2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
سلام دوست جونای خودم
مهناز جون من سمت غرب هستم ولی داریم جابه جا میشیم میام سمت مرکز شهر خیابون مطهری.
من ایندفعه که باردار شدم به کسی نگفته بودم. فقط خودم و همسری میدونستیم. ولی یه هفته قبلش مامانم فهمید اونم به خاطر حالم که خیلی بد بود. به مادر شوهرم هم متاسفانه سه روز قبل ا ز اینکه این اتفاق افتاد مجبور شدم بگم یه خاطر اینکه یه مهمونی دعوت شدیم که یکی از دکترهایی که پیشش رفته بودم اونجا بود ترسیدم تا ما رو ببینه یه چیزی بگه و مادر شوهرم ناراحت بشن که بهشون نگفتیم. ولی فامیل کسی متوجه نشد. اصلا فکر اینکه به همسرت نگی رو نکن چون این بار و مسئولیت برای هر دوی شماست . اینچوری بهش القا میکنی که فقط تو مسئول این پروژه هستی و یه جورایی بازتاب خوبی برات نخواهد داشت.
میگم کاش روزهای ویزیتمون تو ابن سینا یه روز بود همدیگرو می دیدیم. راستی من امروز رفتم یه گلدون سنبل بنفش خیلی خیلی خوشگل و پر خریدم و ظهر میخوام ببرم این خونه جدیدی که گرفتیم. خواستم یه استارتی برای شروعی دوباره زده باشم.
میبوسمت.
لیلا جون شوشوی منم آبادانیه ها. واقعا جنوبی ها خیلی ماهن.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به همه !!!!!
مریم جون خیلی خوبه اساس کشی تا یه ماه فکرتو حسابی مشغول میکنه !!! خیلی مبارک باشه !!!
من محل کارم هفت تیره ( اوج الودگی هوا !!! ) به ما نزدیک میشی ! دسترسی مطهری به همه جای تهران عالیه !!!
دقیقا درست میگی من میخوام بار مسیولیتو یه نفری بکشم ، کلا ادم مستقلیم همه کارام عهده خودمه ، شوهرمو خیلی خیلی خیلی دوست دارم ولی ایشون یه ادم حساسه که زود خودشو میبازه ، خدا رو صد هزار مرتبه شکر که ازمایشاش نرماله و گرنه .... بچه هم خیلی دوست داره البته الان به خاطر من همش میگه ما دوتایی خوشبختیم ولش کن اصلا ، ولی من میدونم چه قدر عاشق بچه است ، بچه خواهرش ٦ ماهشه ! انقد دوسش داره که نگو ! من خودم اهل بچه نبودم تا قبل از ماجرای اخر ، سر سقط اولم زیاد دل بستگی نداشتم ، ولی این بار چرا ! خیلی فاجعه بود واسم !!! البته الان بهترم !!! اینه که میخوام نگم کهرکنتر اذیت شه ، ولی با حرفت موافقم فکر میکنم باید یه جواریی بهش مسیولیت بدم ،.
...
مشغول کارای عید شدیم خیلی خوبه !!!!! دوست میدارم !!!!! خیلی !!!
انشالاه واسه همه سال خوبی باشه !!! و سال تولد نی نی ها مون !!! امین
خدایا لحظه ای مرا به خودم وا مگذار...
مریم جون انشاله که منزل جدید مبارک باشه برات و انشاله که خوش یمن باشه. نه فقط واسه بچه انشاله زندگی دو نفری و در آینده سه نفریتون خوب خوب باشه.
مهناز جون من کرج هستم. واسه همینه که رفتن به ابن سینا برام یه کم سخته.
منم حرف مریم رو قبول دارم . خیلی خوشگل گفتی. فعلا میخوام بیخیال باشم و سعی کنم اولین عید زندگی مشترکمون رو خوش بگذرونیم تا ببینیم چی میشه.
همسرم میگه فوق فوقش اینه که خدا برامون نخواد و بچه دار نشیم، ما رو که از که از هم نگرفته با هم میتونیم زندگی خوبی داشته باشیم.
منم دوست داشتم که تو ابن سینا همدیگه رو ببینم ولی نوبت من 15 فروردینه.
بقول مریم تا ببینیم که خدا تا اونموقع چه راهی جلو پامون میذاره.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
وای نادیا جون شما که از کرج براتون سخته برید ابن سینا ، پس به شوهرم حق بدم که از آبادان نمیشه رفت ابن سینا . میگه سخته . من بهش میگم نمیخوای وقت بزاری منم همینجوری باردار میشم ههههههههههههههههه
بچه ها سلام خداروشکر من رفتم سونو گفت هیچی نمونده کنجد رفته خونشون !!! هورا !!!!!!!
حالا خیالم راحت شد کورتاج و ساکشن و اینا لازم نیست دکتر گفت اردیبهشت برم برای شروع ازمایشات
حالا تا اون موقع یه تصمیم راجع به دکتر میگیرم
راستی کسی میدونه ابن سینا عکس رنگی از رحم هم میگیرن یا نه ؟؟؟
سلام سلام
بچه ها ما جمعه شب اسباب کشی کردیم. حالا حسابی کار دارم. خیلی سخت تر از تصورم بود.
مهناز جون خیلی خوشحال شدم. از دست کنجد راحت شدی رفت پی کارش. آره فکر کنم عکس رنگی میگیرن.مهناز جون منم دقیقا مثل خودت هستم . زیادی مستقل هستم. راستی منم محل کارم خیابان ویلاست. منم در مورد بچه دقیقا مثل خودت بودم . سر دومی خیلی برام سخت بود. دیگه شده دیگه .
نادیا جون تو که بابا تازه عروسی دیگه خیلی میتونی واسه خودت خوش بگذرونی!!!!!! البته فکر نکن ها منم که 5 سال ازدواج کردم به همه میگم ما تازه عروس دومادیم .
بچه ها مسافرت میرید یا نه؟
سلام مریم جون انشاله به سلامتی باشه و این خونه براش خوش یمن خوش یمن باشه.
آره مریم جون من تازه ازدواج کردم ولی سنم بالاست و نباید خیلی وقت کشی کنم.
سفر رفتن ما مشخص نیست. ما تصمیماتمون بستگی به کار همسرم و تصمیم دقیقه نودی اون داره.
اگر باشم خونه حتما میام و بهتون سر میزنم.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
نادیا جون سن بالا یعنی چی!!!!!!! فقط باید زیادی تازه عروس و دوماد نمونید . همین. سن و اینها همش کشکه. صد تا مورد بیا بهت بشون بدم بالای 40سال ازدواج کردن و نی نی های گل بدنیا آوردن. ما هم مثل اونها با این تفاوت که ما زودتر اقدام کردیم.
در هر صورت اگه رفتی سفر بهت خوش بگذره. من شاید نت نداشته باشم و نیام. پیشاپیش بهت تبریک میگم و روی ماهت رو میبوسم.
مهناز جون برات خوشحالم . انشالله که کنجد بعدیت قلب تپندش تا 100 سال بتپه .

