2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
تبسم جان دکترت کیه؟؟؟؟؟؟؟؟
اینکه توی بارداری پردنی نخوری.هم خوبه هم بد
خوب از این جهت که مشکل ایمنی رو از بین میبره و احتمال موندن بچه بیشتر میشه
اما نباید چربی وقندت بالا باشه

ولی از نظر تاثیر روی بچه تا الان بچه هایی که خوردن دوران بارداری توی این سایت من ندیدم کسی به مشکل بربخوره

اگه به دکترت اطمینان نداری عوضش کن
اما هپارین هم میتونه تا حدودی از لخته شدن خون که در اثر مشکل ایمنی درجفت ایجاد میشه جلوگیری کنه
حالا بستگی به خودت داره یا هپارین رو امتهان کن اگه جواب داد که هیچی اگه نه بار بعد پردنی رو امتهان کن

مرسی شهره جونم! دکترم تو اهوازه فرحبخش.من شنیدم یکی دو ماه قبل بارداری میدن پردینوزول رو. میگه روی خودم تاثیر میزاره رو استخوان رانم! آخه دکتر دیگه هم بخوام دکتر خوبی بخوام برم 2-3 ماه دیگه بم نوبت میده! دلم میخواد همه ی راه هایی که میدونم به موندن بچه بعدیم کمک میکنه برم... دیگه نمیخوام ریسک کنم!!! شوهرمم با دکی موافقه میگه راضی نیستم قرص عوارض دار بخوری!!!
خداوندا نعمتت را به من هبه کن نه عاریت... آمین.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نی نی ناز شما که در مورد سرم سوال کرده بودید عزیزم بگم که منم این بار باید به محض بارداری هر 28 روز یکبار 20 گرم سرم ای وی ای جی بزنم

هر سرم 5 گرمه و قیمت هر سرم با بیمه 105 تومن .....البته بعد از گرونی نمیدونم چقد قیمتش بالا رفته .........من شهریور گرفتم و هنوز قسمت نشده بزنمشون

عزیزم اول باید دکترت تو دفترچت بنویسه بعد ببری بیمه واسه تایید کنن و پرونده تشکیل بدن تا ایشالله هر ماه که میخای بگیری مشکلی نباشه

البته واسه تشکیل پرونده باید تمام ازمایشاتتو با خودت ببری ......اونا بهت یه فرم میدن که شما باید ببری دکترت واست مهر و امضا کنه ........

اگه سوال دیگه ای هم داشتی در خدمتم
سلام دوستان
من سه بار سقط داشتم و بعد از سقط سومم همه آزها رو دادم همه چی اوکی بود فقط پرولاکتینم بالا بود که دکترم گفت چون تازه سقط کردم بالاست و خودش میاد پایین
این ماه باید اقدام کنم
برای اطمینان از پایین اومدن پرولاکتین مجددا تست دادم که بالا بود حتی بالاتر از دفعه قبلی
حالا می دونید که پرولاکتین باعث سقط میشه یا نه؟
دکترم گفت پرولاکتین باعث اختلال قاعدگی و ناباروری میشه
در صورتی که من سریع باردار میشم و پری هام منظمه
لطفا کمکم کنید چون این ماه میخوام اقدام کنم
مهسا جان سلام
به نظر من پرولاکتین باعث سقط نمی شه
باعث جلوگیری از بارداری می شه
اگه سریع باردار می شی دیگه مشکلی نیست عزیزم
نگران نباش
همه چی درست می شه عزیزم
اقدام کن و خیالت راحت راحت
پرولاکتین ربطی به سقط نداره خواهر
شروع رژيم 97/07/22---وزن شروع69--67--66/5--66_۶۵--64--63وزن هدف >>> 57
سلام.من تازه عضو سایت شدم.مشکل منم سقط مکرره.4 تا سقط داشتم.اولی 5 ماهگی و 3 تای بعدی بدون تشکیل قلب در 6 یا 7 هفتگی.خیلی داغونم نمیدونم دیگه چکار کنم؟الانم که دو باره اقدام کردم دیگه نشده.مشکل تخمدان پلی کیستیکم دارم و هربار با کلومیفن باردار شدم.پاک امیدمو از دست دادم.
دلینا جان بعد از سقط سومم رفتم ابن سینا همه آزمایشا رو انجام دادم.عکس رنگی هم گرفتم.خدا رو شکر مشکلی نبود.همسرمم مشکلی نداره.سقط چهارمم تحت نظر ابن سینا بود .دارو فقط فولیک اسید 5 و آسپرین به مدت 3 ماه دادن.بعد از اون دو ماه پردنیزولون خوردم بعد از اون اقدام کردم.ابن سینا سونو رفتم فولیهای خوبی داشتم .hcg هم زدم ولی نتیجه نداد.دیگه ابن سینا نرفتم .رفتار بعضی دکتراش حالمو بهم میزنه .وقتی میرفتم استرس عجیبی داشتم.ماه پیشم اقدام کردم باز نشد.حالا خیلی نگرانم.میترسم برا رحمم مشکلی پیش اومده باشه یا لوله ها بسته شده باشه.