2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158899 بازدید | 14067 پست
سلام حنا جونم چطوری ؟؟ تو به من امید میدی !!!!!!! جوجه چطوره !؟؟؟؟؟ جنسیتش مهلوم شد ؟؟
دکتر فرهود چی بهت گفت چی کار کرد ؟ واسم توضیح میدی ؟؟ شوهرمم باید ببرم ؟؟
الان دکترت کیه ؟ منم مثل شما کم کاری تیرویید دارم ! شما قبل از اینکه ابن سینا بری رفتی پیش فرهود ؟!!!
خدایا لحظه ای مرا به خودم وا مگذار...
سلام به دوستای گلم
مهناز جون منم برام مشاور ژنتیک نوشته ولی نمی دونم چرا آز ژنتیک ننوشته. من میخواستم برم کریمی انجام بدم. حال نمی دونم کریمی مشاوره انجام میده یا نه فقط آزمایشگاهه.دکتر فرنود وقت دهیش چطوره؟ خیلی شلوغه یا نه زود وقت میده؟
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلاااااااااااااام . خووووبید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

واااااااااااااااااااااای الهی فدات بشم مهناز جون . خیر ببینی میتونی یه سوال برای من بپرسی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ازش بپرس اگه کسی آزمایش cvs بعد از فوت جنین توی شکم انجام بده و سالم باشه ، دیگه نیازی نیست مادر و پدر آز ژنتیک بدن یا نه ربطی نداره و باید بدن . آخه اهواز به من دکتر ژنتیک گفته نه دیگه . مشکل ژنتیکی ندارید . اگر بتونی بپرسی ممنونم
سلام دوستای عزیزم خوبین
من امروز رفتم جواب یه سری ازمایشهامو گرفتم که انتی ترو گلوبینم بالا بود رنجش تا 100 بود مال من 153 هستش
ولی انتی تی پی اوی من پایین بود نمیدونم این دیگه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها کسی انتی تریگلوبینش تا حالا بالا بوده
من تا حالا همه ازمایشات تیروئیدم خوب بوده این یکی بالا بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فردا میرم دکتر ایمونولوژی ببینم چی میگه؟

لیلا جون لیست سی دی مارکرهایی که من دادم رو برات مینویسم با جواباش
cd3 72%
cd4 47%
cd8 17%
cd25 3%
cd16+cd56 5%
cd3/cd16+56 0.5%

اخرشم نوشته 26%
ترانه جون وحنا جون اینقد خوشحال میشم که شما ها میاین و از خودتون خبر میدین اینجوری ما امیدوار میشیم وبیشتر تلاش میکنیم انشالله که بقیه بارداریتونم به سلامتی بگذرونید وبه سلامتی نینی های گلتون بیاد توی بغلتون
سلااااااااااام

مهناز جونم یک دنیا ازت ممنونم عزیزم . فدات شم . انشالله تو هم به خوبی نتیجه بگیری

واااااای سونیا قربونت برم من . ممنونم ازت جیگرم . بووووووووووووس . اینا مال تیروییدن که بالاست مال تو . اما دقیقا چی هستن نمیدونم . انشالله که چیز خاصی نیست . به امید خدا
سلام سونیاجون
من هم آنتی تری گلوبولینم بالاست دوبار آز دادم بعد از سقط سومم که 615 بود
و بعد از سقط پنجمم که 450 بود
اما دکترها میگن ربطی به سقط نداره و درمانی هم نداره
تو ابن سینا دکتر زرنانی هم بهم گفت ربطی نداره
و با همون شرایط باردار شدم و برای بار ششم سقط کردم
در ضمن من تیروئیدم نرماله
سلام به همه
اصلا حالی از من میپرسید آخه اصلا میگید من چرا نیستم؟
من بیچاره پام شدیدا پیچ خورده و در حال استراحتم.
تاندون مچ پام بشدت کشیده شده
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
وای نادیا جون چه بلایی سر خودت آوردی؟؟؟؟؟؟؟؟ ایشالله زودی خوب میشی حسابی استراحت کن. اینم توفیق اجباری برای استراحت.
سونیا جون اگر از تیروئید باشه با دارو باید حل شه. من زیاد اطلاعی ندارم.
راستی من فردا ساعت 6 بعداز ظهر وقت مشاور ژنتیک دارم. زنگ زدم کریمی نژاد گفت میای مشاوره بعد معلوم میشه چه آزهایی باید بدی. بچه ها کسی میدونه ابن سینا آزمایش ژنتیک که میگیره چقدر طول میکشه جواب بده؟ بچه ها نمی دونم چرا پریود نمی شم! باید 25فروردین می شدم.هیچ وقت نامنظم نبودم. نکنه رحمم چیزیش شده باشه؟؟؟؟
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام مریم جون
نمی دونم منظورت از آز ژنتیک دقیقاً چیه
اما من آز کاریوتایپ ( بررسی کروموزم ها ) رو تو ابن سینا انجام دادم دو ماه طول کشید تا جواب آماده شد

من هم باید 27 فروردین پریود میشدم ، اما هنوز خبری نیست
فقط دارم از دل درد و کمر درد به خودم می پیچم
من هم همیشه دوره هام منظمه