2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
شرایگین جونم واقعا متاسف شدم. از خدا میخوام هر چه زودتر دلهاتون رو آروم کنه. واقعا شرایط دشواریه. خدا خودش کمکتون کنه و بهتون صبر بده. زمان بهترین درمان ا ین دردهاست. به عزیزهایی که دور و برتون هستن نگاه کنین و خدا رو برای داشتنشون شکر کنید. خیلی بی قراری نکن دوستم. همه ما یه روزی میریم پیش عزیزهای از دست رفتمون و دلمون آروم میشه. من رو تو غمت شریک بدون عزیزم. روحشون شاد باشه.

دوستان مرسی از ابزار محبتون نسبت به خواهر زادم. خدا رو شکر داره روز به روز بهتر میشه. چند روز پیش واقعا فکر میکردیم زبونم لال داریم از دست می دیمش. خدا خیلی بهمون رحم کرد. ایشاله همگیتون سالم و تندرست باشین.

بهار جون من عارفی رو ترجیح میدم.
لیلا جون نگران نباش . من مطمئنم هر وقت مراجعه کنی دکتر با جون و دل ویزیت میکنه.
سونیا جون آره دیگه میخوام جلوگیری رو بذارم کنار. تا چی پیش بیاد......... میگم این سرم هر دونش 500 تومنه؟ یعنی هر ماه 2 میلیون تومان؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر اینطوره که خدا به خیر کنه.
نادیا چرا اینقدر نصفه نیمه آزمایش دادی؟ ذخیزه تخمدان رو مگه همون اول ابن سینا ازت نگرفته؟
سارا جون روزی دوبار کلگزان بزنی یا هپارین؟

خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
مریم جون از دکتر پرسیدم چه آمپولی باید استفاده کنم گفت یا کلگزان یا هپارین حالا هروقت باردار شم باید ببینم کدومشو میده و چند بار در روز ..الان که فعلا پری اومده باید صبر کنم تا بعد پری بریم اقدام ببینم خدا جون چی می خواد برامون

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام به همه
مریم جان خودشون این مدلی برام نوشتن دیگه.
ظاهرا باید ذخیره تخمدان مشخص بشه تا مقدار داروها برای میکروهم تعیین بشه.
بنظرم تا حالا لازم نبوده که ندادم.
حالا پنجشنبه هفته دیگه صبح میرم که هم نخوام مرخصی بگیرم و هم صبح باشه.
راستی شما نمیدونید فرق دکتر زنان صبح و بعداز ظهر ابن سینا چیه؟ به من گفت صبح بیا متخصصهای صبحمون هم ببینتت !

راستی مریم جون میشه بگی دلیلت برای ترجیح عارفی به معینی برای میکرو چیه؟
من خودم تعریف این کارشو اینجا بیشتر شنیدم و مهمترین دلیلم هم خانوم بودنشه.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
سلام
نادیا جون چون عارفی به Ivf معروفه و معینی به سقط مکرر و آمینو و سونو بیشتر معرفه.
سارا جون اگر گفته دوتا آمپول هپارینه و اگر یه دونه باید قاعدتا کلگزان باشه. ایشاله خبر بارداریت رو به زودی بشنویم و اینجا جشن بگیریم.
پریسا ازت خبری نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت؟
سلام دوستان عزیز
طاعات وعباداتتون مورد قبول حق
امیدوارم که به حق این ماه عزیز دامن همه منتظرای نینی سبز بشه

شرایگین عزیز تسلیت میگم عزیزم خدا خاله عزیزتو رحمت کنه خیلی سخته ولی چاره چیه گریزی نیست رسم روزگار همینه الهی بمیرم واسه پسرش اون دیگه چی میکشه خدایا شکرت خیلی مراقبش باشید
وخدابه همتون صبربده
سلااااام به همه دوستان امیدوارم خوب باشید . من این 2 روز نتم از اهوا زقطع شده بود و نبووووووووووودم . همچنانم دنبال یکی میگردم که نوبت 16 مرداد من رو برداره و من ودتر برم پیش معینی ههههههههههههه . بگو چه فرقی داره . ببینم کسی یافت میشه یا نه
مرسی مریم جون نادیا و لیلا جون از ابراز همدردیتون باز هم ممنون خدا به همه تن سالم و عمر با عذت بده مریم جون برای خواهرزادت خوشحال شدم که داره بهتر میشه.همتون دوست دارم .نادیا جون ذخیره تخمدان چیه و چطوری انجام میشه درد داره؟یا ساده است؟
خدایا دوستت دارم
شرایگین عزییییزم بهتری ؟؟؟؟ خدا بهتون و توان و صبر برای تحمل این درد رو بده . خدایش بیامرزد .

