2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مریم جون فوفل مثل فندقه ولی درشت تر از اون (تقریبا) واز عطاری باید بخری.
خیلی خیلی هم سفته اول با هاونی گوشتکوبی چیزی خردش کن بعد بریز تو آسیاب. همونجوریشم صدای آسیاب بیچاره دراومد من درست کردم.
خدا پدر عطاری رو بیامرزه که بهم گفت وگرنه تیغه آسیاب در اولین چرخش شکسته بود.

قرص کمر رو هم که بلدی چکارش کنی؟

خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
دوستای گلم خواستم ازتون تشکر کنم که اینقدر همراه هستید و راهنمایی میکنید . امیدوارم خداوند به زودی دامن همتون رو سبز کنه . نادیا جون ، سحر جون ممنون

مریم گلییییییییییی وضعیت شما یه چیزی شبیه من هست و دکترم هم تو اهواز همین حرف رو بهم زده . فقط من جنینم تو 11 هفته مرد که شد cvs انجام بدم و مطمئن بشم که ژنتیکی مشکل نداشته . واسه همینم دکترم میگه بازم باردار شو و دارو بگیر انشالله حل میشه خدایا چه کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نادیا جون با حروف انگلیسی بنویس ببینم چجوری تلفظ میشه.
لیلا جون خدا خودش کمک میکنه و به زودی نتیجه میگیریم ایشالله. باید قوی باشیم و بدون استرس و ترس از سقط دوباره پیش بریم. دکترم میگفت سقط خیلی موضوعه پیچیده و ناشناخته ای هست. میگفت باید باردار بشی تا بهت دارو بدیم ایشالله که دیگه تکرار نشه.میگفت خیلی ها بودن که بعد از چند بار حتی با تجویز دارو بازم براشو ن اتفاق افتاده و بعدش حتی بدون اینکه یه دارو مصرف کنن بچه دار شدن. برای همین فکر کنم باید کمر همت ببندیم و شروع کنیم و نه فکر منفی کنیم و نه اینکه خیلی هم سقط رو از خودمون دور بدونیم. اگه خواست خدا این باشه که با زحمت مادر بشیم ما هم باید همین رو بخواهیم و راضی باشیم.
نمی دونم شاید بازم با همه پیگیریها دچار سقط بشیم باید قبول کنیم که همیشه همه چی اونطور و به اون شیوه که ما میخواهیم شاید پیش نره.ما نباید خودمون رو ببازیم.امیدوارم امیدوارم امیدوارم دیگه برامون اتفاق نیافته.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
دوستان از ترانه خبر دارین ؟
میخوام ببینم در چه وضعیه /
نینیش چند هفتشه الان ؟
حالش خوبه ؟
خیلی وقته ازش بیخبرم
پیشاپیش شاد باش وشکر گزار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان واطمینان توست که میبخشد.
ﺑﻪ ﻧﻈﺮﺗﻮﻥ ﺩﻭ ﺳﻘﻂ ﻣﺘﻮﺍﻟﯽ ﻣﯿﺘﻮﻧﻪ ﺑﯽ ﺩﻟﯿﻞ ﻭ ﺍﺗﻔﺎﻗﯽ ﺑﺎﺷﻪ؟
ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻣﻦ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺳﻘﻂ ﺍﻭﻟﻢ ﻧﺎﺧﻮﺍﺳﺘﻪ ﺗﻮ ﻫﻤﻮﻥ ﻣﺎﻩ ﺑﺎﺭﺩﺍﺭ ﺷﺪﻡ ﺍﯾﻦ
ﺧﯿﻠﯽ ﻣﻮﺛﺮﻩ ﺩﺍﺧﻞ ﺳﻘﻂ؟؟منظورم اینه که بدون فاصله بعد از یه سقط در هفته پنجم دوباره باردار شد حتما دومی هم سقط میشه؟
آره مریم جون . دکتر مسیحی هم دقیقا همین رو بهم گفت . جالبه . به من گفت برو محکم تر شو و بیا ادامه بده . اگه میخوای مادر شی باید قوی باشی و باردار بشی تا یکی از نینیات با دارو بمونه . ممکنه بعدی باشه و ممکنه چند تا بعد . توکل بر خدا .

مامان یسنی بستگی به دلیل سقط داره . اگه ناشی از هورمون باشه یا ضعیفی رحم آره اما من تو خانواده خودم 3 تا نینی داریم که ماه بعد از سقط باردار شدن و همه سالم . مال افراد مختلف هستن . باید خدا بخواد . انشالله که نینی بعدیت به سلمت کنارت بمونه
مریمی منظورت فوفله. fufel البته غلط هم بگی خود عطاری متوجه میشه چی میخوای. چون اسم اکثر گیاهان دارویی سخته.

مامان یسنی منم همینطوری باردار شدم همه میندازن گردن اینکه فاصله رو رعایت نکردم. منم بطور ناخواسته باردار شدم همون ماه. اصلا پریود نشدم.
ولی بنظر خودم این دلیل نمیشه تو همین سایت خیلی ها بودن که شدن و براشون مونده.
یا مثلا کسانی بودن بدون اینکه بدونن باردارن دارو خوردن کوه رفتن فشار عصبی داشتن ولی نی نی شون صحیح و سالم مونده.

من با مریم کاملا کاملا موافقم. ما باید راههای درمانی رو بریم و انشاله بدون ترس و با انرژی مثبت اقدام کنیم. هم سقط به ما نزدیکه و هم میتونه بارداریمون خوب باشه. بالاخره نوبت ما هم میرسه. درسته خیلی سخته سقط ولی بهرحال سیستم بدنی ما این مدلیه دیگه.
ببین این همه کسانی که حتی از ابن سینا جواب شدن و با توکل به خدا و از راههای دیگه مثل تقویت خودشون نی نی دار شدن.

تو الان شرایط بعد از سقط دوم منو داری. کم کم آروم میشی و برای بارداری بعدی آماده میشی.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
سلام به همه
من خسته وکوفته الان از بیمارستان اومدم شوشو عمل شده مشکل کلیه داره از راه مجرا عمل شد یعنی اقدام حالا حالا ها بیخیال خیلی داغونم شوشو که داغونتره فردا مرخص میشه ولی هر جفتمون دل و دماغ نداریم ،
واقعا این چه امتحاناتیه اوستا کریم !!! من ردم !!
محتاجودعاتونم خواهرا
این حلوا چه دستورش خوبه سحر جان ممنون شاید درست کنم ،
شب بخیر
خدایا لحظه ای مرا به خودم وا مگذار...