2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158920 بازدید | 14067 پست
شرایگین جون من که طبق معمول همیشه پری داره میاد و زجر دارم میکشم . همیشه از 1 هفته قبل عذابم میده خاک بر سر هههههههههههههههههه

بچه ها هم گیر نوبت و آز و دکتر رفتن انشالله که همگی خوبن

کار بسیااااااااااااااار خوبی کردی هم اعتماد به نفست بالا میره ، هم برای روحیت عالیهههههههههههه انشالله که به خوبی پیش بره و به زودی به روزهای خوبت برگردی
سلام دوستای گلم

الان خیلی خوشحالم چون بهم خبر رسید که جاریم که 14 سال منتظر نی نی بوده با ای وی اف باردار شده و نی نیش تو راهه.
وای بچه ها خیلی خوشحالم توی این چند روز که برای تزریقش استراحت بود شب و روز براش دعا می کردم.
الان زنگ زدم و به مادر شوهر و خواهر شوهرم تبریک گفتم.

نمیدونم حتما حکمت این بوده که اول اون باردار بشه بعد من که برای من 2 بار این طور شدو ...
مطمئنا حکمتی در کار بوده.
حالا همه سرگرم بارداری و زایمان جاریم میشن تا من با آرامش دوران درمان و طی کنم و وقت بیشتری برای استراحت داشته باشم.
خدایا شکرت...
واقعا از خوشحالی نمی دونم چی بگم.
حالا خبرهای جدیدتری به دستم رسید حتما خبرتون می کنم.
برام دعا کنید.
راستش خیلی گریه کردم.... هم از خوشحالی .....هم از حکمت خدا.
آن سوی نگرانیها همیشه خدایی هست که داشتنش جبران همه نداشتنهاست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیییییییییییییییزم فرشته جون انشالله روزی خودت که بیای و خبر زایمانت رو بهمون بدی انشاللههههههههههههههههههههه . مبارکش باشه الهی که بعد ازاین همه انتظار بهه سلامتی فارغ بشه . خدا نگهدارشون باشه .

مطمئنم با این قلب پاکت نینی خودتم تو راهه عزییییزم . موفق باشی و دلشاد تا همیشههههههههههه
سلام دوستان.

منم دو تا سقط داشتم.اخریش همین 2 هفته پیش بود.

خواهش میکنم منم دعوت کــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنید.ممنون میشم.
دختر بهاری ما در تاریخ 17/03/1393 ساعت 20:10 دقیقه قدم به این دنیا گذاشت و زندگی رو برای ما زیباتر کرد.خدایـــــــــــــا هزاران مرتبه شکرت بابت این فرشته زمینی.
لطفا دعوتنامه بدید که راحت پیداتون کنم.
دختر بهاری ما در تاریخ 17/03/1393 ساعت 20:10 دقیقه قدم به این دنیا گذاشت و زندگی رو برای ما زیباتر کرد.خدایـــــــــــــا هزاران مرتبه شکرت بابت این فرشته زمینی.
سلام پرنیان جون خوبی بیای گوگل و سقط مکرر تایپ کنم میای همینجا و ما هم هستیم.من هم 3بارداری پوچ داشتم سقط کردم تو چرا سقط کردی مشکلت چیه؟تهرانی یا شهرستان ؟دکترت کیه؟نگران نباش اگه تاپیک بچه ها رو خونده باشی میفهمی خیلی ها مثل ما هستن امیدت به خدا واسه ما هم دعا کن راستی چند سالته؟چند سال ازدواج کردی؟
خدایا دوستت دارم
سلام عزیزم 3 تا تو هفته 5 و این سومی هپارین و آسپرین استفاده کردم خارج از رحمی شد بعد از دو تا سقط از ژنتیک و هورمونی و ایمونولوژی مشکلی نداشت و با دارو محرک تخمک هر سه بار حامله شدم هم دیر حامله میشم هم سقط میشن دیگه واقعا بریدم دکتر اخری گفت دیگه دارو استفاده نکن خیای دارو استفاده کردی دنبال یه دکتر مطمین میگردم