2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158913 بازدید | 14067 پست
سلام
نه سونیا جون شاید جواب آزمایشها که بیاد مجبور شم یه دوره یا بیشتر دارو مصرف کنم . تا آخر خرداد جواب آزمایشهام تکمیل می شه. اگه چیزی معلوم بشه و نیاز به دارو باشه تازه باید برم تو پورسه درمان. نمی دونم والا. جواب آزمایشای ایمنی دیگه همش تا 12 خرداد آماده میشه. ولی کاریوتایپ بیشتر طول میکشه فکر کنم آخر های خرداد بشه.
شنبه هم می رم که عکس رنگی بگیرم.
دکتر ایمونولوژی ابن سینا بهم گفت معمولا ما بهتون دوماه پردینزولون میدیم بعدش دو باره چکتون می کنیم ببینیم تاثیرش رو بدنتون چطوری بوده اگه مشکلی براتون ایجاد نکرده بود و رو بدن شما جواب داد برای بارداری هم ادامه اش میدیم. در صورتی هم که اوضات خیلی خراب باشه سرم IVIG تو بارداری برات تجویز می کنیم.
با این اوصاف فکر کنم تا آخرهای تابستون نتونم اقدام کنم.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام دوستان گلم صبحتون به خیر

مریم جان آزمایش های ایمنی شامل چی می شد آخه من چند روز پیش جواب یک سرس و گرفتم و بردم به مامام نشون دادم گفت همه ش خوبه و مشکلی نیست.لیست آزمایشهارو برات می نویسم تا اگه زحمتی نیست راهنماییم کنی گلم.
W.B.C
R.B.C
Hemogolobin
Hematocrit
M.C.V
M.C.H
M.C.H.C
Platelets
RDW
MPV
Urea
Cratinine
TSH
FT4

راستی برای عکس چه تصمیمی گرفتی خانمی؟
من بیین صارم و کاخ شک دارم .کاخ و می گن تشخیصش دقیقه و صارم هم از بی حسی استفاده می کنه.همسرم میگه می برمت صارم که اذیت نشی .حالا آبجی مریم شما مطمئنی که از بی حسی استفاده می کنن ؟

آن سوی نگرانیها همیشه خدایی هست که داشتنش جبران همه نداشتنهاست.
بچه ها من تو آزهای هورمونی بعد سقط هام فاکتور خود ایمنی م مشکل داشتana. با این وجود دکترم تو اهواز راضی نمیشد برام پردنیزولون بنویسه.میگفت عوارض داره و برو هروقت حامله شدی بیا سلکسان بت بدم.ولی من چون شنیده بودم ابن سینا به همه 2 ماه پردنیزولون میده بش اصرار کردم تا بالاخره بهم داد.الان 3 ماهه دیگه نرفتم پیشش و دارم همچنان میخورم این دارو رو.روزی 2 تا.
الان با حرف مریم جان به شک افتادم که نکنه منم باید برم دوباره آز خود ایمنی بدم ببینم این دارو چه تاثیری روم داشته و آیا باید اگه انشاالله باردار شدم این ماه یا ماه دیگه قطعش کنم یا بازم تو بارداری ادامش بدم! با توجه به بی اعتقادی دکتر خودم به این دارو نمیدونم میتونه درست راهنماییم کنه در این باره؟!!!!
خداوندا نعمتت را به من هبه کن نه عاریت... آمین.
نگار جون دکتر زارعی مشاوره داد.

فرشته جون این لیست آزمایشهایی که ایمونولوژی ابن سینا بهم داد:
ANA/NTI DNA/TPO/TTG/B2G/B2M
/VIT D3/APCR/LUPUS/CD3/CD4/CD5/CD8/CD4&CD8/CD16/CD19/CD5&CD19/CD56/CD16&CD56/AS
فسفولیپید هم قبلا داده بودم
یه سری هم آزمایش داد که گفت ژن انعقاد خود رو بررسی میکنه. فرشته جون آزمایشها شما فکر نمی کنم هیچ کدوم مربوط به ایمنی باشه. بیشتر مال خون و تیروئید و فکر میکنم یه سری آزمایشهای عفونی باشه. من یه سری آزمایش هم شهریور دادم که الان جوابش پیشم نیست بهت بگم چی بود.
فرشته جون من تصمیم گرفتم برم کاخ عکس بگیرم. دیگه فکر درد واینها رو نمی کنم. میخوام شیاف دیکلوفناک و بروفن استفاده کنم وبرم دیگه توکل به خدا. ضمنا مطمئن نیستم صارم بی حسی میده یا آمپول آرامبخش می زنه. می دونم خیلی جاها بهت هیوسین و آرام بخش تزریق میکنن. من که دیگه بهش فکر نمی کنم . میرم همون کاخ . قبلش میتونی یه آرامبخش و هیوسین هم بخوری. حال فوقش درد هم داشت دیگه بدتر از درد سقط نیست که یه شب تا صبح به خدا رسیدم.

