2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158913 بازدید | 14067 پست
سلام بچه ها خییییلی خوشحالم که شماها هستین و میام حرفاتونو میخونم. از همتون ممنونم. منم دو سقطی ام و 8 ماهه منتظر حاملگی بعدی.

4 ماه لتروزول خوردم ولی فقط پری منظم شد و حامله نشدم! بنظرتون دیگه چیکار کنم؟

بجه ها من 3 ماهه دارم پردنبزولون میخورم . شما که میخورید دوز داروتون چنده؟ پردنیزولون 5 یا 50؟
خداوندا نعمتت را به من هبه کن نه عاریت... آمین.
نادیا جون فکر نکنم . چون دوشاخ تو عکس مشخص هست و توی اشکالات رحم فکر کنم جدا نوشته میشهه . اما میدونم سپتوم دیواره یا قوسی توی رحم هست که مربوط به دوران جنینی خودشخص و ناقص تقسیم شدن اون هست . با یه عمل کوچولو هم برداشته میشه . اما رحم دوشاخ سخته و گاهی عملش غیرممکن

تبسم جون عزیزم امیدوارم زودتر به خواستت برسی گلم .

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بجه ها به نظرتون من با یک سقط لازمه مشاوره زنتیک برم وسوسه شدم ولی انقد هر روز از هرکی هر ازمایشی میشنوم میرم انجام میدم که دیکه از شوشو خجالت میکشم بکم
Lilypie Maternity tickersاوینای من ٣٧ هفتشه خدارو شکر
سلام به مامانای گل اینده نزدیک
خوبین دوستیا

تبسم جون من پردنیزولون 5 که روزی نصفی الان هم 20 روزه که خوردم ودکتر بهم گفت بیاد حداقل 45 روز قبل از بارداری خورده باشید
تبسم جون برای بارداری میتونی داروهای گیاهی رو بخوری +یه حلوایی هست که توی چند صفحه قبله یکی از بچه ها دستورشو نوشته بود
انشالله که به زودی خبر مامان شدنتو بشنویم نگران نباش خود استرس باعث میشه که دیرتر باردار بشی
سلام دوست جونا
همه خوب و خوش هستید؟ من شنبه ساعت 8.5 میرم ابن سینا. برام انرژی مثبت بفرستید لطفا. ضمنا تا یکشنبه نت ندارم بیام دنبالم نگردین یه وقتی(‌ چقدر خودم رو تحویل گرفتم)

ماچ ماچ ماچ گنده برای همتون
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام به دوستای خوبم
مریم جان انشاله همه چی برات خوب و خوش باشه.
منم به احتمال خیلی زیاد فردا برم ابن سینا واسه آزمایشهای هورمونیم.
چون دیروز لکه بینی داشتم و امروز کاملا ...

خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
شایلین جان من اگر جای تو بودم خودمو اسیر این دکترها و استرسهاش نمیکردم.
خیلی ها هستند که با یه سقط بارداری موفقی داشتن. من دوستام زیاد این مدلی بودن.
به نظر من که بیخیال شو اگر در همین سطح مشکلی نداری و با انرژی مثبت تحت نظر پزشک زنان اقدام کن. به چیزهای بد هم فکر نکن.

راستشو بخوای منم بدجوری وسوسه شدم که بیخیال همه چی بشم.

منم o+ ام!!! ممنون. من دیگه این ماه 4 و آخره که پردنیزولون میخورم. راستی بعد ظهر میرم مواد اون حلوا رو میخرم. امیدوارم این ماه دیگه با این حامله شم.9 ماهه در تلاشم!
خداوندا نعمتت را به من هبه کن نه عاریت... آمین.
امروز چه سوته و کوره اینجا.
خبری ازکسی نیست.
مریم زودتر بیا بگو چکارا کردی؟

بچه ها من شرایطم جور نمیشه برم ابن سینا. از اونجایی که باید فردا یا پس فردا آزمایش بدم نمیشه برم یه آزمایشگاه خوب در خونه خودمون؟
البته تلاشمو میکنم ولی اگر نشد رو میگم.
سلام به همه
نادیا چطوری عزیزم پات بهتره ؟
حنا جون چطوری از خودت بگو چه خیر دختره پسره ؟؟؟!!!!!!!
مریم جون بیا شرح مفصل بذار ببینیم چه کردی خواهر !!!
لولیتا جون چه جالب منم فردا وقت داشنم کنسل کردم !!!!
تبسم جون اگه حلوا جواب داد حتما بیا بگو
بچه ها شنیدم خاویار واسه اسپرم شوشو ها خیلی خوبه از چهار راه استانبول باید بخریم ایرانیش خوبه روسیش خوب نیست ! این هم از اطلاعات من !!!!!! بوس
خدایا لحظه ای مرا به خودم وا مگذار...
سلام دوستیا خوبین
مریم جون انشالله که با خبرای خوب بیای عزیزم

شایلین جون سقط ربطی به گروه خونی نداره منو شوشو هم هر دو a+هستیم ولی پرسیدم گفتن هیچ ربطی نداره
حنا جون انشالله که 40 هفته بارداریتو به سلامتی بگذرونی ونینی گلت به سلامتی بیاد توی بغلت
سلام به همه دوستای گلم
خوبید؟

بچه ها چرا سوالمو جواب نمیدید؟
به نظرتون برم یه جای نزدیک آزمایش بدم بده؟ یا حتما برم ابن سینا؟
برام سخته با این پا و مرخصی بگیرم و ...
وقتی مال شهرستانیها رو قبول میکنن مال من یعنی مشکلی خواهد داشت آیا؟
من از کرج باید برم. میشه شهرستان دیگه نه؟