2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
مینا خانم
من تهران نیستم و پیگیری این موضوع و تهران اومدن واقعا برام مشکله
شیراز پیش دکتر ذوالقدر میرم اونم جزء تنها کسایی هست که تو شیراز در زمینه سقط مکرر کار می کنه
دو ماه فقط انجام آزمایش هام طول کشید که در آخر هم گفت برو دوباره اقدام کن
راستی فقط تو عکس رنگی دکتره گفت لوله راستت گرفتگی کمی داشت که باز شد
یعنی ممکنه این دو بار سقط از گرفتگی لوله بوده باشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامان یسنی فکر نمیکنم سقط بخاطر گرفتگی لوله باشه چون رسیدن اسپرم به تخمک انجام شده.
معمولا تو گرفتگی ها ناباوری ایجاد میشه.
ماها ناباروری نداریم سقط مکرر داریم.
تازه اونم که مختصر بوده و رفع شده.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
عین من مامان یسنی.
همیشه به همسرم میگم جذبم خوبه دفعم هم خوبه
جالبه که خودش هم کاملا دفع میشه و کار به کورتاژ و ... هم نمیرسه.
باز جای شکرش باقیه

مامان یسنی یه دکتری به من گفت که اگر هیچ مشکلی وجود نداشته باشه، باید بارداری صورت بگیره تا بمونه.
میگفت تقسیم سلولی درست و بموقع انجام نمیشه و واسه همین بدن مادر جنین رو دفع میکنه.
میگفت دلیل خاصی وجود نداره و به طور تصادفی این اتفاق در بدن یه نفر اتفاق میفته تا زمانی که اسپرم و تخمک درست لقاح پیدا کنن و تقسیمات درست انجام بشه و پیش بره.
بعد من بهش گفتم با این شرایط من چکار کنم؟ دکتر خوش اخلاقی بود خندید گفت نترس بچه دار میشی یه کم زمان میبره.
دکترم تو آخرین ویزیت گفت اون دو بار اتفاقی بوده هیچ دلیلی نداشته
البته اون دوبار سونوی داخلی یه مایع نزدیک تخمدان راست دیده میشد که حدس بر این بود که جنین داخل لوله هست
ممکنه بخاطر همین گرفتگی اون دوبار خارج از رحمی شکل گرفته بوده؟
در هر دوبار جنین دیده نشد و خارج از رحمی بودنش هم تایید نشد
وزود تیتر بتا میومد پایین
ماها کلا همه چیمون عجیب و غریبه قبول داری؟
من که بیخیال شدم انقدر تو نخ این مسایل رفتم.
بسپار بخدا و با انرژی مثبت اقدام کن. انشاله که میشه.
سلام به همه دوستام گلم

من هم 6 بار سقط داشتم و از اسفند 90 تحت نظر ابن سینا هستم و همه آزمایشات را انجام دادم
که متاسفانه یا خوشبختانه دلیل برای سقط هام پیدا نشد و به گفته دکتر زرنانی ایمنولوژی ابن سینا جزء گروهی هستم که دلیل سقط شون ناشناخته اس
و تحت نظر ابن سینا یکبار دیگه باردار شدم و با زدن روزی یک آمپول سلکسان و خوردن 3 ماه قبل پردنیزولون باز هم 8 هفته سقط شد

در حال حاضر بیشتر تو کلوپ سقط مکرر به مدیریت آلیس جون میرم
آلیس هم سرایط مث من بود و دکتر زرنانی بعد از 4 تا سقط گفته بود بدون دلیل
آلیس هم درمان شیمیایی رو ول کرد و سراغ داروی گیاهی رفت
یه حلوای خاصی رو هم استفاده می کرد که به هممون معرفی کرد و خیلی ها ازش نتیجه گرفتن
و شکر خدا خودش هم با همین حلوا باردار شد و الان یک پسر 1 ماهه جیگر داره که عشق همه بچه های کلوپ هست
خدا براش حفظ کنه

خلاصه سرتون و درد نیارم تو پست بعدی دستور حلوا رو براتون میزارم
در کنار درمانتون از این هم استفاده کنید ، امیدوارم همه جواب بگیرین
من خیلی به این چیزا دقت نمیکردم. آزمایشگاههم فقط میزد مثبت.
دفعه آخر (سوم) گفت بتا 45 و پائینه و باید تکرار بشه که بعد از ظهرش لکه بینی شروع شد و دیگه بتا ندادم.
سحرجون سلام
منم اونجا عضو بودم و چون دیدم بچه ها نی نی دار شدن و شرایطمون مثل هم نیست دیگه نیومدم.

حلوا رو هم من درست کردم و با همسرم داریم مصرف میکنیم انشاله که نتیجه بده.
یه پیمونه آرد سفید رو ( اگه آرد سن یا همون جوانه گندم بود بهتر ) رو حرارت بو میدی(تفت)تو یه ظرف دیگه یه پیمونه و نیم شکر رو با سه پیمونه اب میجوشونی تا شکر حل بشه بعد یه مقدار زعفرون ساییده هم بهش اضافه می کنی...
.بعد به آردت که تغییره رنگ داده (قهوه ای کم رنگ)اینا رو اضافه می کنی.... فوفل.قرص کمر.بابونه ساییده.دارچین ، ....هر کدوم نصفه قاشق غذاخوری... با یکم فلفل سیاه و زیره...سیاهدونه و زنجفیل....یه کم دیگه رو حرارت میذاریش تا بوی اینا هم دربیاد...
بعد چند قاشق روغن (بهتره محلی باشه)بهش اضافه می کنی...
بعد هم کم کم اون اب و شکر و اضافه می کنی و همین جور هم می زنی تا شکله حلوا بشه...
بعد مغز بادام .پسته.فندق رو ریز خورد می کنی و با پودر نارگیل بهش اضافه می کنی هر کدام 1 قاشق غذاخوری ....یه کم هم نبات می کوبی و خوب ریز می کنی...وقتی که خاموش کردی زیرشو بهش اضافه می کنی...
معجزه می کنه این حلواهه....البته یادت باشه تا قبل از اقدام بخوریااااااااااااااا.....( تا روز تخمک گذاری مثلاً 14 پریودی ) احنمال پسر شدن نی نی هم هست....بعد دیگه نمی خوری تا ایشالا زایمان کنی...دوباره بعد از زایمان تا 10 روز هر روز صبح می خوری
این حلوار رو هم هر دوتان هر روز سه چهار قاشق بخورین ، شوهرت کل ماه هر روز بخوره ولی خودت تا موقع اقدام