2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158913 بازدید | 14067 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مرسی شرایگین جون. ایشاله به زودی همه با دست پر در این تاپیک رو تخته کنیم و یه تاپیک برنیم به اسم مامانهای سقط مکرری سابق
بهار جونم دوستم خیلی برات ناراحت شدم. ایندفعه تمام آزمایشها رو بده. هم ابن سینا هم دکترهایی مثل معینی و عارفی میتونن آزمایشهات رو چک کنن و اونهایی که ندادی رو برات بنویسن. یکم هزینه بر هست و اگر آزمایشهای مهمی مثل کاریوتایپ و بررسی ژنهای مرتبط رو نداده باشی یه دو ماه سه ماهی طول میکشه ولی ارزش داره دیگه اصلا همین طوری نذاز باردار شی. به امید خدا ایندفعه یه بارداری خوب و سالم رو تجربه میکنی. اگر ریشه مشکل پیدا بشه خیلی بهتر میتونن برای داشتن یه بارداری سالم بهت کمک کنن. ایشاله این دکترهای خوبی که میخوای بری وسیله ای بشن تا خدا یه نینی ناز بهت بده.امین
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
زهره جون الان از دومین سقطم 4 ماه و نیم میگذره . فعلا که تو آزمایشهام کم کاری تیروئید و کمبود ویتامین d‌مشخص شده. که دارم دارو براش میخورم و آخر تیرماه آزمایش مجدد براشون میدم ببینم وضعیت چطور شده. ژن انعقاد خونم هم مشکل داره و داروش هپارین و آسپرینه. دفعه پیش آسپرین خوردم ولی بازم سقط شد. دکتر عارفی چند تا از سی دی مارکرها رو برام تکرار آزمایش کرده و یه آزمایش ژنتیک تکمیلی مربوط به انعقاد هم داده که امروز جوابش رو میگیرم. گفت اگر سی دی ها مشکل داشته باشه بهت سرم هم میدم و اون آزمایش ژنتیک هم که داده مشخص میکنه که در روز چند بار به هپارین نیاز دارم 2 بار یا سه بار. البته بگم سی مارکرها که سری قبل آزمایش دادم مشکلی نداشت محض احتیاط دوباره چندتاش رو برام تکرار نوشت. دکتر زرنانی هم یه ماه پیش بهم گفت آسپرین و فولیک اسید 5 و ویتامین دی و گروه ب و همچنین قرص تیروئید هم یه دو سه ماهی بخورم برم اقدام. هر وقت باردار شدم برم برای روزی دو بار هپارین تجویز کنن.
اخییییییییییییییییییی بمیرم گلم . چقدر سخت . خدا بهت واقعا صبر بدهههههههههههه . نمیدونم چی بگم . تموم حرفات کاملا درستههههههه

مریم ببینیم حرف معینی برای من و تو یکی هست یا نه . هههههههههههه دکترا رو تست کنیمممممممممم

برای تاپیکم انشاللههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
بهم گفت که از لحاظ بارداری اوکی هستیییییییییی. ولی باید محض احتیاط و خاطر جمع بودن حتما کاریوتایپ و ازمایش های ترومبوفیلی رو بدی مربوط به ژن ها یانعقادیه . بیاری برام تا بهت بگم چه کار کنی. بهم گفت شما همه داروها رو هم نگرفتی ، این بار پردنیزولون میدم اگه جواب نداد سرم چون خیلی گروووونه ، که شوشوم که باهام داخل بود گفت نه همین الان بدید ، منم گفتم اره میخوام یک بار امتحان کنم دیگه طاقت ندارم گفت باشه . اما اول جواب ازمایش
اما ازمایشا رو کامل نگاه کرد و به نوبت شرح حال بارداریام و سقطام رو میگرفت و وارد سیستم میکرد و دقیق نگاه ازمایشام کرد . فقط من عجله نکردم برای داخل رفتن . چون شباهنگ گفته بود امنیو داشت و عجله داشت گذاشتم امنیوسنتزا برن بعدش خودش گفت بیا برو تو . شوهرتم دوست داری ببر که من شوشو رو هم بردم . یه سونو واژینالم گرفت مردم و زنده شدممممممممممم اما گفت کاملا سالم هست
لیلا جون سرم خیلی گرون شده. به من اگر پیشنهاد قرص بده به جای سرم با کمال میل قبول میکنم( البته امیدوارم ایمنی بدنم مشکل نداشته باشه و نیازی به قرص یا سرم نداشته باشم). نمیدونم بیمه تکمیلی این سرم رو پوشش میده یا نه. اگر پوشش بده در مورد استفادش به جای قرص فکر میکنم.
ولی میگم ما داریم اینقدر خرج میکنیم بچمون کلی با کلاس میشه ها .بچه چند میلیونی صداش میکنن کسی هم جرات نداره بهش بگه بالا چشمت ابرو..... چه جماعت لوسی تحویل جامعه بدیم ما.هه هه. ......همینه که هست... بقیه برن خرج دکترو مشاور بدن تا ببینن چطور با بچه ما کنار بیان.
واقعااااااااااااااااااااا مریم جووووون . من میگم به شوشو بیا اسمش رو اگه پسر بود بزاریم مانی . کسی چه میدونی ما منظورمون همون پول هست

من دیگه از سقط میترسم مریم از طرفی هم پول سرم واقعا زیااااااااااااااااااااااااده . به خدا نمیدونم چی بگم
سلام به همه
بهار جان شما وضعیت اسپرم یا تخمک رو بررسی کردید؟
من هم مثل شما هفته های اول سقط داشتم. اگر آزمایشهای آخرم خوب باشد میگن مربوط به اسپرم ضعیف همسرمه.
آخه دیدم آخر پستت نوشتی شاید مربوط به اسپرم باشه. یعنی پاکروش تا حالا تست اسپرم از همسرت نگرفته؟
یا مثلا وضعیت تخمک گذاری خودت؟

تجربیات من !!! نشون میده که سقطهای قبل از تشکیل قلب مربوط به اسپرم یا تخمک ضعیفه. حالا اکه این همه تحمل کردی، اگر یه تست اسپرم هم بده همسرت بد نیست ها !!!

ظاهرا خیلی دقیق بررسی ات نکرده. چون میگی TPO ات هم بالا بوده.

وای خدا از دست این دکترها. انقدر تعریف پاکروشو میکنن که من میخواستم دکترمو عوض کنم برم پیش اون
خدایا اینا همشون وسیله ان. خودت برامون و برای این بهار عزیز بخواه.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.