2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158899 بازدید | 14067 پست
سونیا جون خوردن لوتیروکسین ضرر نداره عزیزم حتما بخور !!!
مرسی از دلگرمیت ،
شایلین جون عزیزم یه مشاوره ژنتیک برو ، اگه لازم بشه ازمایش میگیرن چون نسبت فامیلی مهمه فکر کنم ، زنگ بزن مرکز مشاوره سوال کن اگه سختته که حضوری بری !!!!
موفق باشی گلم
خدایا لحظه ای مرا به خودم وا مگذار...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به روی ماه همتون
مهناز جون خیلی خوشحالم که خوشحالی. اینها همش خواست خداست که با یه همچین دکترهایی روبرو میشیم و خدا از زبون اونها باهامون حرف میزنه و میگه که همه چی حله. فقط حفظ آرامش و توکل واقعی میخواد. امیدوارم آزمایشای هورمونیت خوب باشه و زودی بری اقدام بعدش یه نینی ناز و عسل مسل بیاد تو بغلت. مرسی که برای وقت دهی پرسیدی. راستی مطبش کجاست ؟ امروز کریمی نژاد وفت مشاوره ژنتیک دارم. چکار کنم برم یا نه از فرنود وقت بگیرم؟ تو دیگه ابن سینا نمی ری؟

سونیا جون خیلی دوست دارم با یه دکتر ایمونولوی صحبت کنم. نمیدونم این دکتر زرنانی جایی مطب داره یا نه.

شایلین جون همیشه بیا یه خبری از خودت بده دوستم.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام به همه دوستای گلم
مهناز جون ممنونم عزیزم خدا رو شکر خیلی بهترم

الهی شکر که یکی پیدا شد این همه انرزی مثبت بهت منتقل کنه. انشاله نتیجه این انرزی الهی رو توی بارداریت ببینی و یه بارداری خیلی خیلی خیلی خوب داشته باشی.
هرچی که به دلت افتاده انجام بده اگر به دلت افتاده که نیاز به عکس و ... نداری اصلا انجامش نده و با تکرار حرفهای دکتر فرهود به آرامش لازم برس.

مطمئنم با این موج مثبت روانی که بهت داده به نتیجه میرسی.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
سلام دوستان خوب هستید؟

مهناز جان خیلی به خاطر آرامشی که به دست آوردی خوشحالم انشاالله خداوند از ایننوع آرامش نصیب همه مون بکنه انشالله این ارامش با یه بارداری موفق برات تکمیل می شه.

من امروز رفتم ابن سینا و تازه رسیدم. برای جواب چند ا از آزمایش هامو پاپ اسمیر و ادرار که به مامای انتخابی ام نشون دادم و گفت که مشکلی میست همه اش نرماله فقط FT4 که رنج نرمالو 1.7-0.8 زده اما برای من 1.12 هستش که نشون دادم گفت نه چیزی نیست نرماله.
حالا شما دوستان هم اگر در مقایسه با آزمایش های خودتون نظرتونو بگید ممنون می شم.

و اما در مورد عکس رنگی رحم ازش پرسیدم که گفت اتفتقا برای اونایی که سقط داشتن خیلی لازمتره چون احتمال داره که رحمشون دیواره داشته باشه و جای رشد بچه رو گرفته باشه و سقط بشه.

من دیوونه هم رفتم توی فکر راستی اگر خدایی نکرده رحم دیوار داشته باشه یعنی تو این همه سونوگرافی و سونوگرافی واژینال معلوم نمی شه؟ و اگر باشه چه طور درمان می شه؟

آبجی های گل اگر اطلاعاتی دارید بیاد بگید تا استفاده کنیم.
آن سوی نگرانیها همیشه خدایی هست که داشتنش جبران همه نداشتنهاست.
سلام به همه ابجی های گلم و مامانای اینده
هیچ حسی قشنگتر از این نیست که ما با شادی هم خوشحال میشیم و با غم همدیگه غصه میخوریم .... دوستون دارم و امیدوارم با شادی هاتون شاد بشم ، کارامون به اسونی پیش بره و خدا مصلحتمون رو در دل خواسته هامون قرار بده !!! امین

مریم جون مطبش ولی عصره اول بلوار کشاورز مرکز ژنتیک دکتر فرهود
این حرفت خیلی به دلم نشست که خداوند ما رو تو مسیر خوب قرار میده ، همیشه همینو خواستم عزیزم ....
من شاید زنگ بزنم ابن سینا وقتمو کنسل کنم .میترسم برم اونجا انرژی مثبتما بریزن
فرشته اسمونی عزیزم ، اگه جلوتر برم و دو تا دکتر زنان مورد اعتماد بهم بگه حتما لازمه عکس بگیرم روش فکر میکنم ولی حتما قبلش دوباره از فرهود میپرسم ، ایشون سونو گرافیهامو با دقت دید .
لولیتا جان نمیدونم عکس رنگی برای درمان استفاده میشه یا نه اینم سوال میکنم .
نادیا جون بهتری ؟؟؟
لیلا جون مواظب خودت باش.

هفته بعد جواب ازمایشاتم میاد ... هر چی خیره ... راضی به رضای خدا هستم !!!!!!
بوس به همه
سلاااااااااااااام به همه . خووووووووووبید ؟؟؟

فرشته آسمونی منم تو همین گیر کردم . من بعد از سقط دومم عکس رنگی گرفتم . سالم سالم هست . اما دکترم فقط توی یکی از سونوهام شکل رحمم رو زده سپتوم . حالا که ازش میپرسم میگه اگه باشه باید برداری که همون دیواره رحمی اضافه ای که تو دوران جنین خودم تقسیمات رحمم به خوبی صورت نگرفته ، میگه بیا اندوسکوپی رحمی بشی اگه بود عملت کنم .

نمیدونم . شوهرم میگه بریم ابن سینا . من میگم ابن سینا هم که برم نهایتا میشه پردنیزولون، هپارین ، اسپرین . شاید رفتم پیش دکتر خودم اندوسکوپی کرد و تکلیف این رو روشن کردم . سی دی مارکر ها رو هم میدم اگه موردی داشت میرم ابن سینا اگرم نه که هین اهواز دوباره امتحن میکنم

فرشته اسمونی عزیز ، عکس رنگی یه جنبه درمانی بله رداره . بعضی از چسبندگی ها اگه خیلی شدید نباشه حین عکس رنگی باز میشن و نیاز به عمل نیست دیگه . بعد از عکس هم درصد بارداری بالا میره
مهناز جون چرا نوشتی مواظب خودم باشم ؟؟؟؟!!!! از چه احاظ ؟!!! اما عزیز دلم برات خیلی خوشحالم . میدونی این شادمانی چقدر الان تو روند کارکرد هورمونات تاثیر داره و به بارداری بعدیت چقدر کمک میکنه . الهی که همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه . بوووووووووووووووووووووس

منم تازه به این شادمانی رسیدم . از بس که روی خودم کار کردم ههههههههههههههه . همش به شوشو بیچاره گیر میدادم اما الان دیگه نه .
لیلا جون عزیز دلم !!! مواظب خودت باش یعنی تو قلبمی ، عزیزم ، نگران نشو ،!!!!! بوس
همیشه شاد باشی ! من تاثیر انرژی مثبت رو باور دارم ! خیلی خوبه که تو هم اینجوری هستی

خواهرا میخوام یه کتاب خوب معرفی کنم بهتون ؛: کتاب بهبود احساسات نوشته دیوید بیلز ترجمه فریبا مقدم از سری کتابهای. دامیز ( dummies)
کتابهای دامیز خیلی خوبن تو خیلی زمینه ها کتاب داره کتاب
این کتاب بنظرم خوب اومد دوست داشتم بهتون بگم چون همه ما یه مرحله سخت داشتیم میتونه کمکمون کنه
++++++++++ این مثبتا رو واسه شماها میفرستم
سلام به همتون
خوبین؟ میبینم که همگی داریم حسابی شنگول میشیم. درستش هم همینه.
من دیروز رفتم مشاوره ژنتیک. بعد از کلی شجره نامه پرسی بهم گفت چون سابقه فامیلی ندارید برای سقط آزمایش کاریوتایپ داده میشه. همونجا هم کاریوتایپ دادیم که جوابش بین 1.5 تا 2 ماه حاضر میشه. گفت زودتر هم نمی شه چون روال آزمایش اینطوره و باید سلولها رشد کنه . من دفترچه داشتم شد 172 هزار تومن و شوشو آزاد شد 225 هزار تومن. یعنی من عاشق این تامین اجتماعی هستم با این تامین کردنش.این از آز ژنتیک دعا کنید جوابش خوب باشه.
شنبه هم میرم ابن سینا برای ادامه کارها . پری جان هم تشریف نیاوردن و فعلا داره همش مصرف زعفرون ما رو بالا میبره.
این هم از گزارش من.
ضمنا من تصمیم دارم حتما عکس رنگی بگیرم. یکباره دیگه. نمیخوام روزه شک دار بگیرم. از اونجایی که یه کم وسواسی هستم فکر می کنم انجام بدم فکرم راحتره. بچه ها شما سونوی هیستوگرافی شنیدین؟ میگن سونوی واژینال هستش و از عکس رنگی دقیقتره و قاعدتا دردش هم کمتر؟ کسی اطلاعاتی داره ؟

فرشته جون من روزی که رفته بودم برای سقط یه خانمی اومده بود عمل شده بود برای همین سپتوم. فکر میکنم با یه جراحی کوچیک برطرفش میکنن.

