|
مشاهده متن کامل بحث +
1158890 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
انشاله. تو اقدام آخرم که بودم این عکس رو گذاشتم که ازش انرژی مثبت بگیرم. خیلی دوستش دارم. راستی سحرجان برای همسرم ضرری نداره؟ روزی یه قاشق غذاخوری هم به اون میدم بخوره.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
آره عزیز بچه های کلوپ اکثراً این حلوا رو خوردن و همون ماه یا ماه بعد باردار شدن با اینکه چند ماه بود اقدام می کردن و باردار نمی شدن و شکر خدا اکثرشون بارداری شون داره به خوبی پیش میره
هم تخمک و اسپرم و تقویت میکنه و دیگه نطفه ضعیف نیست من هم یک هفته اس شروع کردم و می خوام تیر ماه اقدام کنم
مرسی عزیزم انشاله همه منتظرها به خواسته شون برسن شما هم همین طور
این حلوا حداقل تا دو هفته جواب میده ، و اگه تموم شد و باردار نشده بودی دوباره درست کن فقط حواست باشه خودت باید تا زمان تخمک گذاری بخوری و بعد قطع کنی اگه پری اومد دوباره شروع کن و اگه نی نی اومد دیگه نمی خوری تا بعد از زایمان اما شوهرت می تونه کل ماه رو بخوره
روزی سه تا چهار قاشق کافیه ولی تا زمانی که حامله بشی بخور
من می خوام سه ماه خودم و شوهرم بخورم و بعد اقدام کنم علاوه بر این ها هر شب عرق رازیانه هم می خورم و صبح قطره ویتاگنوس شوهرم هم قرص سلن پلاس و عرق کاسنی
با اینکه هیچ کدوممون مشکلی نداشتیم و اسی های شوهرم نرمالن
سحر جان من در حال انجام آزمایشات ابن سینا هستم. گفتن همسرم مشکوک به کم تحرکی (یا چیزی شبیه به اینه) که داره دارو مصرف میکنه منم خواستم تقویتش کنم. واسه همین این حلوا رو درست کردم.
خودم هم فعلا نباید اقدام کنم چون تکرار بعضی آزمایشام مونده.
فعلا میخوریم تا ببینیم چی میشه؟
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.