مریم جون خونه نو مبارکههههههههههه . به سلامتی . انشالله تو سال جدید غرق صدای شادی نینیت بشه .

بچه ها ابن سینا عکس و آزمایشای ما رو قبول نداره ؟؟؟؟؟// باید از نو انجام داد ؟؟؟؟؟ آخه من عکس گرفتم . وای تصور دوباره عکس رنگی روانیم میکنه
سلام دوستان
لیلا جونم انشالله که دلیل سقطت مشخص میشه واین سری انشالله نینی سالم ونازنازی میاد توی بغلت وهمچنین همه دوستای عزیز
لیلا جون من از طریق همون کلوپ که دعوتت کردم فهمیدم مشگلم چیه چون منم خیلی از ازمایشها رو داده بودم ولی همه دکترا میگفتن مشگلی نداری تا اینکه ازمایش apca رو دادم که گفتن مشگل ایمنی داری که منم لنفوسیت تراپی کردم حالا منتظرم ببینم عددش چند شده که عدد من 5 بودش که اگه 25 بشه اجازه بارداری رو بهم میده دکی
البته من پیش دکتر ایمونولوژی هم رفتم که گفت به لنفوسیت تراپی اعتقادی ندارم دوباره یه سری ازمایش برام نوشت که میتونی همون ابادان بگی برات بنویسن که بری بدی ازمایشهای سی دی مارکر هستش
که دکتر ایمونولوژی بهم گفت که با پردنیزولون مشگلت حل میشه واگه این ازمایشهامم مشگل داشت که باید سرم ای وی ای جی توی بارداری بزنم
انشالله که همه دوستان هر چه زودتر میان اینجا واز نینی های شیطونشون میگن
الهی امین
سلم سونیا گلی . خوبی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی میگی الان من برم آزمایش سی دی مارکر انجام بدم ؟؟؟؟؟ apca که اینجا فکر نکنم حتی بهش فکرم بکنن . به نظرت به کجا اصلا مراجعه کنم .

میدونی سونیا من کلگزانام یخ زدن . یخچال مامانسنا خراب شد یک روز که کامل یخ زدن و آب شدن . از دکترا میپرسم میگن که نباید یخ میزد . اثرش تقریبا از بین میره یا خیلی کم میشه . من نینیم 3 هفته بود از این آمپولا میزدم که مرد . فکر نمیکردم ضرر داشته باشه . خیلی بلاتکلیفم
سلام بچه ها خوبین ؟؟؟؟!!!!
مریم جون منزل نو مبارک عزیزم انشالاه تو این پر شه از صدای خنده بچه !! یه اتاق واسه جوجو بذار کنار!!! پیشاپیش عیدت مبارک !! امیدوارم به خواست خدا سال خوبی واسه هممون باشه !!!
لیلاجون و نادیا گلی عیدشما هم هم مبارک !!! من عید مسافرتم گلم دسترسی به نت ندارم !! ولی هر وقت تونستم سر میزنم ! واست یه سال خیلی خیلی خوب ارزو میکنم گلم!
لولیتا جان الان به عید فکر کن خوش باش انرژیتو ذخیره کن !!!! بعد از تعطیلات یه دکتر خوب پیدا میکنیم عزیزم !!! سال خوبی داشته باشی !
بچه ها من هر سال هفت سینمو خودم درست میکنم عاشق این کارام ! امسال فکر نمیکردم حوصله داشته باشم ولی به لطف همصحبتی شماها حالم خیلی بهتره البته گاهی وقتا میزنه بالا !!!!!!!! ولی کتنرلش میکنم !!! به خودم اسم بچه هامو یاداوری میکنم و مثبت فکر میکنم ! امسالم هفت سینم از همیشه خوشگلتر شده ولی بلد نیستم چطوری عکسشو بذارم اینجا !!!!!!...

مراقب خودتون باشید سال نو مبارک. بوس به همه !!!!!!!