2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158899 بازدید | 14067 پست
سلام دوستای گلم خوبین
مریم جون دکتر ایمونوی من اصفهانه عزیزم

لیلا جون مرسی عزیزم خوبم شما چطوری خانمی من پرسیدم از بچه های کلوپ گفتن که به محض بارداری یه ازمایش هست همون موقع میگیرن ببینن بدن نسبت به این سرم مقاوم هست یا نه ؟اخه به بعضی ها نمیسازه وبدن عکس العمل نشون میده تازه خطر مرگ هم داره خدایی نکرده

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پریسا جون خدا رو شکر که تیکر بارداریت به سلامتی داره جلو میره انشالله به سلامتی نینی بیاد توی بغلت

پریسا جون من که خودم شما رو میبینم روحیه میگیرم مطمئنم همه بچه ها مثل من فکر میکنن دست راستت روی سر هممون

پریسا جون دکتر معینی چی شد که برات سرم تجویز نکرد ؟پردنیزولون رو توی بارداریت چند تا میخوردی یعنی از اولش چقدر شروع شد ؟لووتیروکسینتو هنوز داری میخوری روزی نصفی ؟دیگه ازمایش ندادی ببینی بازم نیاز داری به لووتیروکسین ؟البته بالا توضیح دادی ولی این سوالایی بود که برام مهمه

ممنون میشم
مرسی سونیا جون....مطمئن باش این روزها برای شما ها هم در پیشه....توروخدا واسه منم دعا کنید این چن هفته به خیر و خوشی بگذره..آمین

واسه من از رو آزمایشاتم از همون اول پردنیزولون داد...انتی تی پی ام 400.500 بود...
قبل بارداری روزی 2 تا میخوردم ..کم کم کش کرد تا قطع شد....بعد ک دوره قرصا تموم شد اجازه بارداری داد تو بارداری هم اوایل روزی 2 تا بود کم کم کمش کرد تا الان ک گفت قطعش کنم....لوو تیروکسین هم هنوز میخورم ...نه دیگه از ندادم...
Lilypie First Birthday tickers
پریساااااااااااااا تو خیلی ماهییییییییییییییییییییییییی . انشالله به سلامتی میگذرهههههههههه چرا نگذره + فکر کن . خیلی برات خوشحالم . دیروز اومدم کلوپ مامانای شهریوری اون روزایی که با هم گپ میزدیم . خوشحالم که شماها دارین به پایان راه میرسین . بووووووووووووس به تو . پسملیت

سونیا جون فکر کنم باید لووتیروکسین رو به این خاطر که مشکل کم کاری پیدا نکنیم باید تا آخر عمر بخوریم و تحت نظر غدد باشیم . چون انتی تی پی او مشکل یایمنی هست که تیروئید رو خراب میکنه و فکر نکنم قابل درمان باشه . من دوستام و دخترعموم تا آخر عمر باید بخورن .
سلااااام. خوفین ؟
منم بازییییی ؟
تا حالا سه تا سقط داشتم. یکیش یه سال بعد از تولد گل دخملیم بود دو تاشم پارسال بود . یکیش شهریورماه یکیشم ٢٢ بهمن ؛)
اون هفته زنگیدم از مطب دکتر معینی وقت گرفتم. ولی برا ٢٦ شهریور بهم وقت داده :( اگه ازمایش اینا بنویسه و مجبور شم بمونم تهران چیکا کنم ؟ مدرسه ها باز میشه و باید برگردم :(
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
منم لیووتیروکسین میخورم. دکی گفته همیشه باید بخورم. حتی تو بارداری :(
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
وااااااااااااااااااای سولماز جون امضات تموم داغ ددنیا رو برام تازه کردم . دلم برای بابام یه ذره شده و اینقدر که نببود اون ازارم میده ، یکک ذرشم نبود بچه اذیتم نمیکنههههههههههه . خدا رحمت کنه همه پدرها رو و زنده نگهداره زندگان روووووووووووو .

سولماز جون خدا دخترت رو حفظ کنه بازم خوبه تو یه فرشته داریییییییی. انشالله که مشکلت حل میشه . از بچه ها بپرس ببین کشی شماره داره که نخواد برو تاپیک کسی محسن معینی رو میشناسه شاید پیدا بشه عزییییزم . امیدوارم یه نینین نازی دیگه هخم به زود ینصیبت بشه
ممنون لیلا جون. خدا پدرتو بیامرزه.
باشه حتما میرم بلکه شد. فکر میکنی کسی حاضر بشه وقتشو بهم بده ؟
سلام دوستیا خوبین
لیلا جون فکر کنم اگه نیاز داشتی به ازمایش که دکتر بهت میگفت ولی اینجوری که من پرسیدم گفتن به محض بارداری این ازو مینویسن
لیلا جون انتی تی پی اوی من پایین بود 8 بود ولی انتی تری گلوبینم 153 بودش وفقط به خاطر این بهم لوو تیروکسین داد
شنبه میرم دکتر نوبت دارم حتما ازش میپرسم که دیگه نیازی نیست ازمایش بدیم ببینم چی میگه

پریسا جون انشالله نینی به سلامتی بیاد توی بغلت چشم عزیزم حتما برات دعا میکنم اگه بنده قابلی باشم

تو رو خداااا یهههه کمکی به من بینواااا کنین. خداااا اجرتون بده ننه :)
سولماز جون ممکنه کسی نوبت زودتر داشته باشه که نتونه بره یا ازمایشش اماده نباشه و حاضر شه با شما جابجا کنه . این موارد پیدا میشه

اره سونیا میزارم ببینم خود دکتر چی میگه . اخه بعید میدونم اینجا بگیرن این ازمایش رو . اینجا که ظاهرا عصر حجر هست ههههههههههههه

نه سونیا من هر دوش بالا بوده . اره بپرس ببین انتی تیروگلوبولینم مثل تی پی او هست . امیدوارم نینی اومده باشه اگرم نه ماه دیگهههههههه حتما بیاد . اخی سونیا فکر میکردی یه روزی مثل امروز من و تو هنوز به دنبال نینی و مشکلات سقط باشیم . شکر خدااااااااا امیدوارم نینیامون با هم بزرگ بشن انشالله مال تو هم بزرگتر باشه
لیلا جون شما میدونی اگه دکتر برام از بنویسه چقدر طول میکشه ؟