2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
من آره زود باردار میشم.
شوهرم میگه بهت فوت کنم بارداری.

بار اول که سقط کرده بودم تازه خونریزیم تموم شده بود و حتی فکرشم نمیکردم که بشه. فقط با یه بار باردارشده بودم.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نه نوشتم بالا . اتفاقا ورزش که میکنم روحیم خوبه

اعصابم خرده مریم . شوهرم رو هر کار کردم میترسه میگه این ماه نه تا دکتر بگه برو باردار شو . بعدشم تا بخوام پری شم ، میخوان خونه رو پایینش رو یه تغییراتی بدن و بالای خونمون هم بسازن . من حداقل برای پایین 1 تا 1.5 ماه باید برم خونه مامانم . مهر ماه هم خواهرم میاد تا نینی دومش رو دنیا بیاره و من نمیتونم اقدام کنم . میره ابان ماه فکر کنم . دیشب با شوشو بحث کردم دیدم بی فایست . اما دلم گرفتهههههه .. جالبیش اینه که میگه به خاطر خواهرت عقبش میندازی گردن من ننداز . دعوا نکردماااااااا . دعوا کنیم میمیریم اما خوب نارحت شدم . من میگم بابا اقدام میکنیم . ژنتیکی که سالمیم . ترومبوفیلی هم داروش در صورت بارداریه . اگه باردارم بشم بهترین زمان هست چون اجباری پیش مامانیم و مواظب منم هست . میگه نه که نهههههههههههههه

اما بعدشم اقدام نمیکنم . میدونی چون مادر شوهر م با اینکه خوبه گفت ترا خدا تا یکسال باردار نشوو اخه حوصله استرس کشیدن نداریم . اگه بزارم ابان ماه ، من پارسال ابان ماه گذاشتم باردار شدم میشه حرف اووووون . نمیخوام
لیلا جان جر و بحث نکن باهاش. با زبون مهربونی راضیش کن.
اصلا ببین دلیلش چی هست؟ اگر میترسه و استرس داره فشار بهش نیار. براتون خوب نیست و اصلا ممکنه که نگیره.
خوب حالا نهایتا حرف مادرشوهرت بشه چی میشه؟ عروس بد قلق !!!
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
میدونی مریم چون سرانجامش معلوم نیست . معینی به شوهر و من گفت . من گفتم به عنوان اخرین راه و اخرین بار امتحان اومدم پیشتون . گفت من تموم سعیم رو میکنم اما ممکنه بازم اتفاق بیافته . دل خوش نباش . 50-50 . مهم این هست که خدا بخواد به شما فرزندی بده