2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
مامان یسنی عزیز، ابن سینا رفتی خانومی؟
منم تقریبا مشکل شما رو داشتم. الان دوباره دارم تو ابن سینا بررسی میشم.
منم در اولین اقدام باردار میشم ولی سریع هم سقط میشه.
انگار بدنم جواب میکنه نی نی رو.
منم عکس رنگی و ژنتیک و همه چی خلاصه دادم و نرمال بوده. دکترم گفت در تخصص من نیست (بعد از سه بار سقط). ابن سینا رو بهم معرفی کرد.
فعلا تا الان که روی تست اسپرم همسرم ایراد گرفتن منم یه سری آزمایش دارم که اونا رو هم بدم معلوم میشه. البته تکرار تستهای قبلیه.

بنظرم یه سر برو اونجا مخصوصا اینکه همه چی هم تو دستت داری و کارت خیلی طول نمیکشه.

خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بچه ها یه سوال:
من 8 اسفند سقطم بودم. همیشه هم پریودهام مرتب و 28 روزه بوده ولی ماه پیش با سه روز تأخیر پریود شدم (اولین پریود بعد از سقط).
الانم که روز 18 سیکلم هست علائم تخمک گذاری دارم. در حالی که همیشه 14 این علائم رو داشتم.
این یعنی چی بنظرتون؟
یعنی تخمک گذاریم داره جابجا میشه؟ این بد نیست؟
سلااااااااااااااااام . خوبید ؟؟؟؟؟

رویا جون بی نهایت از راهنماییت ممنونم گلم اما من بارداریم تا حالا راحت بوده و به 3 ماه نکشیده . قلب نینیم از کار میافته . بعید میدونم به آی وی اف برسم . اما ممنونم ازت درست میگی میشه انجام داد و بعدش مدارک رو انتقال داد .

نادیا جون من شنیدم که بعد از سقط ممکنه هورمونا به هم بریزه و کمی تغییر ایجاد بشه . اما اگه دیدی بیش از 3 ماه شد به دکتر بگو . اما من خودم بعد از هر سقط دارم بهتر میشم . نمیدونم والله شکر خدا

مامان یسنی تا حالا آُسپرین خوردی ؟؟؟؟؟؟؟ نگفتن غلظت خونت باعث میشه ؟؟؟
سلام آبجی ها خوبید ؟؟؟؟
منم خوبم اما یک کمی استرس دارم آخا از ابن سینا بهم زنگ زدن و گفتن که آزمایش ادرار و بیام تکرار کنم . راستش منم استرس گرفتم و میگم نکنه یه چیز بدی باشه در صورتی که من 5 ماه پیش هم کشت ادرار دادم فقط یه کمی باکتری توش دیده شد و دارو خوردم.
راستی توی آزمایش ادرار چه چیزهایی رو میشه فهمید؟ میشه کمکم کنید تا آروم بشم؟
آن سوی نگرانیها همیشه خدایی هست که داشتنش جبران همه نداشتنهاست.
سلام آبجی کوچیکه.
نگران نباش. حالا هر چی هم که باشه بهتره که بفهمی عزیزم.
منم دو هفته پیش بهم زنگ زدن بیا تست تیروئیدت تکرار باید باشه پشت تلفن پرسیدم مشکل چیه؟ گفت چیزی نیست. تکرار نگران کننده نیست.
یه دسته گلی به آب میدن بعد میگن دو باره بیا.

وقتی هم رفتم اونجا به آقاهه که خون میگرفت به شوخی گفتم آقا راستشو بگید خون منو چکار کردید؟ میخندید.

تو هم زیاد جدی نگیر برو تکرارش کن.

