2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلام
کسی ترانه از کرمان رو میشناسههههههههههههههه
ترانه بزودی مامان میشه
تـــو
این روزهــا
برایـم حکم باران را داری..
درست وســط کـویـر،
همون قدر زندگی بخش
همون قدر مــحــال! خدایا سابقمو از این بیشتر نکن: ی پوچ و ی خارج رحمی و 3تا ای یو ای منفی و 1 میکرو منفی

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام مریم جون نادیاجون ... خوبین !!!
من خیلی موافقم که قبل از ابن سینا بریم یه دکتر از بدیم ،،، ضرر نداره ...
پس به پیش !!!!!
عکس رنگی رو بگو !!!!! وای من میترسم همراه هم که نداشتمو و ندارم !!!! مریم جون بیا با هم بریم نظرت چیه !!!!!!
اون لکه ای که دیدی فکر نکنم مهم باشه اگه درد نداری تکرار هم نشد چیزی نیست من پریم دیر شد اولش حالتهای شما رو داشتم بعد هم خونریزی شروع شد !!
خدایا لحظه ای مرا به خودم وا مگذار...
سلام دوستای گلم خوبین
مریم جون بعد از سقط این لکه بینی وخونریزیها چیز عادی هست وپیش میاد واینکه من بعد از سقط سومم پری هام خیلی بی نظم شده بود ولی حالا با پیاز درمانی یکم بهتر شد
مریم جون من فردا باید میرفتم دوباره از میدادم که جاریم فردا زایمان میکنه به خاطر همین شوشو نمیتونه بیاد که بریم ولی بازم سعی خودمو میکنم چون فقط سه شنبه ها از رو میگیرن مخصوصا که 60 روز از تزریقم میگذره

مهناز جون نترس عکس رنگی دیگه از سقط که سخت تر نیست ما این دردا برامون چیزی نیست دیگه هههههه
ولی حتما یه شیاف بزن و برو
سلام به همتون.
مهناز جان مریم جان سونیا جان و ... خوبید؟

سونیا جان میدونی اگر پرولاکتینت بالا باشه نباید پیاز درمانی کنی؟
اگر پرولاکتینت بالا باشه حواست باشه.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
سلام دوست جونا
خوبید؟
مهناز جون من چهارشنبه شب وقت دکتر دارم . آزمایشها رو برام بنویسه اگر قرار شد برم کاخ برای عکس رحم باهات هماهنگ میکنم با هم بریم. من پنجشنبه دارم میرم سفر یکشنبه برمی گردم. هفته دیگه میرم دنبال عکس و آزمایش.
نادیا جون این آزمایش ژنتیک چطوریه ؟ فقط خون میگیرن؟ قاعدتا از زن و شوهر هر دو خون می گیرن درسته؟
سونیا جون امیدوارم جواب آزمایشت ایندفعه مثبت باشه . حالا که تزریق کردی ایشالله با همین کار جواب بگیری. مطمئنا صارم به من هم پیشنهاد تزریق میکنه.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام مریم گلی خوبی؟
انشاله که بسلامتی باشه سفرت.
پس با منم بیا بریم آزمایش بدیم

آره مریم یه آزمایش خون عادیه. از هر دو نفر میگیرن. یه سری سوال از آبا و اجدادتون هم میپرسن و وارد کامپیوتر میکنن. که مثلا سابقه سقط داشتین تو فامیل و از این حرفها !!!

سونیا جان خیلی دوست دارم آزمایشتو رو بدی و خیلی هم دوست دارم که مثبت شده باشه و وقت اقدامت رسیده باشه.
تو تنها کسی هستی که مثل من کراس مچت منفی شده و داری لنفوسیت تراپی میکنی و در دسترس من هستی.
انشاله که مامان بشی زود زود.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
باشه نادیا جون قبوله .
اصلا بیایین سه نفری دست همو بگیریم هی بریم آزمایش و عکس و این حرفها. فکر کن کلی خوش میگذره .میترسم از خوشی یادمون بره بریم جواباش رو بگیریم.
باشه مهناز جون.
ما داریم می ریم یزد. کاری اونجا ندارین؟
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام دوست گلیا خوبین
من امروز دوباره نرفتم ازمایش بدم
ولی نادیا جون من الان پردنیزولون هم استفاده میکنم به غیر از لنفو تراپی ..>وای یه هفته است دارم پردنیزولون مصرف میکنم اونم روزی نصفی واقعا همش خواب الودم همش میخوام برم بخوابم بد جوری اذیتم میکنه دکتر ایمونولوژی گفت باید قبل از اقدامت یک ماه ونیم پردنی استفاده کنی بعدش میتونی بری اقدام یعنی بعد از پری دیگه انشالله میرم اقدام

مریم جون خوش بگذره عزیزم

نادیا جون پرولاکتینم بالا نیست خدا رو شکر
سلام بچه ها خوبین؟؟منم مثل شما 5 ماه پیش تجربه کردم این اتفاقو و جنینم تو هفته 8 و 1 روز موند
سونوی اول همه چی خوب بود و ضربان هم داشت و خیالم راحت شده بود اما وقتی برای سونوی دوم رفتم(ان تی) بهم گفتن 3 هفتس رشدش متوقف شده..بدون درد یا لک و خونریزی!! و مجبور شدم کورتاژ کنم اونم دوبار چون به رحمم چسبیده بود خیلی زجر کشیدم شماها درک میکنید

ولی مورد من مثل یکی از دوستان اینجا هستش که الان خیلی وقته تو سایت نمیاد و ازش خبر ندارم شما نمیدونید چرا دیگه نمیاد..اسما رو میگم.....

من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام