2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خوبم ممنونم مریم گلی

لیلا جان من تا حالا نشنیدم کسی اینطوری بشه. به دکتر معینی میگفتی من هر ماه حامله میشم !!!

راستی اگر کسی این وسط مسطای درمان باردار بشه، چی میشه؟ کاری میشه براش کرد؟
دکتر زنان تو ابن سینا همچین میگفت حالا حالاها کار داری. باید سه ماه دارو بخوری و ... عجله نداشته باش.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
رسییییدن به خیر عزییییزم . سلامتیت . من کاریوتایپ . ژن ها ی انعقادی دادم منتظر جوابم تا معینی دستور اقدام بدهههههههههه

نادیا جون من علاوه بر کاریتایپ همین pai-1 و mthfr و دوتا از فاکتورای لیدن دادم

اره نادیا من هر ماه با این بیبی چکا حاملممممممممممممممممممم . نمیدونم چرا . اخرم پری میشم . اخه جلوگیریمم با کاندوم و سفت و سخت هست
بچه ها یه سوال:
من شکر خدا از وقتی پریودم تموم میشه تا روز 15 ترشح تخمک گذاری (ببخشید) دارم.
کیت تخمک گذاری هم گرفتم از روز 12 تا 15 که گذاشتم دو خطه شد. البته خیلی خیلی کوچولو رنگش فرق میکرد ولی انقدر نبود که قابل درک توسط مثلا همسرم باشه. در حالی که تو این سایت خوندم که فقط یه روز دو خطه میشه.
بنظرتون من غیرطبیعی نیستم؟
انشاله همیشه به سفر
شلوغی های ترکیه اذیتتون نکرد؟

انگار نباید تو تاپیک حرف غیر مربوط به بحث زد. آره اینجام اینطوریه؟

اگر آره که حذفش کنم.
نادیا منم میزاشتم یه زمانی همینطور بود . یهو میدید تا 1 هفته دوخطه بووود . بعدش تثمیم گرفتم یه سونو بدم اگه سازش خوب بود برم اقدام بیخیاااال . میگرفتم و زودم باردار میشدم . کافیه باور کنی که این ماه بارداری هههههههههه انرژی +
راستی اگر کسی این وسط مسطای درمان باردار بشه، چی میشه؟ کاری میشه براش کرد؟
دکتر زنان تو ابن سینا همچین میگفت حالا حالاها کار داری. باید سه ماه دارو بخوری و ... عجله نداشته باش.

اینو میگی؟

یا شرایط تخمک گذاریمو؟