2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام مریم گلی جون
خوبی - خوش گذشت؟ وای خیلی ترکیه خوش میگذره. ما هم شهریور 90 رفتیم کوش آداسی خیلی خیلی حال کردیم. شوشو میخواد مثلا شادم کنه میگه اگر اوضاع پولی روبه راه بشه آخر شهریور میریم ترکیه. منم گفتم اگر میخوای بریم همین ماه رمضون بریم چون باید بریم اقدام. میگه تو که میگی بی خیال بچه بشیم از اون طرف هم میگی میخوایم بریم اقدام!!!!!!! بیچاره مونده از دست من چیکار کنه......
دوست جونا یعنی میشه این سری هممون دسته جمعی با هم مامان بشیم و نینی ها یکی یکی دنیا بیان..... اگر اینطور بشه خودم یه جشن میگیرم و همتون رو دعوت میکنم تا براشون یکجا شمع تولد فوت کنیم. ...... جهنم ضرر یه کم بزرگ شدن میفرستیمشون خارج از کشور تا با از ما بهترون زندگی کنن و حالشو ببرن.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام بر دوستان با اراده و مثبت اندیییییییییییش

بچه ها اخبار گرون شدن و کمیاب شدن داروها رو که دوستان مینویسن و میام میخونم خیلی غصم میشه .. دکتر بهم اجازه داده اقدام کنیم ولی استرس دارم .. منم دیگه حوصله استرس برای دیدن قلب بچه و لک بینی و سقط و کورتاژ و پیدا کردن دارو ندارم نمیدونم چی کار کنم سنممم رفته بالاااااااااااا هنوز بچه ندارم دارم داغون میشممممممم
عزیزم بهت نگفتن باید ازاول بارداریت تا 60 روز آمپول پرژسترون بزنی هرروز؟
یه پنج هزار تومنی گذاشتم زیر فرش که یادم بره بعده ها پیداش کنم خوشحال شم.اما الان 3 ماهه از فکرش بیرون نمیام چکارکنم😂😂😆😆😆😆
سلام دوستیا خوبین
مریم گلی جون رسیدنت بخیر انشالله که همیشه شاد باشی حالا با روحیه قوی پیش به سوی مامان شدن

میرم جون ممنون عزیزم
مریم جون راستی منم این ماه میرم اقدام ولی یه جورایی میترسم چون ادم توی ماه رمضون ضعیف میشه
من یه تجربه بد دارم توی ماه رمضون 90 چون اون موقع بود که اولین بارداریمو داشتم همه میگفتن روزه که گرفتی اب بدنت کم شده کم جون شدی سقط شده
نمیدونم چیکار کنم از طرفی هم پردنیزولون رو خیلی وقته دارم میخورم باید برم اقدام از طرفی هم دلم نمیاد روزه نگیرم چون من از 8 سالگی تا حالا روزه گرفتم
چیکار کنم خدایا
مریم جون میخوای چیکار کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ماه رمضون و میری اقدام ؟
سلام به همتون
خوبید؟
مریم جون خوشحالم که بازم تصمیم خوبی گرفتی. خدا بزرگه بلکه انشاله شرایط برای اونا بهتر ازما باشه.

سونیا جان این مشکل منم هست. منم همیشه روزه هامو کامل گرفتم بغیر از سال گذشته که باردار بودم. میخواستم امسال هم بگیرم. دوستم که خیلی مقید هم هست میگه نگیر بدنت ضعیف میشه. ولی دلم هم نمیاد. نمیدونم چه کنم؟

اگر جدی قصد اقدام داری که اصلا نگیر. ولی اگر میخوای عقب بندازی اقدامتو بازم خودت میدونی ولی در صورت اقدام اصلا. چون ماها سابقه سقط داریم و هر ریسکی برامون خطرناکه.

خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
سلام سلام
سونیا جون از این ماه دیگه جلوگیری نمی کنم ولی خیلی هم نیمخوام سفت و سخت اقدام کنم. یعنی هر وقت برنامه بود بدون جلوگیری باشه. نه اینکه یه شب درمیون و یا کیت تخمکگذاری و این حرفها. اگر باردار شدم که هیچ اگر نه ماه بعدی . فعلا برنامه ام اینه. اینجوری فکر کنم آمادگیم بیشتر بشه و هم بار روانی نداره که خودم اقدام رو عقب انداختم.
در مورد روزه من که نمی گیرم. اینقدر بنیه بدنم اومده پایین که اگر یه وعده غذاییم دیر و زو د بشه از ضعف یه گوشه ولو میشم. برای همین هم نمی گیرم. تو هم خودت باید تصمیم بگیری.
نادیا جون اول هم گفتم شوهرم یه طرف دیگه این قضیه هست و دوست داره پدر بشه .برای همین من نمی تونم خواسته خودم رو بهش تحمیل کنم. توکل به خدا.
مریم گلی جون منم اوندفعه که پری شدم بعدش عین تو شدم. نمی دونم چرا. ضمنا دفعه پیش و ایندفعه که پریود شدم خیلی کم هستش. طوری که همیشه بعد از پری حالم حسابی روبراه میشد ولی دفعه پیش که اصلا بعدش اوکی نبودم و این دفعه هم همینطوره. نمی دونم چکار کنم که خونریزیم نرمال باشه. زمان پریودم منظمه ولی مدلش نه. شما راهکاری داری که به اصطلاح راهش درست حسابی باز بشه؟
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین