2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلام
لولیتا جان من که 1سال و نیمه که ابن سینا پرونده دارم و سقط سوم رو هم تحت نظر اونا بودم
میدونی من نمی دونم که اونجا واسه نازایی چیکار می کنن اما واسه من که مشکلم سقطه از نظر دکتر زنان زیاد راضی نبودم
البته اون دفعه یه مقدار خودم هم بی تجربه بردم نسبت به سیستم کارشون
مثلا وقتی که حامله شدم و رفتم .. هر دفعه که می رفتم یه دکتری منو میدید و هر کی یه نظری میداد تا اینکه دیدم اینجوری نمیشه و خودم اصرار کردم که زیر نظر دکتر رزاقی باشم....
و بازم سقط شد..
البته من این موضو رو یکم کوتاهی از دکتر ایمونولوژی کخ دکتر توکلی بود میدونم چون وقتی قبل حاملگی به من پردنیزولون داد باید بعدش چک میکرد که اصلا این دارو واسه من خوبه یا نه و بعدش حامله میشدم اما این کارو نکردن در صورتی که همه دکترا میگن که باید چک بشه و پردنی روی بعضی افراد اثر نداره و اون وقت باید به من سرم میدادن
من به دتر توکلی گفتم این موضوع رو و اونم راحت گفت که سرم گرونه و ما یهو هزینه وارد نمی کنیم
اینو من باید تصمیم بگیرم نه اون !!!
الان هم من واسه مشاوره غدد دکتر صمدانی و ایمونو دکتر زرنانی توی ابن سینا رفتم اما واسه بارداری ترجیح میدم که تحت نظر عارفی یا معینی باشم..

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

فدات شم مریم گلیییییییی. شکر خدا اره بهترم . دارو میخورم . همیشه تا پایان روز سوم هیوسین و ژولوفن میخورم اما خوب شکر به اینا الان جواب داده . اخه دیروزم خورده بودم اما جواب نداد و به اون روز بد افتادم . شکرررررررررررررررر ممنونم ازت عزیزم

الهی که همتون به مراد قلبی دلتون برسیییید . ما هم هسال دیگه نینی بغلیییییییییییییییییییم انشالله
سلام دوستان عزیزم
لیلا جونم منم وقتی پریود میشم خیلی درد دارم واین سری به حدی خونریزیم زیاد بود که فرش خونمم خونی شده بود هههههههههههههههههههههههههههه
روزی یک شلوار عوض میکردم بسکه خونریزی داشتم نمیدونم چرا اینجوری شدم شاید مال ویتاگنوس بود که میخوردم نمیدونم
عزیزم حسابی به خودت برس

بچه ها اینو بخونید http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=496777&PostID=19354679#19354679
سلام من رفتم پیش دکتر زرنانی یه سری آزمایش واسم نوشت و گفت بعد از حاضر شدن جوابها بیا تا ببینیم چی میشه. اما یه آزمایشی که تا حالا هیچ دکتری بهم نداده بود آزمایش کومبس بود اخه من RH منفی هستم و فقط دوبتا از سقطام روگام زدم و 3 تای دیگه نزدم ممکنه گفت شاید خونت حساس شده به خون شوهرت. آنتی بادی آنتی اسپرم و ویتامین دث و آنتی تایروگلوبولین و آنتی تی پی او و آنتی کاردیولیپین و آنتی فسفولیپید و ANA نوشت به جز انتی بادی انتی اسپرم که همون ابن سینا انجام دادم بقیه رو رفتم انتقال خون چون هزینه اش خیلی کمتر میشه حالا ماه بعدم با معینی وقت دارم به امید خدا ببینم چی میشه.
سلام دوستان
من امروز وقت ابن سینا دارم. امیدوارم نتیجه قطعی مشخص بشه. هم پیش دکتر زرنانی میرم هم دکتر زنان که نمیدونم کی هست؟
یکی از اشکالات ابن سینا همینه که اصلا معلوم نیست با کی وقت داری.
اوندفه که با دکتر ژاله طاهری وقت داشتم که اصلا ازش خوشم نیومد. خدا کنه دوباره با اون نباشه.

راستی یه سوال: تصمیم گرفتم غیر از ابن سینا فقط با یه دکتر خوب (معینی یا عارفی) باشم. شماها که هر دو رو دیدید نظرتون چیه؟
به نظر تون اصلا تصمیم درسته یا نه؟ هر دو رو برم یا یکی رو؟ و کدوم رو؟
آخه شوهرم ناراحته و میگه این دکتر اون دکتر نکن خودتو. بزار وضعیت من مشخص بشه شاید همونجوری همه چی حل بشه.

من سه شنبه همین هفته پیش دکتر عارفی و 22 مرداد با دکتر معینی وقت دارم. همسرم هم 22 مرداد وقت دکتر آیتی مردان داره که مشخص میشه بهتر شده یا نیاز به عمل داره.
موندم صبر کنم همون معینی رو برم یا این وسطا عارفی رو هم برم؟

خسته شدم از بس فکر کردم. هم اکنون به یاری سبزتان نیاز دارم !!!

خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
لولیتا جان ظاهرا زرنانی بهترین دکتر ایمونولوژیست اونجاست. منم تعریفشو از بچه های سایت شنیدم که اونجا ازش وقت گرفتم. حالا نمیدونم بخاطر تشخیص خوبشه یا اخلاق خوبشه.
شاید دکترهای دیگه شم خوب باشن.
ولی دکتر هم این روزها شانسی شده خواهر!

خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.