2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
مهترین مسئله بعد ازسقط، نموندن بقایاست. بقیه مسایل فکر کنم هورمونی باشه که باید با دکترت مشورت کنی.
البته من مطمئن نیستم که باید صفر بشه یا نه؟ ولی بهرحال وقتی چیزی نمونده نباید نگران باشی.
سونویی که رفتی جای خوبی رفتی؟
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
آره جای خوبی بود ولی بعضی از بچه ها میگن سونوی واژینال باید بری
خداوند هیـچ قفلـــــــی را بدون کلیـــــــدش خلق نمیکند و هیچگاه مشـــــــکلات را بدون راه حلـــــــشان سرراهتان قرار نمی دهد.
بـــــــــــه او اعتمــــــــــــــاد کنـــیــــــــد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم مال من که شکمی بود. توی سقط دوم و نشون داد که یه تیکه مونده. دکتر هم قرص زیرزبونی داد و دفع شد.
چرا دکتر نمیری؟

لولیتا جان من هم مثل شما سردرگم بودم بالاخره به ابن سینا راضی شدم و آخر همین هفته میرم ابن سینا.
خیلی از بچه ها از اونجا نتیجه گرفتن.
انشاله که شما هم هرجا میری نتیجه بگیری.

بعد از سیزده حتما میرم.
خداوند هیـچ قفلـــــــی را بدون کلیـــــــدش خلق نمیکند و هیچگاه مشـــــــکلات را بدون راه حلـــــــشان سرراهتان قرار نمی دهد.
بـــــــــــه او اعتمــــــــــــــاد کنـــیــــــــد
سلام دوستای خوبم.خدا می دونه وقتی این تاپیکو خوندم ازاینکه شما ها هستین چقدر خوشحال شدم.من تو اولین حامله گیم بچه تو هفته 22 مرده بود!خیلی زجر کشیدم الان یک سال گذشته.ولی هنوز حالم بده.حالا می خوام اقدام کنم ولی می ترسم!خیلی!دو سه تا دکتری که رفتم خیلی راحت بهم گفتن اتفاقی بوده و مشکلی نیست اما من دلم اروم نمیشه!
سلام دوست جونای گلم
خوبین. سال نو مبارک. برای همتون موقع سال تحویل دعا کردم . به امید خدا امسال سال خوب و پرخیر و برکتی برای هممون باشه و هر چی تو دلامون آرزوش رو داریم خدا بهترش رو نصیبمون کنه. آمین. دلم برای همتون تنگ شده بود.
بچه ها یه سوال داشتم از کسایی که رفتن ابن سینا:
به نظر شما برای مراجعه اول بهتر نیست روز 2 یا سوم پری بریم ؟چون شنیدم یه سری آزمایشات لازمه که تو پری انجام بشه.
نادیا جون از ابن سینا وقت گرفتی یا نه همین طوری میخوای بری؟ راستی این آزمایشگاه دکتر کریمی رو شمارش رو برام میذاری لطفا
سونیا جون منم آزمایش کراس مچ دادم مال منم عددش 5 بود . هنوز هیچ آزمایش دیگه ای ندادم. اولین آزمایشی که دکتر برام نوشت همین بود. یک راست رفت سر همین آزمایش.هنوز جوابش رو نبردم ببینه. تو میدونی چرا یه سری از دکترها این روش لنفوسیت تراپی رو قبول ندارن؟واقعا این مشکل با دارو رفع میشه یا با تزریق؟تو میدونی کدوم بهتر جواب میده؟
راستی من شندیم سازمان انتقال خون کاریوتاپت رو فکر کنم با 50 هزار تومن انچام میده.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
مریم جون سلام عزیزم خوبی؟
من از ابن سینا وقت گرفتم و نگفت که زمان خاصی باید باشه. چقدر هم خانم خوش برخوردی بود.
از بچه های سایت شنیدم 2-3 ماه بعد از سقط وقت میدن ولی من گفتم یه هفته است سقط کردم و وقت داد البته با احتساب تعطیلات میشه یکماه.
امروز مسافرم و انشاله که برگردم نجشنبه صبح وقت دارم. توکل بر خدا میریم
مریم جان شماره کریمی نزاد رو الان ندارم چون مدارک خونه مادرشوهرم جامونده بعدا برات میزارم. یه سوالی از 118 کن ببین داره یا نه؟ بگو مرکز زنتیک کریمی نزاد و نجم آبادی تو شهرک غرب.
راستی سازمان انتقال خون رو در موردش تحقیق کن. دخترخاله همسرم که باهاشون ارتباط کاری دارنٰ میگه کارشون خیلی اشتباه توش هست و دقیق نیست. باز هم یه پرس و جویی بکن.
مریم جون چطور تا حالا هیچ آزمایشی بجز کراس مچ انجام ندادی؟
صارم که پوست آدمو میکنه انقدر آزمایش مینویسن!!!

الان متوجه منظورت شدم که میگی باید روزهای خاصی از پریود باشی. یکسری از آزمایشهای هورمونی باید روزباره های خاصی باشه. در ضمن اگر عکس رنگی لازم دشته باشی هم همینطور. باید بین 5-11 پریود باشه.
من بیچاره همه این کارا رو انجام دادم. فقط آزمایشهایی که اینجا شنیدم سی دی مارکر و ... رو ندادم. ظاهرا تست اسپرم هم دوباره باید بده همسرم چون گفت 4-5 شب قبلش نزدیکی نداشته باشید.
سلام
نادیا جون بله قیمتش بالاتر از جاهای دیگه بود منم کریمی نژاد وقت گرفته بودم وقتی رفتیم ابن سینا برامون همون روز کاریوتایپ نوشتن ،منم شهرستانم همسرم گفت همه آزمایشا رو یه جا بریم که باز چند روز دیگه نخوایم بیایم تهران
ابن سینا کاریوتایپو آزاد حشاب میکنه دفترچه قبول نکرد
مشاور تغذیم در مورد غذاها اینا سیوال میکنه که چیا میخوری و وزن و اینا بعد یه رژیم غذایی میده
اگه وزن کم باشه که برا زیاد شدن اگه زیاد هم باشه برا کاهش اگه هیچ کدوم هم نباشه یه دستور غذایی معمولی
نادیا جون بعد از سقط اولم به اصرار خودم یه سری آزمایش دادم که همه اوکی بود بعد سقط دوم که سوم اسفند بود دکترم برام ازمایش کراس مچ رو داد . گفت برو بعد از عید بیا تا آزمایشهای تکمیلی برام بده. من قبل از عید کراس مچ رو دادم که جوابش رو هنوز نبردم پیشش ولی منفی بود و مقدارش 5 درصد بود که ظاهرا باید 25 درصد باشه. سقط های من چون هر دوتاش جنین تشکیل شده بود و قلب هم داشت دکتر میگه از تخمک و اسپرم نیست . ضمنا 29 اسفند اولین پری بعد از سقط رو شدم . حالا نمی دونم صبر کنم یه بار دیگه پری شم یا نه. تلفنی هم که 7 اردیبهشت از ابن سینا وقت گرفتم. میخوام برم ابن سینا بعد جواب آزمایشهام رو پیش دکترم تو صارم هم ببرم . نمید ونم کراس مچ ابن سینا میگیره یا نه. ولی میدونم به لنفوسیت تراپی اعتقادی نداره.
نادیا جون میگم اگه اینطوره باید چند بار بریم ابن سینا تا آزمایشات کامل بشه. چون یه بار باید روز 2 یا 3 پری بریم یه بار باید برای عکس رنگی بریم و ....
رو محاسبات خودم باید حدودا 23 فروردین پری بشم. بعدش میرم دنبال کارا.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
مریم جون بالا وضعیتمو گفتم .توی ماه 6 بچه بی دلیل مرده بود اولین حامله گیم هم بود .از های روتین هم دادم گفتن هیچی نیست.و دلیل نا معلوم.حالا می خوام دوباره اقدام کنم .یک سال بیشتر هم از قبلی گذشته.دکترم از 3 ماه بعد مگفت حامله شو.اما من نمیتونم اعتماد کنم به نظرتون برم ابن سینا؟کلا دنبالش برم یا نه؟کسی مثل من بوده؟