شرایگین ازمایش ذخیره تخمدان همون amh هست . ازمایش خون هست گلم . یه ذره خون میگیرن ، بعد 2 هفته ای جوابش رو میدن . در اصل anti mullerian hormon هست . یه هورمون مثلل اف اس اچ و ال اچ و ... هست که میزانش میتونه ذخیره تخمدان رو تعیین کنه .
شرایگین جونم بهتری عزیزم؟؟؟؟؟؟؟؟ به خدا خیلی به فکرت هستم. هر وقت دعا میکنم تو و خانوادت رو هم اسم می برم و طلب آرامش و صبر میکنم براتون.الهی هر چه زودتر خنده رو لبهات بشینه دوستم. اصلا احساس تنهایی نکنی عزیزم. ما کنارتیم. منو جای خواهرت بدون. باشه؟؟؟؟؟؟؟

لیلا جون چرا اینقدر عجله میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟ به خدا بچه داری هم خیلی سخته ها! از من گفتن یه ماه هم بیشتر نفس بکشی خودش یه ماهه. نگران نباش. ضمنا اگر آزمایش کاریوتایپ مشکل نداشته باشه میتونی قبل از اینکه دکتر رو ببینی اقدام کنی. به آزمایشگاه بگو شهرستانی پشت تلفن جوابش رو بگه. ایشاله که خوبه. بعد میتونی این ماه رو اقدام کنی چون دکتر که اوندفعه بهت دارو ها رو گفته بود. تا جایی که یادمه همش از بعد از بارداری شروع میشد. اگر هم این انعقادی ها مشکل داشته باشه بازم باید باردار شی بعد آمپول ها شروع بشه. سرم هم باز باید باردار شی که شروع کنه. اینها رو گفتم که اگر عجله داری که زودتر گرفتار بشی منتظر وقت دکترت نمونی.
سلام مریم جونم خوبییییییییی؟؟؟؟؟؟؟// وای دیشب شوشو هم میگفت من اگه بدونم تو چرا عجله میکنیییییییییی

اره مریم اما به من گفت پردنی باید بخوری ، بعدش که گفتم سرم ، یگه نفهمیدم باید قبلشم پردنی بخورم یا نه دیگه کنسل شدهههههههههه. به نظرت اگه دارویی قبلش نیاز بود میداد بهم ؟؟؟؟
بعضی ها پریدنی رو از 2 ماه قبل میخورن بعضی ها هم از شروع بارداری- بابا بی خیال شو برو حالشو ببر. حالا کی گفته همون ماه اول جنابعالی قراره مامان شی. فکر کن این ماه اقدام کردی و نگرفته. سال دیگه این موقع که داری پوشک عوض میکنی یا پا به ماهی و داری میترکی میگی کاش به حرف مریم گوش کرده بوده و اینقدر عجله نمی کردم. از ما گفتن دیگه خود دادنی. بعدش ویار اوایل بارداری که بیافته تو گرما خیلی بده. فکر کنم تو خنکی تحملش راحتر باشه.
ارههههههههههههه اما خوب من و شوشو عاشق بچه ایم ههههههههه . فرموده های شما صحیح . اما من کم کم دارم کم حوصله میشم . اخی یادش بخیر شوشو میگفت من زود زن گرفتم چون همدم داشته باشم و اختلاف سنیم با بچم کم باشه . اون شب میگفت دیدی الکی الکی داره 30 سالم میشه و بابا نشدم . من که حالم رو میکنم اما وقتی عهد کردم باید بیاد . من هر ماه گفتم من باید مامان شم شده . واااای اگه نشه تو ذوقم میخوره . باید به ریش خودم بخندمممممممممممممممممم . من گفتم شهریور حاملم باید باشم