2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158913 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به همه
سلام به زهره و لیلای عزیز

مال من پارسال این موقعه ها بود 66 تومن شد. البته کرج رفتم و بیمه تأمین اجتماعی هم داشتم.
داروهاشم فکر کنم حدود 15 تومن شد.

همه موارد اینجوری رو میتونی از صندوق ابن سینا سوال کنی تا قیمت جدید بهت بدن.

راستی maryam فردا نوبت معینی داره. ازش خبری نیست؟

خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
شرایگین جون من فعلا جلوگیری میکنم چون دکتر فقط گفت بهم چی میده و اصلا ننوشت و نگفت چطوری و چقدر . گفت جواب آزت رو میخوام . گفت کاریوتایپتون سالمه 90% . اما حس کردم اون ازمایش ترومبوفیلی خودم رو نیاز داره و واجبه . دکتر غددم هم اجازه بارداری بهم نداده چون تی اس اچم 4.4 بوده . گفت باید بره زیر 2 تا اجازه بدیم . مرداد دوباره آز دارم و باید برم پیشش . توکل به خدا .

شوشو هم که گفت سالمه و مشکلی نداره و دارویی فعلا نداده . من خودم سلن پلاس . آب پرتقال و قرص جوشان ویتامین سی میدم . تقویت میکنم تا 2 ماه دیگه قوی بشه که برم اقدام

آخرین سقطم دقیقا 24 بهمن ماه بوده .
سلاااااااااااام نادیا جون خوبی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه نیومده این روزااااااا . هیچ کدومشون نیومده . مریم گلی ، شباهنگ و مریم . نگین و غزل

ببخشیییییییییییید منم سال 91 دادم . مهر 91 پارسال بود . دقیقا مثل نادیا جون . 15 دارو امپولام . 65 خود عکسم
سلام دوستان
آره نادیا جون فردا صبح میرم معینی. جواب آزمایشهایی که عارفی داده بود رو امروز میگیرم و فردا میبرم پیش معینی. امیدوارم آزمایشهای جدید مشکلی نداشته باشم.
شماها همگی خوبین؟
فردا برم بیام بهتون خبر میدم.
می بوسمتون
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام منم 5 تا سقط داشتم و مریض پاکروش بودم اما الان دیگه هم پیش عارفیمیرم و هم مرداد ماه وقت دکتر معینی دارم. شنبه هم از دکتر زرنانی وقت گرفتم تا آزمایشامو به اونم نشون بدم آخه آخرین سقط من که اردی بهشت بود من سرم هم زدم و روزی یدونه هپارین هم پاکروش داد اما رشدش تو 6 هفته متوقف شد البته خودم فکر میکنم روزی یه هپارین واسم کم بود و اکثرا روزی دوتا 5000 میدن من بهش هم گفتم اما گوش نکرد بعدا که پیش عارفی رفتم گفت باید 2 تا میزدی خلاصه خیلی از دست این دکتر احمق و بی دقت ناراختم بعد 4 سال که پیشش میرفتم میگه برو اهدایی بگیر!!!!!!!!!
خدا نکنه عزیزم.
بله همه شون 5-6 7 هفته بودن . لیلا جون خیلی سخته تو یه سال 3 بار سقط کنی من سقط اولم سال 87 و دومی 88 بود و بعد رفتم پیش پاکروش چند ماه اجازه بارداری نداد از تابسنان 89 که اقدام کردم تا سال 91 خبری نبود سال 90 هم لاپاراو هیسترو شدم خرداد 91 آی وی اف کرد که حامله شدم اما بتا پایین بود و پایینترم اومد و سقط شد چهارمی هم مهر91 حامله شدم تا 7 هفته رشد کرد بعد متوقف شد و بعد اسفند 91 حامله شدم و اونم که تا 6 هفته و خرده ای رشد داشت و بازم متوقف شد.
میدونی دکترا واسشون مهم نیست که چندبار سقط بشه و چی سر ما بیاد مرحله به مرحله داروهاشون عوض میشه . تو حاملگی چهارمم هر چی بهش گفتم سرم بده گفت لازم نداری تازه بعد که سقط شد و رفتم پیش عارفی واسم یه سری از نوشت دیدم هم ana مثبته و هم آنتی تی پی او و هم سی دی 16 در صورتیکه هیچکدومو واسم چک نکرده بود و من تو حاملگی چهارمم لووتیروکسینم که باید میداد نداد و بعدا خودم فهمیدم آنتی تی پی او بالا بوده.
خلاصه سرتو درد نیارم 4 سال قبل بهم گفته بود تو حامله شو من بچه رو نگه میدارم الانم خجالت نمیکشه همون آقا میگه برو اهدایی بگیر من بچه رو میدم دستت!!!!!!!!!!!!!! در صورتیکه شاید بازم منجر به سقط بشه چون شاید رحم من و یا اسپرم مشکل داره حالا هزینه های اهدایی و ای وی اف به کنار ضریبه روحی که به زن و شوهر میخوره خیلی سخته!
بهار جون 5تا سقطت چه دلایلی داشت؟پوچ بودن؟یا قلب داشتن ؟الان نظر عارفی چیه اون چی میگه؟تو ازمایشهات چه مشکلی داشتی؟نگران نباش خدا بزرگه کاریش نمیشه کرد بجز اعتماد به این دکترا و ایمان به خدا.
خدایا دوستت دارم
.عزیزم جنین تشکیل میشده یا بارداری پوچ بوده منم 3بارداری پوچ داشتم فقط ساک و جفت بوده. زنتیک کاریوتایپ و سی دی مارکر و انعقادیت مشکل نداشته وضعیت اسپرم شوشوت و تخمک خودت چطوره؟
خدایا دوستت دارم