2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
رویا جون منم ١٢ میلی بقایا داشتم ، خونریزیم قطع شده بود ، کاری نکردم اگه عفونت نداری یا دکترت میگه صبر کن با پریود بعدی حل میشه ، من این بار که پری شدم خیلی اذیت شدم کلی لخته ( ببخشید ) دفع شد و دل دردهای خفن ولی تموم شد ..... نگران نباش در ضمن الان دیگه کورتاج نمیکنن با دستگاه مکش بقایا رو میکشن ، بهش میگن دی اند سی ، عزیزم
خدایا لحظه ای مرا به خودم وا مگذار...
فدات شم مایا جون . عزیزمیییییییییییییییییییی. الهی که خدا هم دلت رو شاد کنه . پس با امید ادامه بده . انشالله تا آخر سال مامان شده باشی گلممممممممممممم

ماندانا جون مبارکهههههههههه . استرس رو بزار کنااار . هر چند میفهممت . سعی کن بهش غلبه کنی و تلقین + کن که با این سرم همه چیز حل میشه . بارداری خوب و سالمی داشته باشی عزیزم . بووووووووووس

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام دوستای عزیز وگلم امیدوارم هر جا که هستین لبتون خندون ودلتون شاد باشه

مایا جون به کلوپی که دعوتت کردم برو اونجا دوستم که شرایط شما رو داشت اسمش کیانازه پیداش میکنی فکر کنم الان هفته 18 باشه به سلامتی
ماندانا جون خوش اومدی
انشالله بارداری بی خطری داشته باشی واین سری نینی به سلامتی بیاد توی بغلت ولی من هر کسیو دیدم سرم ای وی ای جی رو توی بارداری زده بارداری خوبی داشته ونینیش بدنیا اومده خیالت راحت باشه همین که مشخص شده مشکل ایمنی داری ودرمانش این سرم هستش خدا رو شکر کن که دیگه این اتفاق برات نمیفته
سلام دوستای گلم . خوووووبید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من گیج شدم . نمیدونم چه کنم . ابن سینا میتونم نوبت بگیرم . معینی نوبت دارم . اهوازم 3 تا کلینیک نازایی دارن . نمیدونم کجا برم . کدوم برم . از طرفی هم همه میگن چرا دکتر دکتر میکنی . عقب میافتی . خودمم قبول دارم اما انتخاب سختهههههههههههههههههههه

اصلا روند کار ابن سینا چطوره ؟؟؟؟ آزمایش های من رو قبول دارن ؟؟؟؟؟؟ یا نه از نو باید بدیم . چند روز باید تهران باشم ؟؟؟؟
لیلاو نی نی طلا جون سلام دکتر معینی رو میدونم جواب هر آزمایشگاهیو قبول نداره من از کلینیکهای نازایی اهواز خبرندارم ولی بد نیست از ابن سینا شروع کنی بعد میتونی نتایج رو به کلینیکهای اونجاهم نشون بدی اگه مشکل داشتین از هردو طرف نظر بگیرین امیدوارم مشکلی نباشه بماند که اگه هرعملی هم بکنی بهتره که چندروز حرکت نکنی بهتره ازمایشها و تشخیص و درمان را اینجا انجام بدی و زمان ای وی و اف یا میکرو رو بگی میخوام اهواز انجام بدم که همونجا استراحت داشته باشم بازم نمیدونم ولی تشخیص ودرمان فکرکنم مهمترین بخشه چون خود عملو فکرکنم دکترای اونجاهم بتونن انجام بدن تا سه ماهگی هم میگن سفر نداشته باشید
مایا نادیا و مهنازجونم ممنون که جواب سوالمو دادید راستش یه خورده طول کشید فکرکردم کسی نیست و رفتم دکترمعینی هم رفتم که گفت موقع پریودیت بیا واقدام بعدی سه سیکل پریودی حداقل بگذره و عطاری مراجعه کردم عرق فراسیونو پیشنهاددادکه دارم استفاده میکنم ببینم چی میشهالبته گرمی هم هست و هروقت مخورم صورتم قرمز میشه
مادر شدن چقدر سخته ای خداااااااااااااااااااا راستی کلی هم تو این سه ماه چاق شدم که تو این فرصت بدنیست لاغرکنم کسی دستوررژیم کارا که ضعیفم نکنه داره چون کلی خونم از رفته الان چاق و ضعیفم
عزیزان دل سلام به همه
امروز شنیدم که امسال یعنی سال ٩٢ دو تا دهه فاطمیه داریم یکی الان یکی اخر سال نیت کردم اگه امسال مامان نی نی سالم و صالح شدیم فاطمیه دوم ، حق عزاداری حضرت فاطمه رو درست و شایسته بجا بیاریم ، امین

