2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158920 بازدید | 14067 پست
سلام سلام
به به نادیا خانم. می بینم که خوب شدی و راه افتادی اومدی تهرون! عزیزم اصلا نگران جواب آزمایشها ی شوشو نباش حتما جوابش خوب میشه. با این کار شوشو متوجه استرست میشه و ناراحتیش میکنی. قرار شد فقط انرژی مثبت و توکل به خدا باشه. همین و همین.

مهناز جون خوبی عزیزم؟ تو چی کار کردی رفتی این سینا یا نه؟

بقیه دوست جونام خوب باشین الهی.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره مریم جون اومدم دیگه چاره ای نداشتم. اومدم به شهر به تهرون !!!
اونم کجا ابن سینا !!!

مریم جون خیلی دلم گرفته. دعا کنید آزمایش بعدیش خوب باشه. خیلی ناراحت میشم ناراحتیشو می بینم.
مردا که دیدی چقدر مغرورن؟
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
سلام دوستان
مهناز جون بودم خواننده خاموش بودم حرفی نداشتم آخه روزت مبارک عزیزم ایشالا سال بعد دو جانبه تبریک بشنوی
منم درمورد سر کلاژ چیزی نمیدونم خانومی
روز همگی خانومای مهربون هم مبارک
نادیا جون تو رو خدا دلگیر نباش. قرار نیست ما برای هیچ چی ناراحت باشیم. به خدا اینقدر عمر ما کوتاهه و زود گذر که تا چشم به هم بزاریم گذشته .حالا چه باب دل ما یا غیر از اون. اصلا کدوممون میدونیم چقدر زنده ایم و فردا چی پیش میاد که اینقدر میخواهیم همه چی رو برنامه ریزی کنیم. هدفمون مشخصه اگه خدا خواست ایشالله به هدفمون می رسیم اگر نه که نه اونجور که خودش میخواد زندگیمون پیش میره که خیلی هم خوبه چون خواست خدا همیشه برامون بهترینه.فقط فقط ازش خیر و صلاحمون رو میخوام.همین. امیدوارم اگه قراره یک کمی برامون سخت بگذره خودش هم قدرت و تدبیرش رو بهمون بده. امین
مشکل ما اینکه خودمون و شوهرامون رو از هم جدا میبینیم. بعد ازدواج دیگه من و تو وجود نداره همه چی میشه ما. مشکل از سمت هر کسی باشه میشه مشکل ما نه اینکه بگیم من مشکل دارم یا اون مشکل داره. نتیجش میشه اینکه ما مشکل داریم. بچه قراره از ما بوجود بیاد نه از من یا اون تنها. برای همین باید سعی کنیم با حرکات و رفتارمون این موضوع رو تو خونه رشد بدیم و هر دومون به این دید برسیم. فکر کنم این اولین قدمه برای رفع مشکلاتمون.

ایشالله به زودی هممون مامان نی نی های سالم و خوش دل و خوش رو میشیم . امین
روز همگیتون پیشاپیش مبارک
سلام لولیتا جان
مرسی از کمک فکریت. ممنونم مریم گلی عزیز.
توکل بر خدا.
ذهمو درگیر کرده انشاله بتونم به زودی از گیر این فکر در بیام.

راستی من کاخ رو بلد نیستم. یه تاپیک بزن شاید کسی بتونه کمکت کنه.

بچه ها دیروز ابن سینا خیلی شلوغ بود. نمیدونم شاید من 15 فروردین رفته بود فکر میکردم همیشه اونطوری خلوته.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
اینم آدرس و تلفن کاخ
خیابان فلسطین جنوبی- پایین تر از خیابان انقلاب- خیابان روانمهر -سونوگرافی کاخ
66409294-66401129
به من گفت صبح ها عکس نمی گیرین -قراره شنبه 3 تا 5 برم.
با دفترچه تامین اجتماعی هم میشه 62500 تومان
مریم جون حرفاتو
نادیا جون انرژی مثبت عزیزم : بفرما
من وقتمو واسه ابن سینا تغییر دادم به ٢٩ مریم جون اول میخوام نظر فرهود رو بدونم بعد ، فردا جواب از میگیرم میرم پیشش انشالاه

نگار جون خواننده خاموش یعنی چی ؟ انرژی مثبت تنهایی ؟!!! نداشتیما !! نمیخواد هیچی بگی بنویس خوبم همین ... :)
خدایا لحظه ای مرا به خودم وا مگذار...
سلااااااااااااااااااام دوستاااای گل . خوووووووووووووبید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من یک هفته به خاطر مشکل اینترنتم نبودم .

توی این یک هفته پریود شدم و رفتم اهواز و تموم آزمایشای هورمونی و خوشبختانه cd marker هم دادم .

با شوشو هم قرار گذاشتیم اگه سالم بودن که دوباره با گوش دادن به حرف دکترم بدون هیچ داروی اضافه امتحان میکنم اما اگه خدای ناکرده ایرادی داشت که میام تهران ابن سینا . همه آزمایشا هم دارم . امیدوارم پایانش خوب باشه . خدا بزرگهههههههه

ارزو دارم شماها هم کم نیارید و همچنان پر انرژی ادامه بدید . بووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووس