2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
سلام دوستان گلم عیدتون مبارک
لیلا جون من که فکر نمیکنم به خاطر امپولا بوده باشه چون منم که هپارین میزدم سر موقع ویخ هم نزده بود ولی بازم سقط شد پس مطمئن باش این دلیلش نبوده وعذاب وجدان نداشته باش به خاطر این موضوع
ببین اسم این ازمایش کراس مچ هم هست که همه ازمایشگاهها اینو نمیگیرن باید به چند تا ازمایشگاه توی شهرتون زنگ بزنی ببینی کدومشون این ازمایشو میگیرن اصفهان هم خیلی از ازمایشگاهها نمیدونستن اصلا این چی هست
ولی به هر حال ببین توی شهرتون دکتر ایمونولوژی پیدا میکنی برو یه سر پیش دکتر ایمونولوژی وبهش بگو برات ازمایش سی دی مارکرها رو بنویسه واینجوری برو ازمایش بده وکراس مچ هم یادت نره همون apca هستش
کاش یه سرمیتونستی بیای اصفهان یا تهران
ولی حالا پرس و جو کن ببین یه دکتر خوب توی شهرتون پیدا میکنی بلاخره هر شهری چند تا دکتر خوب پیدا میشه ولی حتما این ازمایشا رو بده
سلام دوستای گل سال نو مباااااااااااااارک . امیدوارم سال خوبی داشته باشید . همه به موفقیت و آرزو قلبیتون برسید . فداتون . بوووووووووووووووووووووووس

سونیا جون چشم . ممنون از لطفت . بعد از ایام عید میافتم دنبالش . بوووووووووووووووووووووووووووس . خیلی خیلی زیااااااااااااد لطف کردی . الهی که به زودی نینی دار بشی . نینی که بتونه روی ماه مامانش رو ببینه انشاللهههههههههههههههه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای عزیز
لیلا جون مرسی عزیزم
خواهش میکنم کاری نکردم انشالله که به زودی علتش ومتوجه بشی گلم ونینی بیاد توی بغلت بوووووس

ترانه جون شکر خدا که همه چی داره به خوبی پیش میره انشالله به سلامتی هفته 40 رو تموم کنی ونینی گلت به سلامتی بیاد توی بغلت
سلام به دوستای خوبم
عیدتون مبارک و دامنتون در سال جدید سبز (الهی آمین)

سونیا جان من کراس مچ دادم که منفی بود ولی رنج نداشت. من صارم انجام دادم. همون apca هست؟ یعنی برم ابن سینا دیگه اینو ازم نمیگیرن؟ خسته شدم از بس آزمایش دادم.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
سلام بچه ها خوبین ؟؟
عید همه مبارک صد سال به این سالا!!!!!!!
بچه ها کسی هست ابن سینا رفته باشه بدونه بار اول که مراجعه میکنی چه از مایشاتی میگیرن ؟؟ هزینه اش چقدره ؟؟
لطفا هر کی میدونه به من و مریم بگه ما اردیبهشت نوبت داریم .
بوس به همه
خدایا لحظه ای مرا به خودم وا مگذار...
سلام دوستان
عیدتون مبارک ایشالا امسال بهترینا برامون اتفاق بیفته همراه با موفقیت و دل شاد
مهناز جون من بار اول که رفتم ابن سینا آزمایشایی که دادن زیاد بود تقرییا و قبلشم کلی آزمایش داده بودم که قبول کردن و دوباره تکرار نکردن و آزمایش کاریوتایپ و ویزیت دکتر ها هم بود یه چیزی حدود یه میلیون دادیم
کارسوتایپ تقریبا ٤٠٠ اینا شد
ویزیت اولشم دکتر زنان هست که سونو داخلی انجام میده
دکتر مردان برای آقایون
دکتر ایمونولوژی و مشاور تغذیه
فکر کنم همینا
بازم سوالی داشتی بپرس عزیزم بخونم جواب میدم
منم چند روز دیگه نوبت دارم که چند تا از آزمایشام تکرار شه ببینیم فرقی کرده یه نه
سلام دوستان عزیزم
نادیا جون کراس مچ همون apca هستش که مال شما منفی بوده یعنی مثل ما مشگل داشتی این ازمایش نشون دهنده حساسیت خون ما نسبت به شوشوهه تا اونجایی که فهمیدم ولی من با توجه به اینکه بچه های کلوپ چند تاشون از تزریق نتیجه گرفته بودن شکر خدا تزریقمو انجام دادم که چند روز دیگه میرم ببینم رنجش بالا رفته یا نه اگه بالا نرفته بود دیگه تزریق انجام نمیدم
چون دکتر ایمونولوژی زیاد اعتقادی به تزریق نداشته وگفت این مشگل با پردنیزولون هم درست میشه ویه سری ازمایش سی دی مارکر وازمایشای دیگه برام نوشت که ببینه توی بارداری من به سرم ای وی ای جی نیاز دارم یا نه ؟
نادیا جون ابن سینا تزریق رو قبول نداره ولی صارم انجام میده شما هم بهترین کاری که میکنی اینه که بری ابن سینا چون اونجا یهو همه ازمایشا رو برات مینویسن مه مثل ما که یه روز میریم پیش زنان میگه اینجوری یه روز میریم پیش ایمونولوژی میگه اونجوری
رو این حساب من دیگه از ازمایش خسته شدم دیگه دارم کم میارم خداییش ولی بازم خدایا شکرت
نادیا جون حتما از ابن سینا نتیجه میگیری عزیزم موفق باشی
سلام مجدد به همتون.
مرسی سونیا جان از توضبحاتت.
نگار جان ما کاریوتایپ انجام دادیم حدود 250 شد. شهرک غرب رفتیم دکتر کریمی نژاد. البته ما بیمه بودیم. شاید شما بیمه نیستید که انقدر تفاوت داریم.

سلام دوستان. من یه سوالی داشتم ممنون میشم اگه اطلاعاتی داشتین کمکم کنید
من 15 روز بعد از سقطم عدد بتام 40 شده بود و 35 روز بعد 4.64 شده بود الانم هنوز 60 روز گذشته ولی لک بینی دارم. به نظرتون برم دوباره آز بتا بدم؟
به نظرتون عدد بتام صفر نشده نگران کننده نیست؟ شماها چند روز بعد رفتین آز دادین و چند بود؟
خداوند هیـچ قفلـــــــی را بدون کلیـــــــدش خلق نمیکند و هیچگاه مشـــــــکلات را بدون راه حلـــــــشان سرراهتان قرار نمی دهد.
بـــــــــــه او اعتمــــــــــــــاد کنـــیــــــــد
مینا جان به نظر من یه بار دیگه آزمایش بده ولی حتما باید یه سونو هم بدی.
دکتر آزمایشگاه به من گفت بالا بودن بتا بعد از سقط، نشاندهنده اینه که بقایا در رحم داری. یا اینکه بارداری مجدد اتفاق افتاده.
نادیا جون سونوی شکمی داده بودم چیزی نمونده بود.
خداوند هیـچ قفلـــــــی را بدون کلیـــــــدش خلق نمیکند و هیچگاه مشـــــــکلات را بدون راه حلـــــــشان سرراهتان قرار نمی دهد.
بـــــــــــه او اعتمــــــــــــــاد کنـــیــــــــد