نادیا جون ،‌مهناز جون،‌لولیتا جون ولیلا ،‌شایلین، فرشته ی عزیزم و ... همتون رو میبوسم با یه عالمه انرژی
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام صبح همتون بخیر و شادی
بچه ها چقدر همتون خوبید اینجا؟ انگار هممون داریم به یه جهت خوب و مثبت با نتیجه عالی پیش میریم.

مهناز جون ممنونم از معرفی کتاب. حتما میخرمش. راستی میشه بگی انتشارات کجاست؟ نمایشگاه کتاب نزدیکه بگم دوستام برام بخرن خودم که نمیتونم برم.

بچه ها یه چیزی دیشب به ذهنم رسید که میخوام پیاده اش کنم. گفتم به شماها هم بگم به نظرم ایده خوبیه. دوستم که خیلی مشکل داشت این روش رو بنا به توصیه معلم روانشناسیش پیاده کرد و الان 3 ماهه بارداره.
عکسهای مختلف از نی نی های رو که به دلم میشینه میخوام پرینت بگیرم و اتاق خواب جایی که زیاد در معرض دیدمه بزارم. پایینش هم جملات زیبایی که بهم انرزی میده بنویسم. مثلا خدا ما رو دوست داره و مطمئنم که یه فرشته خوب و سالم بهمون هدیه میده و ...

الان که خونه خودم نیستم وقتی برم و پام بهتر شه حتما این کارو میکنم. صبح که از خواب پا شم این جملات رو ببینم انرزی مثبتی بهم وارد میکنه که باعث میشه از انرزیهای منفی دورم میکنه.

راستی نذارید اینا رو کسی ببینه که براتون دلسوزی کنه. طوری بذارید که اگر مهمون میاد برش دارید.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
سلااااااااااااااااااااااام به دوستا ی مثل ماه و مهربووووووون خودم.

مرسییییییییییییییییییییییی مهناز جووووونم فدات شم . موفق باشی . بابت همه چیز ممنونم .

مریم جووووووووووووووووونم منم دکترم میخواد بعد ازاین پری که هنوزم نیومدههههههههههه منو هیستو گرافی کنه . چون میگه تو سونو سپتوم هست اما عکس رنگیم سالمه . بهم گفت درد داره اما کمتر از عکس رنگی . نمیدونم والله .

من دوتا مامانا و نزدیکام پیشم هستن . نمیتونم نادیا جون . اما این کار رو حتما انجام میدم . تو ذهنم . گوشیمم پر از عکس میکنم هههههههههه. مهم انرژیش هست . هووووووووووووووووووورا . شکر خدا . مرسی نادیای عزیزم
سلام بچه ها !!!!
مریم جون خوشحالم که تو هم راهت رو پیدا کردی ، شاید هرکس باید راهی رو بره که توش به ارامش میرسه و مهم هدفه !!! امیدوارم زودتر به هدف زیبامون برسیم گلم ، این که به یه باور برسیم و رو اون جلو بریم عالیه عزیزم . مرفق باشی

نادیا جون بهتری !! من از انتشارات هاشمی تو ولیعصر خریدم ، بیشتر جاها دارن عزیزم
فکرت خوبیه در واقع ارزوت رو یه قدم از حالت مجازی به سمت واقعیت به جلو میبری ! با فیزیکی تر کردن با پرینت ! عالیه !!! اما من انقد در ظاهرم مستقل و مغرور و ... اینا هستم که دلم نمیخواد حتی شوشو بدونه دل مشغولیه من چیه !!! ولی سعی میکنم با نوشتن و تفکر مثبت جلو برم ! شاید اگه شرایطش فراهم شه این کارو بکنم ! فعلا مثل لیلاجون به عکس تو موبایل اکتفا میکنم ! اسمها رو هم که انتخاب کردم ! پیشنهاد میکنم شماهم اسم انتخاب کنید یه دختر یه پسر ! من عاشق دو قلوام میدونستید !!!!!