2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
راست میگه نادیا چیزای گرممممممممممم

به من گفتن اما واقعا بستنش به کمر به چه درد میخوره . من خوردم و بار سم واقعا زوری نینی سقط شد . 4 ساعت امپول فشار زدن بهم هیچی نمیشد هههههههههههههههههه بعدش شیاف نشد بعدش زیر زبونم یهو دردام شروع شد

سلام لولیتا گلی . خوبی ؟؟؟؟؟؟؟؟ عرزیزم من نمونه بارز تنبلی تخمدان . قبلا 60 روز یکبارم میشدم . الان شده 35-40 روز ه

ببین من همه بارداریام با کلومیفن اونم شبی 3 تا بوده . قرص تحریک تخمکگذاری میدن . ما چون با ویتاگنوس تجربه خوب نداریم نمیخورم . شوشو اجازه نمیده . اما الن که میخوای باردار شی دارو مصرف کن با نظر پزشکت . ویتاگنوس حداقل باید 6 ماه بخوری
نههههههههههههههههه اصلا این فکر رو نکن گلم . من اولین بار که اقدام کردم نداشتم اصلا . ماه بعد شبی 2 تا کلومیفن خوردم شد روز 14 ، فولیکول 9 میلی . روز 50 فهمیدم باردارم . بعدشم اتفاقات بد پشت سر هم . هفته 7 سقطش کردم .

از بارداری دوم به بعدم شبی 3 تا خوردم . فولیکولام روز 14 تازه میشدن 18 . این اخرین بار روز 15 یه فولیکول 22 داشتم . من همیشه هم متاسفانه 1 فولیکول دارم . اما به همون امیدوارم و واقعا همون ماه اول میگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام لولیتا جان
من این مشکل رو ندارم ولی خیلی شنیدم که بچه ها با پیاز درمانی (البته در کنار داروها) درمان شدن.
در ضمن شنیدم که انجیر هم خیلی برای این جور مشکلات خوبه. من به دوستم گفتم و چند وقتی میخوردش. اونم تنبلی تخمدان داشت و کلا از مجردیش پریودهای خیلی نامنظمی داشت. به شکر خدا مامان شده.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
مرسیییییییییییییی گلم . اصلا نگران نباش این ساده ترین مشکل هست که به راحتی قابل درمان هست . هم ویتاگنوس هم پیاز هم چیزای گرم و قاعده آور مثل رازیااااانه . قرصم که هست اگه میخوای زودی مامان شی . واللله من مشکل یهم نداشتم نینیام زودی قلب داشتن و سقطم نشدن . مجبور به سقط شدم . به خاطر از کار افتادن قلب
اخه خود من میترسیدم بچه هایی که با قرص هستن شاید زودی سقط شن . اگه الان اجازه بارداری نداری پیاز و ..... خوب هستن

نادیا خودت خوردی ؟؟ مشکلی نداشتی ؟؟؟ نمیدونم شایدم من از بس که شوهرم میترسه . میگه یا شیمیایی یا گیاهی قاطی میکنی ها اینجوری میشم هههههههههههههههه
آهان یه چیز دیگه. کسانی که پرولاکتین بالایی دارن نباید از روش پیاز درمانی استفاده کنن.

البته من اینو شنیده بودم گفتم. درست میگی لیلا جان شاید به درد هرکسی نخوره.
من نه عزیزم. آخه من مشکل تخمک گذاری ندارم.
انجیر دوست دارم و میخورم میگم فوقش فولیکولام میره بالا سایزش مثلا 40-50 تپلتر بهتره.

ولی پیاز درمانی به درد من نمیخوره. گفتم حالا همه چیمو بهم میریزه.

ولی بهترین و اصلی ترین درمان لولیتا جان نسخه پزشکته. اینا در کنارش میتونه خوب باشه.
بچه ها اتفاقاتی که برامون افتاده رو فرامو ش نکنید که اینا همه میتونه این بلاها رو سرمون بیاره . و این یعنی ما قوی هستیم که هنوزم زودی باردار میشیییییییییییییییییییییم هووووووووووووورا

اصلا منفی فکر نکنید .

من عااااااااااااااااشق انجیرم اما به خاطر رژیمم نهایت روزی 3 تا میخورم