2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
الهییییییییییییییی امین . نادیا من که گریم گرفتههههههههههههه دارم برای خودم زار میزنم . روزهای تلخ . من احساس میکردم خوابم . چقدر دوست داشتم بگن بیدار شو صبح شدههههههه . التماس دعاااا قبول باشه گلم

الهیییییییی که همه روزهای خوششون در راه باشهههههههه
خوب دیگه گریه ممنوع
داریم دعا میکنیم انشاله واسه روزهای خوب.

بخندید تا من برگردم.
این همه دوا و درمون که واسه گریه کردن نیست!!
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خدا کنه نادیااااااااااااااا . خدا کنههههه . برام یه رویا شده که منم روزهای خبو از لحاظ بچه داری داشته باشم .

اروزم اینه که اینجا پر از شادی و خنده بشه نه دوا و درموووووون . بووووووووووووووووووس به همتون
میدونی هنووووزم هستم مریم اما نمیتونم واقعیت زندگیم هم کتمان کنم . ضربه ووووردم . دیروزم شوشو میگفت خوش به حالت تو خیلی قوی هستیییییییییی . میدونی اینجا تنها جایی هست که من بعضی دلتنگیام رو میارم . اما هنوزم روحیه دارم و به محض اقدام محکم میرم جلوووووووووووووو . من باید این تقدیر رو شکست بدمممممممم و میدونم موفق میشم . هممون میتونیم
می فهمم چی میگی
من هم دقیقا همین جوریم
همه چی رو تو خودم میریزم سرحالم
اما بعضی وقتا کم میارم
این اواخر بدتر هم شدم زود عصبی میشم حتی بعضی وقتا به این فکر میکنم که اگه اصلا نشه چی میشه زندگیم چه مدلی میشه....
عزیییییییییییییییزم . راستی مریم چند تا سقط داشتی . من بعضی اوقات قاطی میکنم .

منم دقیقا مثل تو . ولی واقعا امثال ما ادم ها یقوی هستن . من بارها خواهرام و زنداداشام بهم گفتن دیوونه ای . ما بودیم تحمل نمیکردیم و ادامه نمیدادیم . همین که حاضریم بازم امتحان کنیم یعنی اوج اراده و قوی بودن .