تبسم جون سرچ کن همون اهواز یه دکتر خوب پیدا کن و برو نظر اون رو هم بپرس. این قرص پردینوزولون خیلی بحث پشتش هست. یه سری از دکتر ها میگن منسوخ شده. اتفاقا به دکتر زارعی هم گفتم ولی اون میگفت علم همیشه همینطوره یه سری میگن آره یه سری دیگه ردش میکنن. در هر صورت دکترت درست گفته عوارض زیاد داره. اگه میخوای خیالت راحت شه پیش یه دکتر خوب دیگه برو ببین نظرش چیه.
سلام

بچه ها منم ابن سینا میرم و دو ماه بهم پردنیزولون دادن به خاطر مشکل ایمنیم

بعد از دو ماه دوباره ازمایشام رو تکرار کردن و متوجه شدن که پردنی به من نساخته و انتی بادی تیروگلوبولین و انتی تی پی اوم رو دوبرابر کرده

واسه همین واسم سرم ای وی ای جی تجویز کردن

که خدا رو صد هزار مرتبه شکر تا اینجا که خوب بوده ایشالله بعدش هم خوب باشه

من سلکسان هم میزنم ...........هر 28 روز هم 4 تا سرم میزنم

دیگه توکلم به خداست ..........شماهم واسم دعا کنید
مریم جون من که رفتم ابن سینا همیت آزمایش ها رو همون موقع انجام دادم با پاپاسمیر و سونوی واژینال و آزمایش کاریوتایپ بعدش هم قرار شد 2-3 پری برم یه سری آزمایش دیگه که فکر کنم هورمون باشه و عکس رنگی همین .به نظرت چرا اینارو برام انجام ندادن؟راستش نگرن شدم.
آن سوی نگرانیها همیشه خدایی هست که داشتنش جبران همه نداشتنهاست.
فرشته جون تا جایی که من فهمیدم جدیدا برای سری اول دقیقا همون کارهایی که برای تو انجام دادن روانجام میدن.بعدش که جواب آزمایشهات اومد باز میری ویزیت زنان آزمایشات رو می بینه. بعدش اگر کاریوتایپ مشکل داشت مشاوره ژنتیک میری. اگر هم همه آزمایشات خوب بود و یعنی مشکل از نظر زنان نداشتی معرفی میکنن به مشاوره ایمنی. پیش ایمونولوژیست که میری اون مشاوره میکنه و برات آزمایشهای لازم رو می نویسه.

اگر نوشته من رو خونده باشی توش گفتم که من با اصرار خودم همون روز رفتم و مشاوره ایمونولوژی شدم. به نظرم هم کار خوبی کردم چون جواب آزمایشها طول میکشه و اینطوری یک کم میتونه تو وقت صرفه جویی بشه.من چون پری بودم آزمایشهای مربوط به پری رو دادم ولی به جاش پاپ اسمیر و سونوی رحم موند. عکس رنگی هم باید بگیریم. جواب همه اینها رو وقتی گرفتم باید برم ویزیت بشم.
مریم جون مرسی منم پیش دکتر زارعی رفتم
فرشته جون این آزمایشا مربوط به گلبولای خونو تیروییدو اوره و این چیزاس
دفعه بعد که وفتی ابن سینا پیش دکتر ایمونولوژی حتما مینویسه
من که رفتم ٦ یا ٧ ماه پیش اولین بار پیش ایمونولوژی هم میرفتیم
حنا جون ایشالله به سلامتی باشه. امیدوارم نینی سر وقت بیاد تو بغلت. حتما برات دعا می کنم. تو هم یادت نره برای من و بقیه بچه های کلوپ دعا کنی.
دکتر زارعی به من گفت اگر مشکل ایمنی داشته باشی پردنیزولون میدیم بعد دوماه باید آ‍زمایش بشی ببینیم اثرش رو ی شما چطور بوده اگه خوب بود ادامه میدیم اگر نه قطع می شه و سرم تجویز میشه.

من که هنوز معلوم نیست مشکل ایمنی داشته باشم یا نه. باید منتظر جواب آزمایشات بمونم.
سلام به همه دوستان
من تازه امروز عضو نی نی سایت شدم
یه اتفاق خیلی بد برام افتاده
امروز فهمیدم که نی نیم مرده دیگه ضربان قلب نداشت اصلا باور نمی شه
کسی میدونه علت چی می تونه باشه ؟ هفته 10 بارداریمه ولی دکتر گفت رشد جنین در هفته 8 متوقف شده الان باید چیکار کنم لطفا منو راهنمایی کنید.