2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158913 بازدید | 14067 پست
ممنونم مریم جونم که راهنماییم کردی .
قربونت برم انشاالله که برای همه مون به بهترین شکل ممکن درمان میشه.
عکس هم من انشالله میرم کاخ واقعا از سقط که بدتر نیست که 77 کسم و جلوی چشمم دیدم و مدام هر 1دقیقه با گریه و درد دستم و از دیوار می گرفتم و میرفتم دستشویی و باید ببخشید کلی خون دفع می کردم تا آخر...

وااااای خدایا این صحنه ها مثل یک نوشته ای که روی سنگ حک کنن توی ذهنم حک شده .با یادش دلم می سوزه گریه میاد سراغم.

همسرم یه حرف خیلی خوبی می زنه همیشه میگه تو با این دوبار سقط همهی گناهات پاک شد و مثل یه بچه دلت پاکه و برام دعا کن.راستش از وقتی که این اتفاقا برام افتاده مامانم میگه هر وقت خوابتو میبینم یه دختر 2-3 ساله توی آغوشمی.

خدایا ما خیلی روزهای سختی رو تحمل کردیم کمکمون کن به حق این روزهای عزیز به حق خانم زهرا که این روزه میلادشه آبجی ها انشالله سال دیگه روز مادر همه مون مادر شده باشیم و از طرف همسرهامون 2 تا کادو بگیریم یکی از طرف خودش یکی هم نی نی.

آمین

آن سوی نگرانیها همیشه خدایی هست که داشتنش جبران همه نداشتنهاست.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نگار جون پس دیگه یواش یواش اقدام کن. به امید خدا اینبار همه چی خوب پیش میره عزیزم.

فرشته جون این روزها رو هممون تجربه کردیم. امیدوارم روزهای خوب زودتر بیاد و مرهم دردهامون بشه.

ماه زیبا. عزیزم واقعا متاسف شدم. ولی اصلا به خودت ناراحتی راه نده . اول از همه باید یه فکری برای دفعش بکنی. ولی اصلا نترس زود تموم میشه. منم هم دوبار تجربه این اتفاق رو داشتم. به خدا توکل کن .ایشالله به راحتی دفعش میکنی و بعد سه ماه هم میتونی دو باره مامان بشی. هر چه زودتر با دکترت مشورت کن و اصلا عقب نندازش.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
مرسی نگار جون الان از پیش دکتر بر می گردم گفت احتمال زیاد بچه مرده ولی برای اطمینان بیشتر چند روز دیگه بازم سونوگرافی برام نوشت تقریبا مطمئنم همه چی تموم شده ولی بازم صبر می کنم به امید آینده بهتر برای همه.
سلام به همه
نازگل جون شرمنده نمیدونم !
فرشته اسمونی خواهش میکنم غصه نخور همه چی درست میشه این خاطره رو مثل اینکه روی سنگ حک کردی با خودت نکشون عزیزم ، فقط مثل یه خاطره تلخ ولی کمرنگ ازش بگذر ، میدونم داغ دل هممون تازست ، میدونم، ولی زمان بهترین مرهم همه دردهاست و چه دردهایی رو که درمون نکرده عسلم !!
مریم جون شرح حالتو خوندم کارخوبی کردی اصرار کردی ایمونولوژی بری ، تو زمان صرفه جویی میشه ، عزیزم میبوسمت
نادیا چطوری ابجی ؟!!!
حنا جون خدا نکشتت دق دادی منو چرا نمیگی دختره یا پسر ؟؟

و اما ماه زیبا...
عزیزم خوب میفهمم چی میکشی همه بچه های اینجا میفهمن ! امیدوارم این دوره برزخی رو زود بگذرونی ! و همه چی درست شه ! ولی باید قوی باشی ، اگر خدای ناکرده قطعی شد ، زودتر تصمیم بگیر بری ساکشن صبح میری بیمارستان عصر میای خونه ، من با قرص انداختم ساک ١١ هفته جنین ٧ هفته که قلبش دیگه نزده بود ، مرگو جلو چشمام دیدم بنظرم تو این کارو نکن عزیزم ، من تازه سونو کردم بقایا مونده بود خیلی عذاب کشیدم ، دوستم گفت برو مکش ،،اون رفته بود ، من گوش نکردم ، حالا خاطره اون روز خیلی تلخه واسم !!!!
ببخشید نظرمو گفتم ، ولی شرایط هر کسی رو خودش بهتر میدونه گلم .

نگار جون چه خوب که اومدی از حالت. باخبر شدم ، نبودی خانوم ؟!

به خدا میسپرمتون که بهترین جا واسه سپردنه ،،
مامانای اینده روزتون مبارک
خدایا لحظه ای مرا به خودم وا مگذار...
سلام مهناز جونم حرفات واقعا بهم آرامش میده چون الان تو بدترین وضعیت قرار دارم فقط تونستم دو ساعت بخوابم خیلی برام دردناکه خوشحالم که دوستان خوبی مثل شما دارم.
عزیزم من یه فیبرون هم تو رحمم دارم شاید همون باعث مرگ جنینم شده باشه نمی دونم حتما دکتر بعدا بهم میگه مرسی از راهنمای ات خانومی.

مریم جونم روی ماهتو می بوسم وجودت برام قوته قلبه امیدوارم دیگه هیچ کس این روزهای بد رو تجربه نکنه.
سلام به همه دوستای خوبم
من دیروز رفتم ابن سینا و آزمایشهای هورمونی که آخرین آزمایشم بود رو هم دادم. قسمت شد که برم. قرار نبود برم اونجا ولی دیگه همه چی جور شد همسرم گفت حالا که مسیرت اونوره بهتره بری جایی که خودشون گفتن.

جوابهای من که آماده بشه هنوز قرصهای همسرم تموم نشده. کلینیک مردان گفت باید قرصهاش تموم بشه. منم باید صبر کنم تا اوایل خرداد که اون تموم بشه بعد بریم دوباره تست بدیم.

خیلی نگران همسرم هستم. از طرفی غصه شو میخورم دلم نمیخواد مشکل از اون باشه از بس که مهربونه و از طرفی هم دلم نمیخواد آی وی اف کنم.
به سرم زده همین ماه اقدام کنم ببینم چی میشه.
چون یه دکتر با تجربه ای بهم گفت که نگران نباش بالاخره برات میمونه. ممکنه همین بعدی باشه ممکنه بعدیها باشه.

خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
ماه زیبای عزیز به جمع ما خوش اومدی.
از اتفاقی که برات افتاده متأسفم ولی اینو بدون ما درکت میکنیم. همه ما این تلخیها رو تجربه کردیم و به امید اینکه دیگه تکرار نشه با همیم و به هم دلگرمی میدیم.
مطمئن باش تو هم یه روزی میای اینجا و میگی که مامان شدی. فقط باید مواظب خودت باشی.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.