2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلام نینی ناز
منم 45 روزه از سقطم میگذره هنوز پری نشدم
2 تا آمپول پروژسترون یکشنبه و دوشنبه زدم
الن دو سه روزه از آمپول میگذره هنوز پری نشدم منم
سونو 2 هفته پیش دادم کیست نداشتم من
حالا تا 1 هفته دیگه صبر میکنم نشدم میر دکتر
من کورتاز کردم
شما چی؟
گر نگهدار من آن است که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام دوستای عزیزم

به لطف خدای بزرگ و مهربون این ماه جواب آزمایشم مثبت شد ورفتم پیش دکتر محسن معینی .سرم هارو رویان زدم

دارو داد .آمپول پرژسترون 2عدد
امپول کلگزان 1عدد
متفورمین روزی 2تا
پردنیزلون 2تا
اسپرین روزی یکی
فولیک اسید یکی
لوتیروکسین روزی نصفی
از همه دوستانم التماس دعا دارم .تورو خدا دعاکنید این هفتمی صحیح و سالم بدنیا بیاد
هرچه دلم خواست نه آن میشود .............هرچه خدا خواست همان میشود
سلام دوستای عزیزم

به لطف خدای بزرگ و مهربون این ماه جواب آزمایشم مثبت شد ورفتم پیش دکتر محسن معینی .سرم هارو رویان زدم

دارو داد .آمپول پرژسترون 2عدد
امپول کلگزان 1عدد
متفورمین روزی 2تا
پردنیزلون 2تا
اسپرین روزی یکی
فولیک اسید یکی
لوتیروکسین روزی نصفی
از همه دوستانم التماس دعا دارم .تورو خدا دعاکنید این هفتمی صحیح و سالم بدنیا بیاد
هرچه دلم خواست نه آن میشود .............هرچه خدا خواست همان میشود
سلام دوستای عزیزم
وای ترانه جون خیلی خوشحال شدم انشالله به حق خانم فاطمه زهرا این سری بارداری بی خطری داشته باشی ونینی نه ماه سفت بهت بچسبه وبه سلامتی بیا توی بغلت خدایا شکرت هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
عزیزم این سری میمونه مطمئن باش توکلت به خدا باشه
تو آزهای سقط مکررم ana خونم مثبت شد و این مربوط به خود ایمنی بدنه و پردنیزولون قرصیه که به سقط مکرریهایی که مشکل خود ایمنی دارن میدن ولی دکتر من میگه من مسئولیت این قرص رو نمیپذیرم چون چند مورد عوارض بدی ازش دیدم رو بیماا دیگه به کسی نمیدم!
گفت آ اس آ و فولیک اسید بخور و وقتی حامله شدی هیپارین بت میدم. آخه اینا ک برا غلظت خونه !
تو رو خدا جوابمو بدین... دارم روانیییییییییییی میشم... گریه... من دیگه نمیخوام بار سوم هم سقط کنم..
خداوندا نعمتت را به من هبه کن نه عاریت... آمین.
ترانه جون خداروشکرررررررررررررررعزیزم
خیلی خوشحال شدم همش بیادت بودم
بوووووووووووووووووووووووووووس

بخدا 7 خیلی عدد خوبیه ایمان داشته باش که میمونه جدی میگم

تو کلوپ ای وی اف یکی از بچه ها بار هفتم میکرو کرد بهش گفت 7 مقدسه نی نی هاشم دوقول هستن دیگه نزدیکای زایمانشه
پیشاپیش شاد باش وشکر گزار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان واطمینان توست که میبخشد.