2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158913 بازدید | 14067 پست
سلام لیلا جان. منم اهوازم. میشه بگی آین آزمایش سی دی مارکر چیه؟ من بیشتر آزهای هورمونی رو دادم ولی اینارو نه. کدوم دکتر میری؟ این آز رو کجا برات نوشتن؟
خداوندا نعمتت را به من هبه کن نه عاریت... آمین.
سلام تبسم جون . خوبی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من دکترم سارا مسیحی هست اما این آزمایش ایمنی هست و مسیحی اصلا اسمشم نیاورده . دوستایی که مرکز مشتاق اصفهان و ابن سینا تهران میرن به من گفتن من انجام دادم . چون من نینیام تا ماه 3 میان و قلبشون میایسته . به همین دلیل ممکنه مشکل ایمنی داشته باشم . چون ژنتیکی هم سالم بوده جنینم . از آزمایشگاه نور پرسیدم . مطوریان نبش میهن رو معرفی کردن و کلی جواب پس دادم تا راضی شدن انجام بدن و ارسالی به تهرانم بود . یعنی خودشون انجام نمیدادن .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستای عزیزم
به تک تکتون سلام میکنم و روتون رو میبوسم.
روزتون مبارک باشه این شاخه گل مجازی رو تقدیم میکنم به همه کسانی که برای مادرشدن محکم وایسادن و امید دارم که سال دیگه انقدر سرشون شلوغ میشه که یادشون میره روز مادر رسیده !

خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
منم مشکل ایمنی دارم و تو هفته های اول قلبشون وایمیسته!!!الان دارم پردنیزولون میخورم. عزیزم میشه دقیق تر آدرسشو بم بگی؟ دکتر مطوری؟ دکتر چی هست؟ منم حتما میخوام هرکاری لازمه بکنم تا دیگه برام تکرار نشه این اتفاق
سلام دوستان خوبید ؟ روزتون مبارک

رویا جونم اگر میای و میخونی بدن که خیلی خیلی دلتنگتم :(

تبسم جون این سی دی مارکرها آزمایشاتی هستند که مربوطند به دستگاه ایمنی ....عزیزان وقتی من میگم برید ابن سینا برای انجام آزمایشات که حرفمو گوش نمیدید هر دکتری که میگه تمام آزمایشات سقطو نوشتم همینجوری میگه چون وقتی میری ابن سینا تازه میفهمی کاملترین آزمایشات چی هست .لااقل جلسه اولو برید که آزمایشاتو براتون بنویسند و بعد درمانو اونم با یکی از دکترای همون ابن سینا ( پیشنهادم دکتر محسن معینی هست ) تو مطباشون ادامه بدید

میدونم به تهران رفتن سخته خیلیم سخته ولی به خدا ارزششو داره منم از استان دیگه بودم و خدا میدونه چطوری میومدم تهران و میرفتم چون هیچ کسم خبر نداشت و هنوزم خبر نداره الا بچه های این تاپیک
تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد
تبسم جون از کجا فهمیدن مشکل ایمنی داری؟ چون چون همین سی دی مارکرها با چند تا دیگه آز در کنار هم مشخص کننده مشکل ایمنی هست
زهرا جان بخدا دیگه دارم دیوونه میشم. از یه طرف 8 ماهه منتظرم حامله بشم از طرف دیگه از بارداری مثل ... میترسم چون انگار برام واضحه دوباره سقط میکنم! من آزمایشای هورمونی بیشترشونو و کاریوتاب رو دادم و تو هورمونی هام فاکتور خود ایمنی بدنم یعنی ana مشکل داشت. تازه اونم دکتر به زور خودم برام پردنیزولون نوشت. من احمق فکر میکردم دیگه تمومه و هر کاری لازم بوده برای پیشگیری از سقط کردم ولی تازه با حرفای بچه ها فهمیدم همین پردنیزولونم که میخورم بعد چند ماه باید دوباره آز بدم تا تاثیرشو رو بدنم ببینم که اگه خوب نبود سرم آی وی آی جی بزنم تو بارداریم. ولی عمرا اگه این سرمو دکتای اینجا برام تجویز کنن. اینم این سی دی مارکر که الان فهمیدم باید میداد. خدا رحم کرد حامله نشدم تا حالا...
فرشته آسمانی سقط خیلی بد هست خیلی

عکس رنگی در برابر اون هیچه ..میدونی کیا از عکس رنگی میترسند اونایی که سقط خودبخودی نداشتن ...نمیگم عکس رنگی درد نداره چرا داره مثلا الان من اگر بهم بگن برو عکس بگیر با تردید و ترس میرم ولی افرادی مثل من که درد روحی و بدنی سقطو کشیدیم برامو هیچه
فرشته آسمانی این آزمایشاتی که نوشتی هیچ کدوم مربوط به دستگاه ایمنی نیست

تبسم جون پردنیزولون رو باید با تشخیص دکتر تجویز کردم ممکنه بهتون نسازه مثل همون که حنا جون گفت

قطع ناگهانی پردنیزولون باعث میشه به شدت ریزش مو پیدا کنید
تبسم جونم ببین دیگه بهتر از افلاطونیان که کسی نیست من پیش اونم رفتم بعد از کلی آزمایش و حامله شدنو دوباره سقط ..اون بهم پیشنهاد ابن سینا رو داد و گفت ماها در زمینه نازایی کار میکنیم و ابن سینا در زمینه سقط

سلام مجدد به همه
زهرا جان یعنی افلاطونیان هم ابن سینا رو پیشنهاد میده؟

من میخواستم نظر ابن سینا رو که گرفتم یه سر برم پیش افلاطونیان.
آخه دوستم قسمم داده که برو پیشش.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
زهرا دکتر خودش میدونست باید پردنی بم بده ولی میگفت عوارض داره نمیدم بجاش تو حاملگی بت سلکسان میدم. الانم چون بش گفتم ابن سینا میده این دارو رو بم داد. منم دیگه کم کم دارم قطعش میکنم بعد 3 ماه. از روزی دو تا کردمش یکی تا آخر این ماه دیگه قطعش کنم.