2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
من اصلا اینطوری دوست ندارم. چون من حالتام قبل از پری و تو پری مثل ویار بارداری هستش. حالت تهوع دارم و به بو حساس میشم و همش معدم یه طوریه.بعدش که پری میشم خوب میشم. ولی با این اوصاف خونریزی دفعه پیش اصلا بعدش اوکی نبودم .ظاهرا این دفعه هم وضع به همین منواله.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام به روی ماه نادیا ، سونیا ، مریم و مریم گلی و همه دوستای گلممممممممممم

انشالله که همگی تو اقدام موفق باشیییییییییییییییید بووووس

منم که از ترس عفونت ادرار روزه نمیگیرم . به این دلیل که لیله الرغائب که روزه گرفتم 1.5 روز طول کشید که ادرارم به حالت طبیعی برگشت . به همین دلیل میترسم منی که میخوام بعدشم برم اقدام گیر بیافتم . نمیگیرم . اوضاعم خیلی خیط میشه . اامیدوارم خدا خودش ببخشه ولی خیلی از عفونت ادرار میترسممممممممممم

راستی شکر خدا عفونت ادرارم نداشتم . . حالا دیگه میرم زعفرون خورون و اویشن خورون تا بیاد پری جووووونم
لیلا جون خوبی عزیزم
به نظرت چی بخورم که خونریزیم یه کم زیاد بشه. آخه اینجوی همش فکر میکنم رحمم تمیز و آماده نیست.
من الان چند ساله روزه نمی گیرم. دکتر برام منع کرده ولی اگر روزه می گرفتم تو این روزهای طولانی تابستون حتما روزی 2 تا سه لیوان بین روز آب میخودم. چون قطعا کلیه ها و مثانه درگیر عفونت میشه. حالا این آقایون فکر سلامتی مردم نیستن که قوانین رو به روز کنن خودمون که میتونیم.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
اخه من سابقه دارم هستم از 6 ماهگی تا 13 سالگی بهدلیل رفلاکس مادرزادی همیشه عفونت ادرار شدید داشتم و سوند و عکس رنگی و عذااااااااااااااااااااااب . خاطرات بچگیم برام یه کابوس هستن . همش تب و لرز و گوشه نشینی . با بچه ها نمیتونستم بازی کنم . واسه همسن از خدا گله دارم حالا دیگه چرا بازم اینطوری هههههههههههه

ببین وقتی پریودی آویشن دم کن بخور . فقط وقتی هستی. چون قاعده آور هست. آویشن من دم میدم ، با زعفرون و نبااااات زیاااد . گرم گرم میخورم خیلی خوبه
سلام به همه
خوبید همگی؟
بچه ها قرص کمر رو من توی اون حلوایی که بچه های کلوب سقط مکرر گفتن ریختم و خوردم. اثرش رو نمیدونم چی بوده؟
ولی از وقتی که آخرین بار سقط کردم دیگه موقع پریود درست میکنم و میخورم به همسرم هم میدم.
ولی قرص رو به تنهایی نخوردم.

مریم جان کاچی پر زعفرون خیلی برات خوبه. نبات و زعفرون بریز. زیره هم بریز. کلا کاچی با ترکیب آرد و روغنش باعث تخلیه رحم میشه. واسه همینم به زائو میدن.
کلا چیزهایی که برای حامله ها خوب نیست قاعده آوره و برای شرایط الانت خوبه. زعفرون عسل کنجد دارچین
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.