سلام به دوستای گلم
من دیشب از یزد برگشتم . خیلی خوش گذشت و جای همتون خالی بود. یه جای مقدسی هم داشت رفتم و برای همتون با اسم دعا کردم.
چهارشنبه بعداز ظهر با دکتر کرم نیا تو صارم وقت داشتم. بعد از کورتاژم اولین ویزیتم بود که رفتم. روز سقط تو بیمارستان برام آزمایش کراس مچ رو نوشت و گفت بده و بعد از عید بیا تا بقیه پیگیری هات رو برات انجام بدم و آزمایش های لازم رو بری انجام بدی. اول از همه بگم آزمایش کراس مچم رو دید گفت خوبه و نیاز به لنفوسیت تراپی نداره. گفتم مگه نباید 25 یا 30 درصد باشه مالی من که 5.3%‌زده. گفت برای کسایی که منفی هستن و براشون لنفوسیت تراپی میکنیم باید این عدد به 25 تا 30 برسه مال شما همین یه مقدار کافیه و این یعنی که منفی نیست و خوبه! پاسخش برای من یه خورده عجیب بود.
بعدش بهم گفت برای خرداد اقدام کن. بهش گفتم قرار بود آزمایش بدین که بررسی بشه گفت سقط مکرر خیلی تو دنیا ناشناخته است.
گفت چون راحت باردار میشی و هر دفعه هم جنین بوده با ضربان قلب پس مشکل اسپرم و تخمک نیست. تواین دو مورد خونریزی و دفع جنین خودبه خودی نداشتی پس مشکل هورمونی هم نداری که بخوای آزمایش بدی. فامیل هم که نیستید. دفعه قبل هم که آزمایشهای انعقادی و خونی رو دادی و یه سری آزمایشهای ایمنی هم دادی که همش اوکی بوده. بهش گفتم سی دی مارکرها چی؟ گفت در هر صورت اگه عامل هم پیدا بشه فقط دارو هایی که داده میشه اسپرین، هپارین و پردینوزولون هستش که به محض اینکه باردار شدی بیا من این دارو ها رو برات تجویز کنم . از الانم شروع کن آسپرین و اسید فولیک 5 رو بخور باردار شو بیا پردینوزولون و هپارین بهت بدم.
به اصرار خودم عکس از رحم و آز ژنتیک و کاریوتایپ نوشت.
اینم از گزارش من. ضمنا چند روزه منتظر پری هستم هنوز تشریف فرما نشده.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام مریم جان انشاله بسلامتی دیگه باید اقدام کنی خوشحال شدم.
کرم نیا به هر کسی یه چیزی میگه.
خیلی جالب بود من بعد از سقط اولم رفتم پیشش خیلی چیزا واسم نوشت. گفت عکس رنگی هم بزار بنویسم برات؟ گفتم خیلی بهم استرس وارد میکنه این همه آزمایش. بعد بهم گفت خوب اشکالی نداره عزیزم واسه سقط بعدیت مینویسم !!!
ما که از این کراس مچ سر در نیاوردیم. مال من اصلا عدد نداره. یعنی مال من منفیه منفیه مطلق.

ولی در مجموعه خوب بهت گفته. همه حرفهاش مثل حرفهای ابن سیناست. توکل به خدا دلتو بسپار و اقدام کن.
انشاله که نی نی تشکلیل میشه و محکم هم واست میمونه.
نادیا جون ولی من تصمیم دارم برم ابن سینا و حتما بررسی بشه. شاید هم ناشناخته باشه و معلوم نشه ولی اصلا دلم راضی نمیشه همینطوری اقدام کنم. در نهایت هم میدونم که درمانهاش همونهایی هست که گفته ولی بازم ترجیح میدم آزمایشها رو کامل انجام بدم.
مرسی عزیزم
2 بار سقط داشتم تو هفته 8 و 9 هردو بار هم جنین با ضربان قلب وجود داشت و یهو رشدش متوقف شد. بدون علام وخونریزی که مجبور به سقط و کورتاژ شدم.
خوب کاری میکنی همه کاراتو انجام بده یه سر برو ابن سینا.
حالا که لنفوسیت تراپی هم لازم نداری راحت تره خیالت.
من که صارم گفته نیاز دارم اونجا میگه نیاز ندارم. البته دلم بیشتر با ابن سیناست. تا ببینم خدا چی میخواد برامون؟