم اما من نمیتونم . فاصلم با مامانا 15 دقیقست و مامانم رو هر شب و مادر شوشو رو یک شب در میون میبینم . نمیشه قایم کرد .. شوهرمم طبق معمول نمیزاره و میگه نمیشه

میدونید گاهی احساس میکنم از اول زندگیم ا زخانواده خودم تا شوشو و خانوادش بلانسیتتون بد جوری خرم و سواری میدم . ابجیم میگه شیطون هست این ههههههههههههه اما خودم خستم شده . همیشه ترجیح دادم کسی ناراحت نشه . دل کسی ازم نشکنه . اما همه راحت دلم رو میشکنن
لیلا جون تو هم مثل من قاطی کردی نه؟
عیب نداره دخترم. هرجوری که راحتی اقدام کن. شاید شوهرت همین ماه هم راضی بشه.
بعدش هم خونه مامانت نمیتونی بری اقدام؟

بقول مریم معلوم نیتس که همون ماه اولم بشه؟ پس بسپار به خدا. شاید حکمتی تو این مساله هست.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
من شوشو گفت وای به روزی که یکی بیاد مستقیم بهت بگه هر چقدرم عزیز باشه پا میزارم روش وازش رد میشم برای همیشه . اما میگه مامانا تو گوشمون هم بزنن بای احترام بزاریم . باز شکر که خوبه مامانش هههههههههههههههههه

چشم مریم جون . بوووووس

قربونت نادیا . نه دیگه من فردا چس فردا تخمکگذاریم هست . این ماه پررررررررررر. دیگه نمیزارم تا التماسم کنه . نه نادیا اون خونه مامانم دستم بهم نمیزنه . حتی بوسمم نمیکنه چه برسه به اقدام . از اول ابراز علاقه و ... رو ممنوع کردیم جلوی دیگران