رویا جون عزیزم خدارو شکر که بهتری ! رژیم کانادایی زود جواب میده ده روزه است تو نت سرچ کن هست شاید به کارت بیاد
منم چاق شدم ولی انگیزه ندارم کم کنم ، تازه یه عروسی هم خرداد داریم باید برگردم به وزن قبل ، حوصله ندارم هی بگن چاق شدی چاق شدی !!!!!بیکارن دیگه مثل من که هزار غصه تو دلشون نیست که لاغری یادشون بره !!!!!!

مریم جون برگشتی ! خوش گذشت ! من صبحها سر کارم به نت دسترسی ندارم ... انشالاه که خوش گذشته با روحیه توپ برگشتی
بچه ها من خیلی محتاج دعاتون هستم ، شوشو مریض شده ، اوضاعش خوب نیست ، از بهمن گذشته یا من مریضم یا ایشون ، حالام نوبت شوشو شده مثل اینکه !!!! از هرچی دکتر و ازمایشو بیمارستانه بدم اومده دیگه !!!!
شبتون بخیر
خدایا لحظه ای مرا به خودم وا مگذار...
سلام به همه
من همین الآن عضو شدم
منم دو بار سقط داشتم یکی هفته 5یکی 6قبل از تشکیل قلب
اصلا"مشکلی با بارداری ندارم اما به محض بارداری به لکه بینی می افتم تا آخر که سقط شه
بعد از سقط دوم تمام آزمایش ها رو انجام دادم همچنین عکس رنگی رو گرفتم هیچ موردی مشکل نداشت
فقط تحمل گلوکزم که باید زیر140باشه190بود رفتم پیش فوق تخصص غدد که گفت اصلا دلیلی برای سقط نیست یه مشکل دیگهanti tpoهست که من180هستم
یعنی هیچ کاری از دستم بر نمیادجواب آزمایش های شوهرم هم خیلی خوب بود آزمایش های خودم هم همینطور و دقیقا هر ماهی که اقدام کردم باردار شدم
این ماه دوباره دکتر بهم اجازه بارداری داده دیروز باید پریود میشدم
که لک هم نداشتم تا همین الآن که لکه بینی هام شروع شده دارم دق میکنم دوباره داره چرخه تکرار میشه
به نظرم اونایی که اصلا حامله نمیشن خیلی وضعیتشون از ماها بهتره آخرش ivfمیکنن به نتیجه هم میرسن
اما من که با بارداری مشکلی ندارم هیچ راهی برام نیست
همه آزمایش های بیماری های ویروسی انعقادی خون عکس رنگی همه رو انجام دادم
کاش از اول حامله نشده بودم
سلام به همه
من همین الآن عضو شدم
منم دو بار سقط داشتم یکی هفته 5یکی 6قبل از تشکیل قلب
اصلا"مشکلی با بارداری ندارم اما به محض بارداری به لکه بینی می افتم تا آخر که سقط شه
بعد از سقط دوم تمام آزمایش ها رو انجام دادم همچنین عکس رنگی رو گرفتم هیچ موردی مشکل نداشت
فقط تحمل گلوکزم که باید زیر140باشه190بود رفتم پیش فوق تخصص غدد که گفت اصلا دلیلی برای سقط نیست یه مشکل دیگهanti tpoهست که من180هستم
یعنی هیچ کاری از دستم بر نمیادجواب آزمایش های شوهرم هم خیلی خوب بود آزمایش های خودم هم همینطور و دقیقا هر ماهی که اقدام کردم باردار شدم
این ماه دوباره دکتر بهم اجازه بارداری داده دیروز باید پریود میشدم
که لک هم نداشتم تا همین الآن که لکه بینی هام شروع شده دارم دق میکنم دوباره داره چرخه تکرار میشه
سلام به همه گلهای این کلوب
رویا جان رژیم سخت نگیر روی هورمونهات اثر میذاره. شنیدم رژیم کانادایی خیلی سخته. یکی از دوستای کلوبم رژیم سخت گرفته حالا پرولاکتینش به شدت رفته بالا.
ورزش کن هم اثر خوبی روی جسم و روحت میزاره هم هورمونهاتو تنظیم میکنه. من که دو جلسه ای میشه شروع کردم.
غذام هم یه کوچولو کم کردم البته نشاسته ای ها رو و هله هوله خوردنمو.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.