2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158899 بازدید | 14067 پست
سلام به دوستای گلم
اول از همه نادیا جون خودت رو اذیت نکن برو یه آزمایشگاه نزدیک خونتون جوابش رو ببر اب سینا. دیروز من از 8 رفتم ابن سینا آزمایشهای قبلی رو قبول کرد با این حال که یه سریش مال شهریور پارسال بود. فکر نمی کنم خیلی حساس باشن.
ضمنا 5 شنبه ساعت3 بعداز ظهر هم رسما پریود شدم برای همین دیروز آزمایشهای مربوط به روز دوم سوم پری رو ازم گرفتن ولی به جاش پاپ اسمیر و سونوی رحم رو نتونستن انجام بدن. گفتن برو بیرون انجام بده و جوابش رو با جواب آزمایش کاریوتایپ برامون بیار. بعدش داشتن منو دست به سر می کردن که من گفتم پس مشاوره ایمونولوژی چی می شه گفتن سری بعد که اومدی و تمام آزمایشات کامل شد در صورت نیاز به ایمونولوژی ارجاع میدیم. بعدش من حسابی سمج شدم گفتم من از نظر زنان بررسی شدم و مشکلی ندارم و صرفا به خاطر ایمونولوژی اومدم. خلاصه که با هر بدبختی بود رفتم مشاور ایمونولوژی. یه 45 دقیق طول کشید . همه آزمایشهام رو با دقت از اول مرور کرد یه سری سوال هم پرسید و براساس اونها یه سری آزمایش برام نوشت. رفتم آزمایشگاه انجام دادم. فکر کنید جواب کاریوتایپ آخر خرداد میاد .تازه باید بعدش جوابشو میبردم برای دکتر زنان آخر خرداد منو میخواست ارجاع بده ایمونولوژی جواب آزمایش ایمنی هم تقریبا 1 ماه طول میکشه. حالا خوب شد که جواب آزمایشها همه با هم و تقریبا همزمان آماده میشه و معطلیش کمتره.
حالا مونده عکس رنگی و آزمایش پاپ اسمیر که باید بدم و جوابش رو با کاریوتایپ ببرم اونجا.
این بود گزارش من
بچه ها برای عکس برم صارم یا کاخ؟
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام مریم گلی خوبی عزیزم؟
آره خوب گفتی میرم همین جا نزدیک محل کارم. دیگه نیاز نیست به این پا برم اونور شهر.

منم در مورد آزمایشهای ایمنی ازش سوال کردم گفت نیازی نداری قبلا انجام دادی و کامله و مشکلی نداری.
میشه بگی چیا بهت گفت دکتر ایمونولوژی و دکترت کی بود لطفا؟
انشاله که جوابهای دیگه هم خوبه برات.
پاپ اسمیر هم که همه دکترها انجام میدن لازم نیست بری اونجا.

مریم جان من کاخ رو خیلی تعریفشو شنیدم که خیلی از دکترها قبولش دارن در مقابل صارم رو هم شنیدم که بی حس میکنه.
اطلاعات من در حد شنیده هاست.
من خودم کرج رفتم چون خونه مون کرجه.
به نظرم بهتره زنگ بزنی و در همه موارد سوال کنی. اگر شرایطش یکسانه برو صارم که بیحس هم میکنن راحت انجام میشه.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

انشاله هر جا میری موفق باشی مریم جون و جواب خوب بگیری.

لولیتا جان من سال گذشته تیرماه همه این آزمایشها رو و خیلی های دیگه رو انجام دادم. ولی خوب دیگه نمیشه که نسخه خالی باشه. یه دور دیگه !!!
همسرم هم تست اسپرم داد پارسال با من. صارم دادیم اونجا همه چیزش خوب بود ولی حالا ابن سینا داده میگن جهشش پایینه و دوباره با مصرف دارو باید تکرار بشه.
وله موندم وسط این مرکز و اون مرکز.
فکر کنم حدود یکماه شد البته من آردش رو بیشتر ریختم چون تهش بود نمیخواستم یه کم آرد بمونه.
البته ما الزاما 3-4 تا قاشق نمیخوردیم. هر چقدر دلمون میخواست گاهی یه قاشق پر.

نه اذیت نشدیم.
گزارشی مبنی بر اذیت از همسری هم دریافت نشد !!!

الان دارم ارده و شیره میخورم احساس میکنم اون اذیتم میکنه دارم جوش میزنم.
منم سعی میکنم بیشتر گرمی بخورم
خوش آن دمی که بهاران قرارمان باشد،ظهور مهدی زهرا بهارمان باشد.اللهم عجل لولیک الفرج...
کوچولوی توراهی من * نذر حضرت "عباس" (ع) است *
صل الله علیک یا فاطمه الزهرا...
نه عزیزم خوزستانی نیستم ولی خوب میگن خوبه
هم گرمه هم شیره کنجده دیگه واسه آقایون خیلی خوبه.
در ضمن من از طعم عسل خوشم نمیاد. نمیتونم بخورم. مگه مجبور بشم.
سلام دوستان خوبید؟ خوشید؟ ایشالا
سونیا جون شمام ابن سینا رفتی؟ آخه به من نگفت 45 روز قبل بارداری باید پردنیزولون خورده باشم ...
منم پردنیزولون 5 رو 6 هفته اول روزی 2 تا هفته هفت روزی یکی هفته بعدم یه روز در میون خوردم
13 فروردینم تموم شد و چند تا آزمایشمو دوباره تکرار کرد که گفتن خوب شده پردنیزولون دیگه نیاز نداری
راستش همش میترسم این اعداد و ارقام دوباره برگردن به حالت قبل بدون مصرف پردنیزولون
سلام دوستیا خوبین

نگار جون من ابن سینا نرفتم اینو متخصص ایمونولوژی برام تجویز کرد که گفت قبل از بارداری حتمت باید حداقل 45 روز پردنیزولون خورده باشی ومن این دوز رو مصرف نمیکنم روزی نصفی نگار جون میشه بگی چه ازمایشی رو دوباره ازت گرفتن که گفتن دیگه نیازی نداری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی من شنیدم توی بارداری هم باید ایمنی تحت کنترل باشه

بچه ها اینقدر گرمی نخورید خیلی هم خوب نیستا اینجوری به کبدتون اسیب میزنید یه چیزی شنیدیدا !!!!!!!!!همش زدین تو گرمی خوردن هههههههههههههه
بد نیست در کنارش عرق کاسنی هم بخورید بخاطر کبد